Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, toata noaptea a plans in continuu cu pauze de somn de jumate ora. I-am tot dat nurofen. Acum cred ca are febra desi la 6 i-am dat nurofen. Nu ma lasa sa ii iau temp. Voi cum faceti??????E marait....Tind sa cred ca e de la dinti ca a facut caca bine, nu a vomitat

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Nasul ii curge de o saptamana si ceva, dar tind sa cred ca nu ar fi raceala ca nu a plans in viata lui asa............daca l-ati fi vazut......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CRISSPY, nu stiu ce a scris Mona, probabil mi-a scapat postarea ei.
Ideea este ca eu am nascut-o pe Clara la spital privat (Medlife) si mi s-a parut ceva de vis.N-am regretat nici un leutz din factura.
Sper sa merite si la Euroclinic.Oricum doctorul nu mi-l mai schimb acum, orice ar fi.

BEE, iti multumesc pentru parere.O sa te mai deranjez cu ceva intrebari cand o sa am putin timp.

31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

PATRICIA, ce temperatura are?
Poate are rosu in gat.Eu am patit-o cu Clara de 3 ori pana acum, tot asa fara varsaturi sau diaree, dar febra peste 38.5 in funduletz.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

CRISSPY, nu stiu ce a scris Mona, probabil mi-a scapat postarea ei.
Ideea este ca eu am nascut-o pe Clara la spital privat (Medlife) si mi s-a parut ceva de vis.N-am regretat nici un leutz din factura.
Sper sa merite si la Euroclinic.Oricum doctorul nu mi-l mai schimb acum, orice ar fi.

BEE, iti multumesc pentru parere.O sa te mai deranjez cu ceva intrebari cand o sa am putin timp.

Aaaaa...uitasem ...

Am inteles ca Euroclinic va fi preluat de CMU...

Patri la ceilalti dintisori tot asa ati patit? sa treaca repede perioada asta

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy pe balerina o va chema " Elena...
multumesc de intrebare..
Cadia off, iti doresc sa poti strange usor banutii pentru Euroclinic. Si eu am multe hainute de la Stefan, pentru mandra...
Si am mai primit de la o prietena care are fetita.. Nasica bebelinei are fetita, face un an acum in octombrie, si a pastrat toate hainutele..asa ca avem de unde primi...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
25+

Mergi la inceput

La ceilalti dinti a dormit mai rau dar nimic special.

Nu stiu cat are temperatura ca nu ma lasa sa i-o iau, acum pare ca nu are. Oscileaza asa.....de-aia tind sa cred ca sunt dintii

Mergi la inceput

Fetelor, multumita lui Crisspy ca m-a invatat sa ii iau temp, i-am luat-o si are 38.4. Nasul e problema cea mai mare, nu poate respira, il are infundat cred eu, ca asa nu ii mai prea curge, cum i-a curs zilele trecute. Ma termina ca nu ii pot lua cu aspiratorul ....ca nu sta....urla ca din gura de sarpe....si imi e sa nu pateasca ceva din vina mea ca nu l-am aspirat, acum l-am culcat, sa vedem cat reuseste sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Patri picaturi te lasa sa-i pui in nas? Noi folosim Vibrocil pt nasul infundat...

Ehe...cu aspiratul si la noi e mai greu, dar reusim pana la urma...e tare haios ca incepe sa planga cand il vede, dar este mandru cand ii arat muculetzul scos si rade...plus ca aspiram toate plusurile din casa inainte si dupa...le facem si aerosoli

Sanatate

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Si eu ma chinui cu Clara cu picaturile de nas.Urla ca din gura de sarpeTot asa pun picaturi la toate animalutele si la toate persoanele din casa, dar degeaba
Dupa ce se trezeste o sa incerc sa-i bag si aspiratorul, sa vezi atunci....

crisspy,vinde-mi si mie pontul cu luatul temperaturii ca tare se mai sperie micutza cand ii bag termometrul in funduletz.

Mergi la inceput