Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Irina, oi fi eu mai sensibila cu sarcina asta, dar m-a bufnit plansul. Cum frate 10 mil sal la spital? Pai cred ca o secretara care face doar cafele si da 2 telefoane pe zi are mai mult! Doamne, in ce tara traim!!
Imi pare rau pentru mama ta, sincer..si pentru Andreiucu si pentru ca nu esti mai vesela si optimista, macar de ziua ta...

Mami de Ioana, Filip si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pfuuu, cu banii si la noi este o problema, si inca lunara, pentru ca ni se termina cam cu doua saptamani inainte de salariul lui iubi. Din care salariu, de 16 milioane, plateste 5 milioane naveta si 4 milioane chiria. Ramane deci cu... 7 milioane. Din cele 8 milioane ale mele (indemnizatie + alocatie), 4 milioane sunt facturile si intretinerea. Raman 4 milioane, plus alea 7, vin 11, si nu ne ajung de la o luna la alta. Din banii de traduceri, cand ii primesc, platim datoriile pe care le facem in alea doua saptamani, ca ne imprumutam de la parinti. Nu odata m-am dus la banca cu pungute cu monede, o groaza de monede de 5 bani, 10 bani si 50 de bani, de se uitau alea la mine ca la o... sarantoaca, si pe urma am scos de pe card bani mari, sa pot lua de mancare. Si, cand ma gandesc ca se mira lumea ca nu reusim sa facem economii... Ce economii, fratele meu?

Bonurile de masa ale lui iubi au fost taiate acum 2-3 luni, iar de vineri este in somaj tehnic.

Recunosc ca eu n-am avut incredere sa ma bag in credite bancare, oricat m-a batut soacra la cap. Si bine am facut.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aasta e situatia dintotdeauna Anuc.Problema mea e ca le suport pe toate dar situatia asta cu mama nu ma lasa sa dorm.Trebuie cumva sa i gasesc alt serviciu fie si el minim platit doar sa fie...sa aiba impresia ca exista, nu ca e aruncata la gunoi ca o carpa

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Irina si tinem pumnii sa rezolvati problemele cat de repede.
Iulia,sanatate Carlei.
Dark,Iulia....am sa ii transmit Cristinei(crisspol) mesajele voastre

Selene,tu vrei sa te intorci la munca din decembrie?

LA MULTI ANI GASTII DE 29
noua ,IN SFARSIT, ne-au trecut mucii si asta dupa 2 sapt jumate

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Irina si tinem pumnii sa rezolvati problemele cat de repede.
Iulia,sanatate Carlei.
Dark,Iulia....am sa ii transmit Cristinei(crisspol) mesajele voastre

Selene,tu vrei sa te intorci la munca din decembrie?

LA MULTI ANI GASTII DE 29
noua ,IN SFARSIT, ne-au trecut mucii si asta dupa 2 sapt jumate

Mamica de Ana

lissa, din decembrie voi ramane exclusiv pe traduceri. Firma unde aveam eu cartea de munca si-a incetat activitatea. Nasol va fi daca, dupa luna de somaj tehnic a lui iubi (toata luna octombrie), se vor face disponibilizari si il vor da in somaj. Cred ca atunci am pus-o.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irinuca m-am tinut ieri toata ziua sa te sun dar am fost intr-o vajaiala teribila si nu am apucat
Offf, imi pare rau pentru situatia cu mama ta si te inteleg perfect.
Tata este deja la pensie lucra peste nu numai ca sa mai faca niste bani (ca pensia e de bugetar ...) ci si ca sa se mentina in activitate. Tata e un om super activ si pentru el plecarea se la serviciu a fost groaznica din punct de vedere psihic. Se simte deodata foarte batran si inutil. Toata ziua se invarte prin casa si nu-si gaseste rostul. Tare as vrea si eu sa isi gaseasca ceva de lucru, macar cateva ore, oricat de prost platit. Dar ma indoiesc ca se va intampla. In conditiile de azi si la varsta lui ...

anuc noi am vazut cateva apartament in 13 septembrie (sti ca acolo cautam) de 4 camere, preturi intre 110.000 si 160.000 Euro. Mai sunt unele mult peste dar nu ne permitem.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu intru doar scurt

LA MULTI ANI IRINAC
Te va ajuta Dumnezeu sa le duci pe toate

NOI VOM AVEA TOT FETITAAAAAAA
E BINE

ANTONIA ARE IAR MUCIIIIIIIIII
SI 38 CU 2
OFFFFFFFFFFFF
de data asta sunt albi deja si f lungi
offffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+

Mergi la inceput

am revenit putin

DARK FELICITARI PT JOB
CAT DESPRE SOCRELA TA
DOAMNE AJUTA
E CANCERUL CEL MAI NASOL
PT CARE NU SE POATE FACE NIMIC
sotul meu are o alunita nasoala
da nu e nimic deocamdate
si el mi-a zis ca nu se mai poate face nimic dupa depistare
dar doamne ajuta
exista minuni

Mergi la inceput

CADIA tu cat aveai glicemia simpla?pe mine m-a speriat ginecoloaga
ca e mare
120
si tata are diabet
si stau cu o frica
de numa
ca glicemia provocata mi-a zis ca o fac abia in luna 6
da-mi amanunte plssssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Sunt un pic panicata...
Luis a gasit o folie de cefalexina prin multitudinea de lucruri pe care mi le-au trimis azi ai mei din IT si eu nu am vazut...
Acum am gasit pe covor o gramada de praf alb si o singura jumatate de la capsula putin umeda, cred ca a lins-o... nu stiu unde e cealalta jumatate... nu stiu daca a inghitit-o sau e aruncata pe undeva... nu stiu daca a lins si din praf... ufff, ce pot face?
El e foarte voios, se joaca cu noile cuburi primite de la bunici...
Daca a inghitit, ii face rau?
Repet, am gasit mult praf pe covor... poate nu a inghitit...
Ce ma sfatuiti sa fac?

Acum s-a ridicat de la cuburi si a inceput sa danseze la una din melodiile lui preferate de la TV.

Mergi la inceput