Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
crisspy spune:
Haide mah ca nu e nici un pont...ca tot in fund ii bag termometrul .
Nici mie nu-mi mai statea Razvi normal sa-i bag termometrul in fundulet, insa acum il pun pe picioarele mele pe burtica si ii bag termometrul si...sta ...probabil se simte mai confortabil cu fundu' in sus .
si sanatate multa
Crisspy, fericita de Razvi
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Nici mie nu-mi mai statea Razvi normal sa-i bag termometrul in fundulet, insa acum il pun pe picioarele mele pe burtica si ii bag termometrul si...sta ...probabil se simte mai confortabil cu fundu' in sus . |
Am citit si ioo de metoda asta dar inca nu am aplicat-o
31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
BAI FETELOR, NEMERNICUL DE BOC VREA SA MAI REDUCA DIN INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL!!!!!SUNT SOCATA!!!!
bebelusi spune:
Da Cadia, si ii dai ceva de lucru in timp ce ii iei temperatura, nu imi vine sa cred ca sta. Poate are cineva un truc si pentru picaturi si aspirat.
Acum s-a trezit, m-am speriat cand l-am luat din pat, ardea tot, dar in minute s-a racit, cred ca era doar supraincalzit. L-am culcat doar in body cu maneca scurta ca batea soarele in camera si am zis sa nu il infofolesc.
Cand ne-am trezit a zis "dintii"...oare il dureau???l-am lasat si cu suzeta in gura....numai sa nu fie suparat. Cat era temperatura aia pana la care putea fi de la dinti?38.4 intra in aceasta categorie?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
[quote]citat din mesajul lui bebelusi
Cat era temperatura aia pana la care putea fi de la dinti?38.4 intra in aceasta categorie?
Eu stiu ca intra.Atunci cand sare de 38,6 poate sa nu fie de la dinti.
Ce-i dai, antitermice?
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am revenit si noi. Suntem sanatosi - ca ma gandesc ca cei 3 canini care in sfarsit au spart gingia si cel de-al patrulea canin care e pe "iesite" nu se pun. Si nici cele 2-3 zile de mucisori de saptamana trecuta. Aici din septembrie pana in martie-aprilie mai toti copilasii au muci ... astia vin, trec, nu se agita nimeni. Si nici siropele de imunizare nu se dau, se recomanda sa pape cei mici fructe si legume proaspete si atat. Sucuri naturale nu, ca au prea mult zahar. Jupan nu e amator de zarzavele, dar ii plac fructele, mananca zilnic mar+ struguri, banana nu mai e favorita desi papa si din aia zilnic.
Eu sunt... destul de aiurea. Am primit o oferta de job de la banca Santander, iar data credit check-urile, referintele si restul merg bine voi incepe de luni. Cam prea repede, in timpul interviului mi se spusese ca ar fi fost vorba de mijlocul lui octombrie sau inceputut lui noiembrie... asa ca desi incerc sa ma bucur ca totusi un job e un job (mai ales in ziua de azi), ca sunt destule plusuri (nu e jobul ideal, dar e perioada de criza si... asta e), dupa 4 luni de stat acasa cu Mister mi se strange inima ca va trebui sa petrec atatea ore departe de el. Eh... stiti voi cum e
Pe de alta parte, am primit o veste destul de nasoala. Soacra mea, o femeie tare faina pe care iubesc tare mult, a avut recent o alunita scoasa si se pare ca e "squamos cell carcinoma". A fost depistat devreme, se pare ca nu-s alte probleme si ca se va vindeca foarte bine, dar inca e mai nevoie si de alte teste si suntem "in early days" cum se zice. Deci, suntem cu totii ingrijorati.
Mister e OK. Se catara si alearga peste tot, e mare amator de cuburi si puzzle-uri (i-am cumparat cateva, cu 4, 6 si cu 8 piese), de iesit la tobogan si leagane (la "wheeee!" cum zice el), toata ziua ii turuie gurita, iar vocabularul lui s-a largit considerabil. Zilele astea sunt tare busy cu "echipatul" lui pentru toamna-iarna, gecute, salopete are, i-am cumparat 2 seturi de caciulita+fular+ manusi si acum suntem in plina campanie de luat incaltari (si de toamna si de iarna). Si deja am inceput sa cumpar cadouri pentru Craciun si ziua lui... si pentru restul familiei sa nu ma trezesc in ultimele saptamani cu toate pe cap (mereu imi propun sa fiu organizata, poate-poate anul asta chiar reusesc )
Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici, adaptare buna la toti "gradinarii", sarcina frumoasa in continuare gravidutelor si multi pupici si ganduri bune la toata lumea!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
Hello!
Eu sunt suparata rau de tot, ieri am primit o veste tare nasoala la serviciu. Pe scurt, veniturile noastre se vor reduce fix la jumatate, ceea ce e tare nasol. Nu stiu cum naiba de vom descurca, mai ales ca tocmai ne-am decis sa luam un credit mare si sa ne luam apartament cu 4 camere. Rata va fi aproape 1.000 de Euro cred, iar gradinita + bona + baletul + engleza sunt 3000 lei.
In plus tata care lucra peste pensie a fost disponibilizat, s-au facut reduceri mari de personal si conform legii el a fost primul care sa plece. Asa au pierdut si ai mei un salariu, iar mama e bugetara si i s-a redus cu 25%.
Offf, chiar nu mi-am pus problema ca o sa ajungem sa nu ne descurcam cu banii.
bee cum au iesit analizele de azi.
lisa Ioana a mers la gradi la aproape 4 ani si a plans zi de zi tot primul an. Mi se rupea inima de mila ei dar nu aveam ce face, deja era prea mare si nu mai puteam sa o tinem acasa.
Daca nu ai alta solutie, insista cu gradi. Daca ai, parerea mea personala este sa o mai lasi un an.
andra sper sa fie OK soacra ta!
Succes la noul job!
In rest Nadia tot mucioasa dar sunt bucuroasa ca si-a dat drumul tare la vorba, acum repeta orice cuvant si spune ea singura o gramada.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
crisspy spune:
Dark succes cu noul job ...stiu despartirea de pui e tare grea, am vazut si eu dupa 3 saptamani de stat cu Razvi, dar timpurile astea "crizate" ne obliga si la d'astea.
Imi pare rau de soacra ta, sanatate multa ...e bine ca s-a depistat devreme si ca totul o sa se rezolve. Cu multa sustinere din partea voastra o sa treaca de perioada asta nasoala mai repede si mult mai bine.
Felicitari pentru vocabularul lui Mister si bafta la shopping...si noi ne-am pregatit de iarna, ar mai fi si la noi numai incaltarile, dar asta cand il aduc la Buc sa le probeze...
Deci trebuie sa dau un disclaimer aici , metoda mi-a fost aratata de mami, ea stie mai multe tips&tricks...daca se gaseste solutia miraculoasa de aspirat si pus picaturi va anunt .
CADIA spune:
DARK, felicitari pentru job, desi te cred ca-ti va fii tare greu.Si eu ma gandesc cu groaza ca din primavara o sa-mi las printesele acasa si sa ma intorc la scarbici.
Muulta sanatate socrelei tale.
crisspy spune:
Of Naty imi pare asa de rau ...stiu cum e si la noi s-a umblat la salarii acum 2 ani si inca suntem cu sabia deasupra capului .
Ati luat deja creditul?
Si noi speram sa ne bagam la un apart de 4 camere anul asta, dar cred ca renuntam deocamdata la idee...vedem cum va fi la primavara. Daca bb2 se decide sa apara in peisaj, probabil vom reconsidera hotararea asta...