FIV la Sibiu (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Pupa fata amazoanele dragi! Scuze pentru intarziere, au fost 24 de ore care m-au zapacit complet!...
Deci, am ajuns in Sibiu ieri pe la 12. Ne-am cazat (Casa Romana, nu e reclama, ba din contra... Curat, dragute gazdele dar camerele fara ceva pe jos in afara de parchet, baia era pt pitici si la 1,73m ai mei am fost un suflet chinuit, m-am apucat de yoga si am fost mica contorsionista sa incap pe buda lor! Prosoapele le-au uitat dar aveam si de acelea de acasa, ca deh! Iar dintr-o camera in alta se auzea perfect. Nu recomand decat in conditii de forta majora sau pt o singura noapte!)

Pe la 13, am ajuns la clinica! Unde am inceput voiniceste sa beau apa. Ca programarea era la 14. La 13.20, cu una jumatate mai mica si mai buna, am purces in salon. Si da-i si bea... Pe la 13.50 eram deja "agonie si extaz". Un litru jumate la mine in burta, eram ca un greiere bortos, plina de spume, faceam misto cu al meu sot ca nu mai aveam curaj sa stau jos! Nici in picioare. Nici intinsa. Pe la 14.20, drI care fusese prins - chiar avusese saracu treaba ca se auzea din salon dar mie tot imi venea sa il dezosez inceeeet-inceeeeet - baga capul in salon. I-am spus ca sunt pe cale sa ii las dara pana la sala si inapoi si a avut mila de blonda amarata si cu vezica pe cale sa bubuie sa o bage in procedura! N-am visat in viata mea mai mult asta... !

Buuun, iar camasuta verde cu 5 funde - aveau si cu margarete dar io am cautat-o p'aia norocoasa de data trecuta, si fuga in sala. I-am spus drI ca poate sa ni-i dea la pahar sau la punguta de apa cum iei pestii din petshop dar a zis ca mai bine-si sacrifica 5 minute. Mi-am vazut piticii pe monitor, unul de 8 celule si celalalt - harnicutu lui mama a luat-o inainte - spre morula, embrioloaga ne-a spus ca ne asumam riscurile unei sarcini gemelare, ea vorbea, eu ma inchinam si am incheiat cu AMIN! Dupa ce i-am vazut pe monitor, nu mai aveam nevoie de nimic, nici macar de baie! Apoi i-a adus in cateter, i-a implantat - intre timp drI pegatise terenul spre uter "deschizand calea" cu niste "treburi" ca daca zic "scule" va bag in sperieti! Nu doare nimic, si e o adevarata minune cand ii vedeti pe monitorul ecografic cum trec prin cateter si apoi... 2 bule mici coboara linistite, incet, cu fragilitatea unor baloane de sapun, in uter. Nu pot sa va descriu ce-am simtit dar stiu ca mi-am inghitit lacrimile care se pornisera instant! Normal ca m-a mancat pielea sa izbucnesc: " Sunt atat de frumosi, clar sunt ai mei! Nu incape indoiala!"

Am mers la salon, am mai stat 10 minute intinsa, apoi baie si am sters-o acasa. DrI m-a asigurat ca puteam pleca de ieri acasa - deci monaramona nu e nicio problema - si mi-a zis ca pot sa-mi continui viata absolut normal! Nu zacut, nu depresie, mai ales NU DEPRESIE! Plimbat, iesit cu prietenii, n-am niciun fel de incorsetari. Recunosc, mi-e foarte greu cu fumatul, eram inraita, acum cand "crap" mai bag cate un NTB - niste chestii de la farmacie care au doar alun, menta si eucalipt! Un gust de toata bafta! Sotul meu e un erou, indura saracu cu stoicism starile mele fluctuante, multumesc cerului... Azi si-a pupat puii si am fost in rai o secunda! Nu uit nicio clipa, din pacate, ca la ziua 3 sansele sunt 30%. Una din 3 are noroc... Ma rog la Dumnezeu sa ramana astia mici exact aici unde sunt. Sunt un om fericit si sper din inima sa nu fiu doar 2 saptamani!

Va pup cu drag si va tin pumnii la fiecare parte, va multumesc din suflet pentru grija, daca mai pot sa vin cu ceva detalii sau am uitat ceva, dati-mi un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

oria sa fie intr-un ceas bun si cu bucurie la dublu. Asa m-am amuzat citind mesajul tau.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Oria iti tin pumnii!
Mona eram curioasa...fata pentru care ai donat a ramas?

fericita!! 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

am o intrebare:m-am inseminat si eu si am primit duphaston 2 tablete pe zi .

ce nu am intrebat era pe cate zile?10 sau 14 sau pana imi vine ciclul sau pana nu mai vine(da doamne!!!).daca nu sunt gravi,vine ciclul chiar si cu duphaston luat zilnic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bonsai eu luam 10 zile. Oricum CM vine chiar daca iei duphaston si dupa astea 10 zile. Mie asa imi zicea dr...10 zile duphaston apoi test. Sa se lase cu ochisori!

fericita!! 29+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

yarrina draguta cum te mai simti? ea a facut et atunci cand am donat si nu s-au prims mai are 8 congelati asa ca ii tin pumnii in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oria am ras cu lacrimi imi era dor de povestirile tale si imi pare bine ca ai trecut repede peste aceste clipe ..acum asteptam starile si simptomele (daca ai sa le ai) si sa dea D-nezeu sa fie lipiciosi ca o meriti din plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Monaramona, deeva multumim mult, stam si noi ca pe ace si din pacate ceva crampe resimt. Nospa, atat. De nervi, mananc. Multisor. Azi am vazut o veverita in Busteni... Si in capu' meu era "o fi frageda ca puiul sau uscata ca iepurele?" Iisuse...

Yarrina saru-mana, mamico! Vroiam sa te intreb daca tu ai avut zile de astea de mancat peste limita pana la data beta HCG-ului. Mi-e frica sa nu ma balonez prea tare, mi-e teama de presiunea abdominala... Nah, femeia e nebuna dar ma intrebam daca influenteaza cumva, din experienta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Oria - Bafta multa si sa ne auzim cu bine si voioase peste 9 luni.
daca ai zis ca este usor si nu doare - parca am prins si eu ceva curaj.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

misspii te sigur ca singurul disconfort, cel putin in cazul meu, a fost cel resimtit din cauza vezicii pline. Dar mai bine te asiguri ca e "full" si suferi un pic pt ca ajuta la vizualizarea perfecta a uterului si ajuti si medicul in procedura de embriotransfer. DrI are o mana de inger, si eu nu sunt omul care sa-i cante in struna gratuit. Chiar are mana foarte usoara, si nu te chinuie inutil pt nimic in lume! Asa ca, cu toata linistea si inima impacata, inainte, doamna!

Mergi la inceput