Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 17
ada_coman spune:
Felicitari Oana pt burtica! 
Felicitari si pt Crispoll! 
Sa aveti bebelusi frumosisi sanatosi!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:
Felicitari Oana 

sarcina usoara si un bebe sanatos!
Gata...acus am terminat si eu cu smotrul...daca ajung tarziu acasa fac pe bucatele si numai la ore d'astea termin 
Dar sunt super bucuroasa ca maine se duce Adi si-l ia pe Razvi la Buc 
o sa petrecem week-end-ul la Buc 
Noapte buna 
Crisspy,
fericita de
Razvi
IRINA.C spune:
Oana felicitari! nu stiu dc are sens sa "amenint" cu asta dar eu m-am decis.Deocamdata am ideea sa termin rezi..da cine stie dc mai rezist pn atunci.Dar de stat aici pn la urma nu mai am de ce.
Multumesc pt urari fetelor f dragute.
Multumesc si celor de la telefon ..o multime
[flo.Multumesc Porumbita
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
DarkBendis spune:
Buna seara de la noi!
Multumesc la toata lumea pentru cuvintele frumoase si urari 

Oana, felicitari pentru burtica, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos la anul. 
Multumim ca ne-ai dat vesti despre tine si Luca. Sa stii ca si noi suntem in aceeasi situatie... in 90% din cazuri eu il intreb ceva in romana si el imi raspunde in engleza. Dar e normal la copiii bilingvi sa se intample asa la varsta asta, important e ca intelege in ambele limbi si incet-incet, daca perseveram, sunt multe sanse sa fie fluenti in ambele limbi, Cheia e asta: perseverat perseverat si iar perseverat. Tu vorbeste-i in limba romana, oricum ele expus la franceza in afara casei. La noi eu ii vorbesc doar in romaneste, si incurajez si amicii romani sa-i vorbeasca in limba romana, tati si restul lumii ii vorbesc in engleza, el le intelege pe amandoua.
Cami, multumesc pentru gandurile bune!
Din fericire, soacra nu are melanom, ci o forma usoara (cancer la celulele epiteliale daca am tradus bine) care se vindeca in proportie de 95% din cazuri. Asta am aflat-o si de la doctorii ei (iar aici crede-ma ca ti se spune adevarul,nu se merge "sa nu spunem bolnavului/familiei"), si de la taica-meu care desi nu e oncolog mai stie una-alta despre tipurile de cancer, si din ce am citit online. Iar cum la ea a fost prins chiar in faza incipienta, si din ceea ce zic testele facute pana acum nu s-a raspandit nicaieri... toti suntem foarte optimisti.
Tu ia-l pe Lucian si trimite-l URGENT la medic daca are probleme cu o alunita. Daca e cazul sa fie scoasa sa si-o scoata cat de repede, sa nu astepte pana sunt "baiuri"...ca pot fi baiuri mari de tot.
Yashi, sper ca sunteti OK. Nu ma pricep la medicamente, dar daca crezi ca a putut baga ceva in gura ar trebui totusi vorbit cu un medic - da' pun pariu ca deja ati "actionat" si sunteti linistiti.
Naty, preturile-s mari... uuuuffff dar unde oare sunt preturile mici la case???
Ledi, te imbratisez tare-tare
Prin atat de multe ati trecut toti trei...sper ca lucrurile sa se imbunatateasca si pentru voi si sa vedeti totusi luminita de la capatul tunelului pana la urma. Bine ca se simte Davidut mai bine acum, sper sa fii si tu mai bine, sa va puteti bucura de varsta asta cand astia mici ne fac sa ne minunam zilnic cu cate un cuvant nou invatat, cu un gest de dragoste...
Sa stii ca suntem langa tine oricand simti nevoia sa te "descarci" un pic 

Bebelusi, sanatate multa si tie si la Vlad, sa scapati de raceala cat mai repede. Tare faine bijuurile tale, cand mai ajung in Romania sigur o sa comand cateva.
Irina, e bine ca va faceti planuri. Si sa mergeti inainte cu gandul ca va fi mai bine. Si va fi!!
Mult succes mamei tale sa-si gaseasca ceva de lucru

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
cami felicitari pentru fetita!
Multa sanatate Antoniei!
oanaq felicitari pentru samburel!
crisspol felicitari si voua!
ledi te cred ca simti ca nu mai poti
Dar vei merge inainte pentru ca esti foarte puternica. Si va iesi intr-o zi soarele si la voi. 
yashy ati fost la doctor?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
micola spune:
neata
noi suntem muciosi si tusicosi...ii dau Oscilo, Panadol si Colargol ca ii curge nasucul ca robinetul...
oanaq felicitari pentru bb 2 sa vina sanatos!
ledi esti puternica, trebuie sa ai incredere ca va veti descurca si mai departe!
Natye foarte mult 50% taiere din salariu
...
Eu sunt suparata ca am aflat ca birourile unde lucram eu se desfiinteaza...voi fi nevoita sa imi caut de lucru
si aveam jobul ideal
. Ca sa raman la firma, ar trebui sa accept sa lucrez in alt oras, ceea ce ar insemna sa stau plecata de acasa de luni pana vineri seara...
Leditia spune:
wow,Oana,felicitari maxime.
Sa fie sanatos.
Ce de gravidute dom;le :)))
Oana nu vreau sa-l las pe David cu nimeni,nu am incredere sa-l las cu cineva si oricum la David is multe de facut/luat,nu e simplu deloc si oricum nu am cu cine,asa ca nu are sens sa mai despic firul in patru.
La psiholog as merge,cred k am nevoie..eu uneori zic k am nevoie si de psihiatru,de pastile,de nush..dar,momentan imi bat capul cu alte probleme si nu cred ca voi avea eu bani de dat pe asa ceva avand in vedere de cate are David nevoie si costurile la care se ridica boala lui..asa ca stau si ma consum ca o baterie,imi mai revin,iar pic si tot asa..
Naty,luminita aia cred ca am s-o vad cand va iesi ceva pe piata care sa vindece boala asta sa scapam toti 3 de chinul asta si de viata asta formata doar din griji,probleme,intrebari fara raspunsuri,batai de cap,lipsuri,framantari,stress,boli,medicamente,peste medicamente..etc etc..cand vom avea o viata normala..
In fine,nu vreau sa incarc pe nimeni cu ale mele.Am intrat sa-i zic Oanei ca ma bucur enorm pt ea si ca ii doresc un bb sanatos si toate cele bune si sa intre mai des.![]()
Patricia,sanatate multa lui Vladut.va imbratisez cu drag.
Irina,scuze,nu am apucat sa te sun,desi am tot vrut,sunt prea deprimata si nu pot iesi din starea asta..
Dark,ti-am lasat niste mesaje pe mess.Pup.
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
bebelusi spune:
Oana felicitari, ce mult ma bucur, si pentru Crisspolis bineinteles.
Rox ar trebui sa ne treci si pe noi intr-o listuta la inceput, pe toate gravidatele, ca ne bazam pe galeria facuta de voi
Irina 
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
salutare fetele
multumim si noi pt gandurile buneeeeee
azi nu mai curg asa rau mucii
azi noapte am dormit bine
speram sa ne vindecam repede
sa putem iesi mai repede din casa
ca nu vrem sa dam si la altii
avem multi copii prin preajma