Gashca de Constantza *125*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

ceva pozici noi ,poate sunteti curioase ...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mai vorbim maine,ca au cedat 2 din cele trei ventilatoare ale calculatorului,si laptopul il duc la sotz la munci,ca vine maine dimineatza acasa ,si eu care ziceam ca recuperez ce s-a scris de cand am plecat. Va pup.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Da, eu sunt de acord cu intalnire la o plimbare cu trenul!
Imi fac timp, dau din cote tareeee si scot cateva ore de exclusivitate cu Alexia! In felul asta avem si siguranta in tren, e altceva in gashka!

Cris mami de Alexia & Ana

suntrem noi trei, eu- purtator de cuvant...de acord cu trenul, sa stabilim intr-o sambata sau duminica excursia (se intereseaza sambata Ely (e de munca)- posibil shi in cursul saptamanii dupa 16,30) ...ne bem apa plata cu lamaie la un bar super dragutz - Friends&co, pe str. Decebal, langa sala sporturilor)!!!! cat de curand va scrie la Gashca inca o miss- Diana (mamica de doi puradei), colega de suferintza la sala....am racolat membrii noi!!!!
...din partea noastra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

eu nu pot decat sambata si duminca, adik sper sa pot rezolva macar in we.

Vladis, super haioasa ideea cu caloriile, cred ca animalutele astea sunt peste tot. Cat despre fiica ta...grea decizie, si eu votez ca si tine, Traian.

Lali, insanatosire calcularetului!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salut.

Azi am avut si noi sedinta la gradinita.
100 lei rechizite
20 lei fond gradinita
30 lei fond clasa.

I-am cumparat, ptr acasa, niste caiete speciale cu foarte multe activitati, in plus fata de cele din clasa, plus tot setul cu toate numerele din revista FILIP (cu activitati ptr prescolari).

Luca este "veteran" in plimbarile cu trenul...cu sageata...ii place la nebunie si am profitat mereu cand mergem in vizita la bunica(mama).unul din noi asteapta cu masina in gara cernavoda, celalalt vine cu copilu'.nu tot timpul, dar l-am plimbat.e fascinat de tot vagonul ala lunggg, cu multe mese si scaune

aseara nu am terminat muraturile...ptr ca m-a apucat "arta" si am pus in borcane de 5 si 3 kg, cu modele, combinatii, etc.

azi...am renuntat la idee, ce mai am de pus, le pun in bidoane.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

salutare gashca!

ce frumos suna gashca de constantza!am intrat pe fuga sa va salut si ma pregatesc sa plec acasa sa ma apuc de pus muraturi si castraveti.mi-a venit randul sa pun si ptr ai mei.sper sa termin in seara asta ca sambata am de copt vinete si ardei si as vrea sa ma odihnesc maine.
dana as veni si eu la danzuiala dar nu prea am timp.tare as vrea sa-mi consum altfel anergia!
madamo....... super!!!m-ai facut sa rad cu lacrimi.
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

bun gasit gashca!

Vreau sa va multumesc din suflet, pentru primire

La plimbarea cu trenul, ne inscriem si noi, i-am promis lui Sebi ca vara asta mergem, dar n-am mai apucat.

Mi-ati facut o pofta de fasolica , la oaie nu ma bag, ca nu-mi place carnea ei.

Noi la scoala nu am dat deocamdata decat 15 lei fondul clasei, dar in rest i-am cumparat o gramada si mai am de luat trei culegeri. Avem si o invatatoare mai tipicara, ne cere toate minunile, ce necesita migaleala si eu nu prea am rabdare. Acum avem de decupat litere de tot soiul din diferite reviste, ziare si am zis ca-l pun pe al meu sot, ca eu nu ma bag, destul ca am liniat o gramada de caiete

Ce mi-ar place si mie la Zumba, dar promit ca merg, cand o sa incep munca, ca acum nu ma urnesc atata drum

Acum va las poze cu noi, ca sa ne cunoasteti:

http://picasaweb.google.com/symona0323/Lucian07Luni?authkey=Gv1sRgCMTvqpLSz9mn8wE#
http://picasaweb.google.com/symona0323/Concediu?authkey=Gv1sRgCKam0fXDuZOEaQ#
http://picasaweb.google.com/symona0323/Sebastian07Ani?authkey=Gv1sRgCIGGyODW4_7QiQE#

si cele mai recente:
http://picasaweb.google.com/symona0323/Septembrie?authkey=Gv1sRgCNng1uCkqtD2Dw#5517478591127382066

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna pe ziua de azi.
fetele imi mai tineti pumnii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

seara buna....

simona,bine ai venit la noi!!

lulu,please,mai scrii o data reteta cu snitzele la cuptor cand ai timp???am cautat-o,dar n-o gasesc....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

seara buna....

simona,bine ai venit la noi!!

lulu,please,mai scrii o data reteta cu snitzele la cuptor cand ai timp???am cautat-o,dar n-o gasesc....

lacra,tare frumusel Paul al tau!
tre'sa ne intalnim sa-ti dau produsele!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput