Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
Naty incearca sa iti faci in calculator un excell cu toate cheltuielile pe care le faci si cu toate veniturile, si asa o sa vezi cel mai bine ce tai....si crede-ma ca sunt si chestii ce pot fi taiate. Eu asa fac de o luna. Sper sa functioneze
Vlad azi noapte s-a trezit doar la 3 si apoi la 7, nervos ce-i drept dar adormea repede. Dimineata a fost iar agitat tare, acum vad ca suntem bine
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Pai la anul o sa schimbam hotelul, sa mai vedem si altul A fost destul de scump....dar merita!!! Merita sa muncesti un an si sa mergi acolo 7 zile. Camera dubla, ulta-all-inclusive (adica tot ce-ti pofteste inimioara...la greu) a fost 2200 Euro (inlcude si bilet de avion pt toti)
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Alina1976 spune:
Dark , chiar e frumos! Stiu turcii sa faca turism. E de nota 10! Si copiii s-au simtit excelent, e usor si comod cu ei pt ca au o groaza de facilitati, mancare speciala de copii, locuri de joaca pe varste...ce sa zic....merita
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Anuc spune:
Crisspy pentru compliment.Asa ne-a zis la eco de 12 saptamani, ca i s-ar cam vedea putza. Nu e sigur 100%, dar asa simt si eu. Sunt exact ca la Filip cu burta si tot. La Ioana ma umflasem ca o gogoasa. Nu e bai nici daca e fetita (sincer, asa as fi vrut initial). Am nume si pentru ea :)
Ref la apartament cu 4 camere, am vazut preturi de la 80 la 120 mii. Am fi vrut casa, in Bucuresti, dar una cat de cat ok, te duce la peste 170-200 mii....nu mai zic de vile fff scumpe in zone considerate buric de targ. Eu la periferie nu am cum sa ma mut ptr ca nu conduc si nu vad cum ne-am descurca cu 3 copii care trebuie dusi la gradi, scoala, etc.
Ieri am fost in Pipera la cineva care si-a facut casa. Casa frumosa, nimic de zis, dar daca ieseai din curte, era plin camp, cu balarii cat casa, caini vagabonti, case in constructie, praf, groapa de gunoi, dezolant rau. Pai in puii mei, ce fac, ma izolez de tot? Copiii nu trebuie dusi si ei intr-un parc (oricata curte ai avea de mare), de unde iei o paine, etc...Adica fara masina care sa te duca spre civilizatie, esti mort acolo.
Carmen, nu iau medicamente deloc, doar vitamine. Am avut niste dureri de cap pe care le-am rezolvat cu alifie chinezesca :). Tot miere si lamai (citrice) bag si eu la greu.
Alina, eu nu pot sa vad pozele, dar sunt de acord cu tine. Turcii sunt maestrii la turism. Nici noi nu am regretat vreun ban cheltuit cu concediul in Antalia.
Mai fetelor, apropo de Turcia si bebei. Eu m-am crucit sa vad cati copii mici de tot am vazut pe plaja si la piscina. Era o familie cu un bebe care nu-si tinea capul (deci cat sa fi avut? maximum 2 luni). Il aduceau la plaja, la restaurant, adica nu parea ca-i incurca deloc. Ii dadea tzatza si-l culca inapoi in carut. La plaja il dadeau cu crema si-l tineau la umbra....nu erau romani. N-as avea curaj cu bebe asa mic sa plec de acasa, darmite cu avion si toate cele.
Mami de Ioana, Filip si 18+
lisssa_ana spune:
crisspy, batem palma
dark, tin pumnii pt job,ma bucur...deci gata te intorci???
Alina,f frumoase poze,de fetele tale...
nu mai zic
Mai fetelor,dar ce mai stiti de anca_??? am inbcercat sa dau de ea pe mess si nimic.
Crisspol nu mai are vreme saraca de nimik. Cu Victor toata ziua plus ii e destul de greu fiind gravi
pupici...
si o asteptam pe Irina cu feliuta de tort
Mamica de Ana
crisspy spune:
Alina86 nu mi se pare scump pentru 4 persoane ultra-all-inclusive + biletele de avion...hai poate la anu' ne strangem o gascha mare de pe forum si invadam turcafletzii
Anuc cu putza sau fara, sanatos sa fie.
Noi ne gandeam la un apart mai aproape de metrou ca sa nu mai luam masina in fiecare zi, desi eu sunt addicted si imi place sa conduc de mor ...anyway om vedea cum decurg lucurile...
OK Lisa...ma apuc de rugaciuni
Ooooo...Crisspol e insarcinata???? Felicitari ...ii transmisti tu daca mai vb cu ea.
Crisspy, fericita de Razvi
IRINA.C spune:
Multumesc mult pt urari!Lisa iata bucata de tort!
Sunt tare trista azi....apropo de tine Naty.Am multe restante la sunat inapoi si pe Patricia si pe Naty.
Pe f scurt:
andrei are bronsiolita...o taraste de vienri-sambata si azi a si varsat si diaree si muci si...
Mai rau si cel mai rau: mama a fost cumva "pacalita " si angajata la institutul de cercetari si ingineria mediului deci la STAT directorul i-a spus ca ori pleaca cu acordul partilor si isi va primi banii restanti-salarii neplatite de o vreme! cam 100 mil ori pleaca destituita si se duce somer dar nu va putea primi nimic ca ei nu au mai platit darile de o vreme.Mama FARA sa se consulte cu nimeni a semnat ca ...cu acordul partilor.Ii promisesera in plus ca o reangajeaza de indata ce instit se restructureaza si ea a crezut!Asa ca.....mama e pe drumuri.Eu am aflat de la o colega a ei nici noua nu ne-a spus prostia ce a fct-o.Tata nu stie ca ..nu stiu cum ar reactiona.Deci ei au acum doar pensia lui tata 13 mil.Eu am 10mil de la spital si cam inca 10 adun de la CMU.Iar Radu are 22 dupa 15% taiere.Rata este de 300 euro la casa si 750 la masina.Dc imi spune cineva cum dracu sa mai scot camasa si sa mi serbez ziua?????
Ma milogesc la toata lumea sa incerc sa i gasesc de lucru.Problema ei este ca are 57 ani si este economista.Nu vanzatoare tanara si pitipoanca.Am vrut sa va scriu de o vreme poate si in ideea de a cere ajutor cateva fete si stiu....dar mi-a fost si rusine recunosc.Dc cumva aveti cunostinte sau idei aici sunt.Nu pot sa o las asa...e f deprimata si plange non stop...in afara de partea financiara este f afectata moral si de ce prostie a facut si de situatia in care ste : fara somaj fara posib de a se pensiona.
Vreau sa i multumesc in mod special Monei-Flower care incearca sa ne ajute pe cat poate.Oricum ar fi si un avocat va costa ceva dar macar platile neprimite si darile catre stat trebuie actionate in judecata.Nu am cum sa-i spun lui tata insa....l-ar darama si cineva trebuie sa aiba grija de Andrei.
Va pup si apreciez urarile voastre.
Bebelusi iarta-ma am avut garzi peste garzi Ciufika stie....ne-am vazut prin Gomoiu...de ex garda vineri garda luni!Si in garda linia 2 e f solicitant, luni am vb cu Radu la ora 23 abia.
Naty sper sa apuc sa te sun...acum avem motive similare sa ne plangem....din pacate.
Pupici si anul asta este doar cu tort virtual.
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
iuliacris spune:
Draga Irina, La multi ani! cat mai fericiti si din partea mea.
Imi pare extrem de rau de cate s-au adunat sipe capul tau, sper sa iasa mama ta cu bine din situatia asta nasoala. Si multa sanatate lui Andrei! Pup!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
DarkBendis spune:
Lisa, ce sa fac, ma intorc. Ca se cam termina banutii de "redundancy" si nu prea am de ales Iar cum tare ne-am dori la anul sa mai facem un bebe... trebuie sa fiu in campul muncii macar 6 luni inainte sa raman insarcinata ca sa ma calific pentru full maternity. Asta daca bineinteles reusim sa ne stabilizam din pdv financiar, ca deocamdata ne-ar fi nu greu, ci infernal de greu. Tot speram ca tati sa reuseasca sa-si gaseasca un job mai bine platit, ca venitul lui a scazut de ceva vreme la 50% din cat castiga inainte ...iar daca acum va trebui sa platim din nou full time childminder-a pentru bebe ne va fi extraordinar de greu sa ne descurcam.
Neaparat transmite-i lui Crisspol "Sarcina frumoasa si bebe sanatos" din partea noastra, multe felicitari si urari de bine pentru ei toti!!
Irina, iubita, atat de bine te inteleg ca nu-ti arde de petrecut zilele astea! Imi pare rau ca mama ta a patit-o cu serviciul, sper ca totusi sa-si gaseasca ceva de lucru cat mai repede. Cat despre rate si datorii... grrrr si oooffff criza asta !! Eu tot zic ca nicicand nu a fost sa nu fie cumva si pana la urma trebuie sa o scoatem cu toatele la capat. Sa fim sanatosi si le rezolvam noi cumva-cumva.
Uuufff tare as vrea sa pot sa te ajuta cu ceva -macar cu un umar sa-ti descarci din cand in cand amarul via YM ...ca-s cam departe
Multumim pentru tortul virtual - hey, macar ala nu are calorii ca eu inca ma mai tin de Rina (sar'na Roxana, ca tu m-ai "impins" spre ea)
si inca o data urez multa sanatate la Andreita si tie LA MULTI ANI
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Dark, bafta cu serviciul!
Naty, curaj, o sa va descurcati cumva si cu mai putini bani, sanatate sa fie!
Anuc, succes la vanatoarea de apartamente!
Lisa si Crisspy, sa munciti cu spor la proiectul bebe! Si sa dea si roade!
Lisa, transmite-i lui Criss felicitari, cat de inaintata e sarcina?
Ada, bine ca mai dai si tu un semn pe-aici, pupici frumoaselor!
Alina79, faine pozele! Tu superba ca de obicei, cum altfel...
Bebelusi, cum e Vladut?
Si Carla e mucoasa si s-ar putea s-o deranjeze si un canin, sa vedem cum evolueaza.
Va pup
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla