Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Patri eu cred ca mai degraba de la branzoaica i s-a facut rau...nu stii cum sunt facute produsele astea sau de cand au aia branza acolo. Se prea poate totusi ca stomacul lui sa nu fi tolerat nici combinatia de maioneza (este prima data cand ii dai?) cu produsul de patiserie...sa nu fi fost prea multe deodata si i s-a dat stomacelul peste cap.

Sanatate multa

Si cum mey esti urata? Ce vorba e asta? Tz, tz linisteste-te mami ...din perioada in care erai gravida cu Vladutz nu mai ai nimik de imbracat? Hai fruntea sus si nu te duce la culcare suparata .

Cami asteptam pozici de la nunta ...si noi am avut calciu peste limita la analizele din primavara si pediatra ne-a zis pur si simplu sa nu-i mai dam calciu

Eu trag de mine sa ma apuc sa fac curat...ca am tot amanat si s-a facut cam haos...da' imi e o leneeeeeeeee mai ales ca acu' o jum de ora am ajuns acasa

Noapte buna

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy...oare sa fie de la canini?????????cum naiba imi dau seama???????????de cand v-am zis ca a adormit s-a mai trezit de 3 ori, se agata de noi....si plangea....cerea nani....alt simptom nu e........eu i-am dat totusi un nurofen, nu stiu daca am facut bine.....parca se vede un colt la un canin

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Crisspy...oare sa fie de la canini?????????cum naiba imi dau seama???????????de cand v-am zis ca a adormit s-a mai trezit de 3 ori, se agata de noi....si plangea....cerea nani....alt simptom nu e........eu i-am dat totusi un nurofen, nu stiu daca am facut bine.....parca se vede un colt la un canin

bebelusi, noi, cand am patit-o de la un aliment din comert, si tot din gama lactate, si tot dat seara, a fost nasol. Chiar groaznic de nasol, la mine, am chemat Salvarea. Dar am avut stari de greata, voma in prostie si diaree, sa te fereasca Dumnezeu, daca iti poti inchipui sa stai cu capul in vana si sa vomiti si concomitent sa te ia si diareea, de sa nu mai stii de unde sa te aduni...

Metroclopramid picaturi mi s-a recomandat mie pentru Daria.

Cu caninii noi n-am avut nicio treaba, aici chiar nu stiu ce sa iti spun.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vad ca s-a trezit acum si e vesel....Doamne ajuta.....oare sa fi fost de la canini??sa-i fi trecut dupa nurofen??????Sper sa avem o noapte usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEATZA TUTUROR!!!

Cine vrea o cafelutza?

BEBELUSI, cum a fost azi-noapte Vladutz? Cum se simte acum?

Va pup si sa aveti o zi usoara.

31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata,

Cadia eu vreau ... se trateaza cu
Cum te simti? ce face bebelina?

Fetele sambata raman singura cu Stefan, sper sa nu planga dupa mama... sambata asta am incercat sa-l adorm, il puneam pe perna, ii cantam, il tineam langa mine... el se ridica din pat, imi facea cu mana pa si apoi o striga pe "mamaie".

Nu am apucat sa va povestesc, sambata am fost la o nunta, iar bebelina a dansat toata noaptea, dupa ce am ajuns acasa cam la o ora s-a linistit... balerina o face mama .

Patricia hainele de sunt scumpe, nu mai ai nimic de la Vladut? Incearca in magazine articole cu o masura mai mari...
Si mie imi este greu, mai ales ca vin si la birou...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Patricia, maioneza este inca prea grea pentru stomacelele lor. ar fi fost bun sa ii dai un debridat lui Vlad. bine ca acum e ok - cel mai probabil indigestia a trecut. pupici. nu te supara cu imbracatul... asa avem toti perioade .
Carmen, succes cu Stefan singurica, sunt absolut sigura ca te vei descurca de minune.
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CARMEN, eu sunt Ok, dar obosesc cam repede.Bebelina e bine, slava domnului.Daca totul e Ok mai merg la eco peste 1 luna.
In rest trebuie sa-i schimb medicul de familie Clarei, pentru ca daca ne-am mutat in Berceni, ne e f. greu sa ajungem in Dr. Taberei cand avem nevoie.

PATRICIA, sa sti ca in privinta hainelor de gravi, eu mi-am luat 2 perechi de pantaloni sport, mai mari de la Nike si ceva de pe la Kiabi si C&A (ca sunt mai ieftine) si tare bine m-am descurcat pana acum in ele.Plus ca mai am cate ceva si de la Clara.Sper sa ma descurc cu ele ca altceva nu mai imi cumpar.

Nu am apucat sa va zic ca am aflat ca dr. meu naste doar la Euroclinicasa ca m-am apucat sa strang bani pentru nasterea la ei.Deci nu mai imi permit nici o cheltuiala in plus.
Din fericire am suficiente haine si pt Clara si pentru bebelina.Am fost si in Ikea si i-am luat bebelinei un patutz dragutz si ieftin (150 ron), iar cu restul trebuie s-o imprumute sor-sa

31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, nasterea la Euroclinic merita fiecare banut. Nu am simtit deloc strasul nasterii si nici acomodarea de dupa. Singura chestie care m-a deranjat este ca lasau prea multi vizitatori pe sectie.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Patri cum e Vladutz ? Cu caninii nu stiu ce sa-ti zic ca noi nu am avut probleme cu dintii...by the way, in ultimele 2 sapt i-au mai iesit 2 maselutze...mai avem 2 si suntem cu setul complet .

Carmen sunt sigura ca o sa te descurci cu Nazdravanel...poate nu o sa doarma la fel ca si cu mamaie, dar va intelegeti voi. Ati ales numele pentru balerina?

Cadia bafta la stransul banutzilor...insa sa nu regreti ca nasti la o clinica particulara, ai vazut ce a scris si Mona si subscriu (desi nu am nascut la Euroclinic).

Roxana pai si despre voi nu ne zici nimic? Ce mai face gascha de muzicanti?

Mona cum mai e Ale? Dar tu?

Noi mai avem ceva mucishori, de tuse se pare ca scapam usor-usor. Ne-am apucat sa mai renovam prin casa, mai mutam una alta...deh daca nu are omul ocupatie isi face .

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput