FIV la Sibiu (17)
Raspunsuri - Pagina 5
yarrina spune:
Oria este subconstientul. Oricat ti-ai propus sa fii relaxata el actioneaza si de aici stari de foame...greata...somn...Ia si mananca tot ce-ti pofteste inima...nu te abtine de la nimic ca nu ajuta si nici nu incurca cu nimic embrionasii tai. Mi-a explicat si mie dr ca ei stau acolo prin niste reactii chimice...nu stau hopa pur si simplu in uter si nu ai cum sa-i afectezi.
Nu cautati simptome ca sunt inselatoare. Stiu ca este greu, am trecut si eu prin asta si orice bolboroseala nu stiam cum s-o interpretez. La mine a fost exact pe dos...adica toate starile de dinaintea CM-ul doar ca amplificate. Dureri de spate, crampe abdominale, mai multe cosuri ca in oricare alta luna, dureri de sani...si tot tacamul. Puteam sa jur ca-mi vine.
Va tin pumnii la toate si ma rog pentru voi!
Mona eu sunt bine. Bebeloii sunt niste mari dansatori...mi-au mutat toate organele la spate ca sa aiba ei loc. E greu cu miscatul ca-s cat o balena dar in rest no problem. Stam cuminti de luni in concediu ca sa-i crestem cat mai mari.
fericita!! 29+ si
monaramona spune:
multumim oria de curajul pe care il raspandesti in jurul tau..cand faci beta?mai faci un ex de urina inainte ?
Oria77 spune:
Yarrina mea... Nu caut inca semne ca e mult prea devreme dar ma inspaimant cat de nervoasa sunt, si cat pot sa bag in mine, fir-ar sa fie! Eu mancam portii foarte mici si dese (cca 5 pe zi) acum mananc portii foarte mari si la fel de dese! - asa ajung pana la beta, as putea sa jur! Si mi-e rusine de mine ca toata vointa mea - probabil si din cauza tensiunii - e vraiste!
In rest citesc, ma uit la televizor, ma invart de ici-colo dar nu fac excese fabuloase (fiind primele 2 zile am incercat sa fiu moderata in miscare si efort fizic de orice natura).
Monaramona beta HCG-ul ar trebui sa-l fac pe 4 oct. Pana atunci incerc sa-mi golesc mintea complet de orice asteptari dar si deziluzii! Zen Oria...
monaramona spune:
ma bucur ptr tine oria si astept cu nerabdare ziua cand imi iau si eu bebicii acasa
Oria77 spune:
Mona mult noroc la puiuti lipiciosi miercuri, va tin pumnii la toti 3 (presupun ca 2 embrioni aduci acasica, nu?)! Abia te astept cu vestile bune!
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
monaramona spune:
da deocamdata aduc 2 si sper sa stea cu mine 9 luni macar 1 si vorba ta daca se poate sa imi puna un dop sa fiu sigura ca nu cad..tu cum rezisti? ca eu de pe acum imi fac griji cum sa dorm , cum sa merg sa nu cada(glumeam)..ca eu sunt sigura ca nu vor cadea ca eu am lipici doar am un baiat si 2 extrauterine ( a zis dr i ca si alea sunt sarcini) deci am avut 3 sarcini ..si toata viata mea am vazut teste cu 2 linii ca si la extrauterine tot 2 linii imi arata ..dar acum nu am cum sa fac extra ca nu mai am trompe .deci sigut voi fi o gravidutasi asa vei fi si tu oria
Oria77 spune:
Saru-mana, iti doresc din suflet la fel! Iar ca solutie, eu zic sa-ncercam 9 luni mersul in maini! La birou va fi un pic aiurea cu poalele-n cap, da' in rest noi sa fim sanatoase si ai nostri pitici!
misspii spune:
Mona - multa bafta miercuri,sa fie lipiciosi si cumintei 9 luni.
va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!!!
lola77 spune:
buna, fetelor, abia m-am intors din weekend si am recuperat tot ce ati scris zilele astea....va tin pumnii sa ne auda Dumnezeu si sa avem bebelusi frumosi si sanatosi dupa ce isi baga dr. I mana :))
mona, cu ce ai facut stimularea?
misspii, nu inteleg cele 6 inj cu diph 3.75...toate odata?
oria, cunosc senzatia, eu am avut in august o intarziere de 8 zile si ma comportam de parca eram deja gravi si urma sa nasc a doua zi:)...asta si dupa ce in z6 imi facusem un bhcg negativ ....am trecut prin niste stari atunci si dezamagirea, ca acum cred ca voi sufla si in iaurt..