FIV la Sibiu (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Oria este subconstientul. Oricat ti-ai propus sa fii relaxata el actioneaza si de aici stari de foame...greata...somn...Ia si mananca tot ce-ti pofteste inima...nu te abtine de la nimic ca nu ajuta si nici nu incurca cu nimic embrionasii tai. Mi-a explicat si mie dr ca ei stau acolo prin niste reactii chimice...nu stau hopa pur si simplu in uter si nu ai cum sa-i afectezi.
Nu cautati simptome ca sunt inselatoare. Stiu ca este greu, am trecut si eu prin asta si orice bolboroseala nu stiam cum s-o interpretez. La mine a fost exact pe dos...adica toate starile de dinaintea CM-ul doar ca amplificate. Dureri de spate, crampe abdominale, mai multe cosuri ca in oricare alta luna, dureri de sani...si tot tacamul. Puteam sa jur ca-mi vine.
Va tin pumnii la toate si ma rog pentru voi!

Mona eu sunt bine. Bebeloii sunt niste mari dansatori...mi-au mutat toate organele la spate ca sa aiba ei loc. E greu cu miscatul ca-s cat o balena dar in rest no problem. Stam cuminti de luni in concediu ca sa-i crestem cat mai mari.

fericita!! 29+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumim oria de curajul pe care il raspandesti in jurul tau..cand faci beta?mai faci un ex de urina inainte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Yarrina mea... Nu caut inca semne ca e mult prea devreme dar ma inspaimant cat de nervoasa sunt, si cat pot sa bag in mine, fir-ar sa fie! Eu mancam portii foarte mici si dese (cca 5 pe zi) acum mananc portii foarte mari si la fel de dese! - asa ajung pana la beta, as putea sa jur! Si mi-e rusine de mine ca toata vointa mea - probabil si din cauza tensiunii - e vraiste!

In rest citesc, ma uit la televizor, ma invart de ici-colo dar nu fac excese fabuloase (fiind primele 2 zile am incercat sa fiu moderata in miscare si efort fizic de orice natura).

Monaramona beta HCG-ul ar trebui sa-l fac pe 4 oct. Pana atunci incerc sa-mi golesc mintea complet de orice asteptari dar si deziluzii! Zen Oria...

Mergi la inceput

ma bucur ptr tine oria si astept cu nerabdare ziua cand imi iau si eu bebicii acasa

Mergi la inceput

Mona mult noroc la puiuti lipiciosi miercuri, va tin pumnii la toti 3 (presupun ca 2 embrioni aduci acasica, nu?)! Abia te astept cu vestile bune!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

da deocamdata aduc 2 si sper sa stea cu mine 9 luni macar 1 si vorba ta daca se poate sa imi puna un dop sa fiu sigura ca nu cad..tu cum rezisti? ca eu de pe acum imi fac griji cum sa dorm , cum sa merg sa nu cada(glumeam)..ca eu sunt sigura ca nu vor cadea ca eu am lipici doar am un baiat si 2 extrauterine ( a zis dr i ca si alea sunt sarcini) deci am avut 3 sarcini ..si toata viata mea am vazut teste cu 2 linii ca si la extrauterine tot 2 linii imi arata ..dar acum nu am cum sa fac extra ca nu mai am trompe .deci sigut voi fi o gravidutasi asa vei fi si tu oria

Mergi la inceput

Saru-mana, iti doresc din suflet la fel! Iar ca solutie, eu zic sa-ncercam 9 luni mersul in maini! La birou va fi un pic aiurea cu poalele-n cap, da' in rest noi sa fim sanatoase si ai nostri pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Mona - multa bafta miercuri,sa fie lipiciosi si cumintei 9 luni.
va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!!!

Mergi la inceput

va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

buna, fetelor, abia m-am intors din weekend si am recuperat tot ce ati scris zilele astea....va tin pumnii sa ne auda Dumnezeu si sa avem bebelusi frumosi si sanatosi dupa ce isi baga dr. I mana :))

mona, cu ce ai facut stimularea?
misspii, nu inteleg cele 6 inj cu diph 3.75...toate odata?
oria, cunosc senzatia, eu am avut in august o intarziere de 8 zile si ma comportam de parca eram deja gravi si urma sa nasc a doua zi:)...asta si dupa ce in z6 imi facusem un bhcg negativ ....am trecut prin niste stari atunci si dezamagirea, ca acum cred ca voi sufla si in iaurt..

Mergi la inceput