Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yashi suna un medic
eu nu as sta
nu ma pricep

sanatate bolnaviorilor

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adina, cate capsule erau?? ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mergeti la urgenta yashi

du si folia cu tine

vad ei acolo ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Irina, lma fericiti!!! sa ti se indeplineasca toate dorintele pentru ca meriti! imi pare tare rau pentru situatia mamei tale. sper sa se rezolve. din pacate se pare ca ne cam loveste pe toti criza asta.. sanatate lui Andrei!
Dark, succes la job - sa fie asa cum iti doresti
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor Vlad a facut aseara 38.6, chiar inainte sa ii dau nurofenul de 10.00, a dormit bine pana la 6.00, ora d ela care nu ne-a lasat in pace pana la 8.00, dupa care a adormit pana la 09.50, nu mi-a venit sa cred ca a dormit atat, in viata lui nu a dormit pana la ora aia. Nu poate respira, aia e problema....desi l-am aspirat inainte de culcare tot nu respira bine....

Pe mine ma doare gatul de mor, si capul si imi e un somn...uffff

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,succes cu apartamentul si in toate.

Cadia,ma bucur ca glicemia e ok .Important e sa fiti sanatosi ca le rezolvati si pe restul.Bafta in tot ce va propuneti.Casa in ce stadiu este?Mai aveti de munca la ea?

Irina,imi pare rau sa aud cate probleme ai..sper sa se rezolve cumva.Nu stiu ce sa-ti zic,eu anul asta de ziua mea am plans intr-una,ca nah,David imi slabise enorm,nu manca,voma si m-a terminat psihic..in vara am clacat psihic,am zis k e musai sa ajung la un psihiatru ca nu mai pot...n-am ajuns,ca n-am timp,ca n-am bani..ca n-am cu cine-l lasa pe David..din astea..
Imi pare sincer rau..sper sa se rezolve toate si la voi.Multa putere iti doresc si tie si mamei tale..

Dark,imi pare rau sa aud de soacra ta,sper sa fie bine,Doamne ajuta!
Mult succes la jobul cel nou.Va imbratisam cu drag.

Camelia,sanatate multa Antoniei si felicitari pt gaza nr 2:) pup.

Carmen,imi place numele..sa fie sanatoasa.

Alina,ai niste fete superbe...frumoase foc.

Patricia,cum mai e Vladut?

Despre noi ce as putea sa zic..sunt suparata cu multe,ingrijorata..m-am saturat de tot si de toate si simt ca nu mai pot sa merg inainte,ca nu mai fac fata la nimic..
David si-a revenit,e mai bine..sper sa fie ok sa apucam sa facem prevenarul ala.
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Ledi hai aici si varsa tot, de ce esti suparata, ca de-aia suntem aici, eu de cate ori nu mai pot la tine ma gandesc, si uite asa merg mai departe . Sa iti dea DD multa putere si sanatate, eu ma gandesc mereu la tine si sigur nu sunt singura.

Acum incerc sa il culc pe Vlad de 1 ora si nu reusesc, ma chinui sa il culc pentru ca VREAU SA DORMMMMMMMMMMMMMM, imi e asa rau de la raceala, ma dor toate, si m-am enervat asa tare pe el.....si nu ar trebui pentru atata lucru, dar nu mai potttttttttt, vreau sa dorm. Acum l-am masat singur in patut, in camera, ca pana acum am tot stat pe langa el. Dar imi e frica cu cazutul ala din pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

irina, la multi ani!sa fii fericita alturi de cei dragi!

cami, fetitele sunt delicioase!tati mai voia o fetita, dar a iesit andru.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Fetelor daca va intereseaza, sunt super si preturi bune, eu am luat deja

http://kid.store.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Iata-ma si pe mine dupa o luuunga absenta. Deci e vremea sa scriu mesajul meu anual :).Mai fetelor, stau si citesc si ma ingrozesc de ce se mai intampla in Romania, cum va descurcati cu banii, offf, am toata admiratia pentru voi si ma doare sufletul sa vad cat e de greu...Dar se pare ca si in celelalte tari din Europa e cam la fel cu criza asta.Irina, imi pare rau pentru mama ta, cred ca e distrusa. Sper sa-i gasiti ceva de lucru, cum zici tu, orice numai sa lucreze ceva.Yashy, aveti cumva o linie din asta telefonica pentru cazuri de ingerare de materii posibil toxice? Stiu ca la noi e una 24 din 24 si suni, spui simptomele, ce a luat, citesti eticheta si poate sa-ti spuna pe loc ce sa faci. Daca nu, eu nu as sta, as merge direct la medic. Oricum, sunt convinasa ca nu e nimic, dar e mai bine sa fii sigura, nu?Ledi, ma bucur ca e un pic mai bine David. Dar tu ai nevoie sa-ti reincarci bateriile sau ceva. Ziceai de psihiatru, nu cred ca ai nevoie. Poate sa vezi un psiholog ca sa te descarci dar stiu ca-s scumpi de numa...Eu in lipsa de bani, am ales sa am o ora pentru mine pe saptamana si fac un curs de dans. Ma ajuta foarte mult psihic! Toamna e greu sa ai moral bun :). Nu exista vreun ONG care sa ajute mamele debordate? Ceva de genul bunici la pensie care vor sa faca voluntariat si pot sa-ti dea o mana de ajutor 1-2 ore pe saptamana? Dar stiu ca nu l-ai lasa pe David cu nimeni asa de usor...Bebelusi, ma uit tot timpul cu multa placere la ultimele tale creatii. Esti foarte talentata.Felicitari burticilor si multa sanatate puisorilor mucosi. Voi le dati ceva preventiv? Eu m-am gandit si am si cumparat laptisor de matca in forma pura dar nu stiu daca e bine, mi se pare cam puternic pentru copiii mici.Despre Luca: creste mare si nazdravan, nu prea vorbeste, prefera sa ne traga de mana sa ne arate ce vrea. Repeta rar ce-i spunem. Ne gandim ca o fi de la faptul ca noi acasa ii vorbim exclusiv in romaneste si la gradi exclusiv in franceza. Eu ii spun ca e "cald" el zice "c'est chaude" si repet "cald", el "chaude". Cand face crize ca nu-i dam ceva aud si vecinii, e dotat din pctul asta de vedere foart bine. Trage fetele rau de par la gradi si mai nou si baietii. Nu imparte jucarille cu nimeni. Cateodata nu face nani dupa-masa si vine acasa cu cearcane pana la pamant. Dar are si calitati :) mananca cat 3, are o sanatate buna, e foarte iubitor si curios.Despre mine: nu mai lucrez din 3 septembrie cand mi s-a terminat contractul (inlocuiam pe cineva plecat in concediu de boala) si ma simt extraordinar. Eram pe punctul sa fac o depresie din cauza epuizarii profesionale dar sunt pe drumul cel bun. In plus, am un pui mic in burtica de 6 saptamani, asa ca sunt foarte fericita .Eu mai trec pe aici, mai arunc un ochi la ce scrieti si ma gandesc la voi des dar nu prea scriu si din motive de lene dar si ca nu prea am ce sa zic. Ma uit ce diferenta e intre Romania si viata noastra aici, parca e alta planeta. Vorbesc cu ai mei in fiecare zi si ma crucesc ca se descurca sa duca o viata decenta. Dar inteleg ca nu e usor, de aia nici nu prea am cuvinte cateodata. Va admir mult. mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput