Gashca de Constantza *125*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

ceva pozici noi ,poate sunteti curioase ...

Paulica tractorist shi zugrav...e policalificat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladis

"Caloriile sunt niste animalute mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramte"

zumba e super tare!!!!...sapt viitoare incercam shimnoi, e dupa-amiaza cursul, la mondial
http://www.zumba.com/us/
http://www.kangoojumps.com/

poze cu noi trei (Adinutza,Ely&me)

fugim la parcul pionierilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

La multi ani,Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La muti ani Mihaita!

Mihaela sa va traiasca comorile, sa va bucurati numai de realizari din partea lor!

Dana, Alex este bine acum, a "cules" si ea muci de la gradi, Teo i-a "colectat" de saptamana trecuta. Teo deja nu mai vrea la gradi, in fiecare dimi ii eate dor de cate o bunica.

Multa sanatate micutzilor "mucioshi"!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

La multi ani,Mihaita!Sa cresti mare,sanatos si puternic!Sa ai o viata linistita si frumoasa!

Va multumesc mult pentru ajutor!Ce ma bucur ca existati!Nu mi-e frica si nici parca nu mi-e greu cand dau de necaz.

Noaptea trecuta Ionut a dormit bine,nu a facut febra,dar tusea e tot mai puternica.Am inceput cu eurespal,aerius si extract din muguri de calin,ca asta aveam in casa.Tin legatura cu medicul pediatru si daca e nevoie vom incepe aerosoli cu ventolin.Maine fug in oras sa ma aprovizionez cu de toate cele spuse de Lulu si Lali.

In aceasta perioada,septembrie-octombrie,majoritatea ,,babutelor" mele fac pomeni pentru cei pe care i-au pierdut,iar eu fac schimb cu Dani si le ajut cum pot.Meniul este grozav,mai ales ca mancarea se face la ceaun pe foc de lemne:astazi avem aperitiv,sarmale in foi de vaza acra,friptura de pui cu salata de varza si cozonac de casa.Cam asta servim in fiecare sambata pana la intrarea in post.Eu sunt tare impresionata de aceste babute,le admir mult,toata vara isi draia o pauzasc pensia sa faca aceste pomeni,iar dupa ce termina sunt usurate si se pregataesc de iarna cu inima impacata.Peste 3 saptamani trebuie sa facem si noi pomenirea cumnatei mele de 7 ani.Ea a murit tanara,la 39 ani si i-a ramas o fetita cu handicap care are acum 23 ani.Este inmormantata la Constanta,dar pomenile le facem impreuna cu soacra mea aici,la tara.E tare frumoasa lumea asta a satului!...sper sa se mai pastreze din traditii si in anii ce vor urma.Acum fug la pomana ca trebuie sa vina preotul.

O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Salutare tuturor celor din gashca si in special celor trei miss-e pe care le-am cunoscut saptamana aceasta la sala - Dana, Adina si Ely
Dana mi-a vorbit atat de frumos despre voi toate, incat n-am rezistat tentatiei de-a-mi arunca un ochi peste dialogurile voastre, si-i dau dreptate... sunteti minunate !

Sper sa reusim sa ne adunam cat mai multe la sala, pentru ca dupa sa bem cafeluta impreuna si sa palavragim si face-too-face

Pupici si weekend placut tuturor!!!

Dana, esti o gazda minunata , iar sotul tau face o ciorba de fasole de nota 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

va multumesc din suflet pt gandurile bune si frumoase!!
va fac cinste virtula... si si daca sunteti mai somnoroase va dau si o

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani,Mihaita! Cu sanatate , realizari totale dpdv medical si cu o copilarie minunata!
Mihaela, felicitari si pentru tot ce faci si iti doresti pentru copiii tai!

Bine-ai venit Diana! Si noi iti dorim sa te simti bine in Gashca!

Lacramioara, se pare ca mare constructor o sa-ti fie puiu....m-am amuzat tare...ce fatuce facea....

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola madamele mele miss-minunate !
La multi,multi ani frumosi Mihaita,sa dea DD sa ai parte numai de bine si de oameni buni in jurul tau,sa te recuperezi 100 la % .
Diana bine ai venit intre noi, de "intalneala in nr mare" posibil sa ai parte daca daca vii sa bei o "cola" cu noi,sau macar o apa plata cu lamaie ,ca la sala nu stiu cate prinzi . Pe mine una nu la 51 kg ale mele nu as vrea sa mai slabesc,desi acum cand scriu cred ca as avea ceva de lucru la muschiuletzi,ca nu prea sunt

pe tota lumea fara exceptie.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 13diana79

Salutare tuturor celor din gashca si in special celor trei miss-e pe care le-am cunoscut saptamana aceasta la sala - Dana, Adina si Ely

Diana, welcome in sanul nostru !!!!... scrie repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare shi mesajele tale sa apara in timp real!

shi tu eshti minunata! de aceea te-am shi invitat sa ni te alaturi

ce fac micii tai?

Mergi la inceput