Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 11
CADIA spune:
NATY, te inteleg perfect cu banii.Si tata a fost disponibilizat, mama e pensionara, iar fratele meu e pompier si i-a scazut salariul cu 25%.Noi acum stam cu ei pana este gata casa si ne afecteza tare, tare mult.Si mie mi-au scazut indemnizatia cu 500 ron iar BOC vrea probail s-o aduca spre ZERO.
Sotul meu, care are o mica firma, nu s-a mai putut ocupa de ea pentru ca toata vara si-a petrecut-o la constructia casei deci bani de la el...mai deloc
Daca nu ne apucam de casa inainte de inceperea crizei nici ca ne mai apucam si nici apartamentul nu-l mai vindeam.
V-ati depus actele de credit?Ati gasit apartament??
31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Naty spune:
crisspy, cadia nu am luat inca creditul, suntem in discutii cu bancile.
Apartament cautam, am vazut deja cateva dar nu ne-au convenit.
Trebuie sa vindem si apartamentul nostru si sa rambursam creditul pe care deja il avem
Treaba e ca nu putem sa nu luam credit pentru ca in apartamentul nostru este imposibil sa stam, e mult prea mic, iar la ai mei, unde stam in timpul saptamanii nu prea se mai poate fiindca sunt cam la capatul puterilor. Vreau sa iau ceva aproape de ei sa plecam seara si sa ii scutesc macar cateva ore pe zi si noaptea de scandalurile mandrelor.
In plus daca imi scad asa drastic veniturile la anul nu voi mai putea lua creditul care ne trebuie caci nu o sa ne mai dea nici o banca.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
DarkBendis spune:
Naty, ooofff te imbratisez! Tare rau imi pare ca aveti probleme cu banii, sper sa se rezolve cat de repede si sa puteti reveni la veniturile initiale. Cat de bine te inteleg, noi de mai bine de un an "jonglam" cu finantele la limita si uneori chiar sub limita (imaginati-va ca perioada de "stat acasa" mi-a fost mai convenabila din pdv financiar ca nu trebuia sa platesc childminder-a, dar banii aia se cam termina). Ideea ca acum trebuie reduse la MINIMUM cheltuielile care nu sunt strict necesare, strans din dinti si mers inainte, ca altfel nu se poate. Acum tati are iar probleme cu jobul (criza asta! asa m-am saturat de ea si se pare ca in Scotia acum "loveste" mai tare), dar suntem optimisti, posibilitati de job mai bun trebuie sa existe si eu tot repet vorba lu' taica-meu "nicicand nu a fost sa nu fie cumva". Inca o data, te imbratisez si iti urez sa apara solutii bune si la voi, si asta cat de repede!EDIT: Acum vad ca nu ati luat inca creditul... uffff sper sa se rezolve cumva toate cat mai repede *big hug*
Miere, parca tu intrebai zilele trecute, noi am fost la dentist la control acum 2 saptamani. Mister a fost tare fericit ca in sala de asteptare a dat de un maldar de jucarii. Dentista a venit si l-a consultat chiar acolo (eram doar noi prezenti) in timp ce el se juca, i s-a uitat in gurita, a analizat dintisorii si s-a aratat multumita. Mi-a zis ca peste 6 luni, cand vom reveni la control o sa-l puna pe scaun, ca va fi destul de marisor pentru asta. Si-i vor da pe dinti si cu nu stiu ce gel special care are gust de banane. In rest, am discutat cu ea obiceiurile alimentare ale lui jupan, cum ne spalam pe dinti (am noroc ca Mister e mare amator de "brushy", s-ar spala pe dinti de cate ori intra la baie), ne-a cadorisit cu un sticker si o pasta de dinti pentru toddlers ... iar la plecare s-a lasat cu lacrimi ca Mister nu voia sa lase jucariile si sa se suie in carucior, asa ca in final l-a cadorisit si cu un camionas (eu am vrut sa las "la schimb" o jucarie de-a noastra, sa fim chit, dar a refuzat, a zis ca au o multime de jucarii si primesc in fiecare luna jucarii de la mamicile din cartier).
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty crisspy, cadia nu am luat inca creditul, suntem in discutii cu bancile. In plus daca imi scad asa drastic veniturile la anul nu voi mai putea lua creditul care ne trebuie caci nu o sa ne mai dea nici o banca. |
Intr-adevar, ce-i in mana nu-i minciuna, la anul poate nu veti mai avea aceeasi eligibilitate pentru creditul pe care doriti sa-l luati.In plus la anul e posibil sa mai scada pretul aparmanetelor.
Nu sunt eu mare economist, dar la anul va fii si mai rau, de asta sunt absolut sigura.
Asa ca muuulta bafta si sa va ajute Dzeu sa va mearga totul cum va doriti, sa vindeti repede apartamentul si bine si sa va gasiti locuinta dorita.
31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
bebelusi spune:
Eu nu i-as fi dat nurofen dar nu mai stiam ce sa ii facem noaptea trecuta, plangea non stop.
Imi pare rau pentru soacra ta.
Naty imi pare rau, stiu despre ce vorbesti, ca si noi am trecut prin asta, sotul meu e actor si regizor tehnic la teatrul de copii din Sibiu si a ajuns sa ia 12 mil. Asta pentru ca are doua functii....daca avea doar una..........iar mie mi-a scazut indemnizatia
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisssa_ana spune:
buna ziua si de la noi!
Patricia,si noi trceem prin acelasi lucru, fara febra ce iidrept.dar muci garl;a,caninii la vedere...marait non stop. ooof....e greu,nimic nu prea putem face in perd asta ca parca e lipitoare...imi e si mila de ea.sanatate
Naty,multumesc...la fel si restul fetelor. Ne-am hotarat sa mai asteptam cu gradinita.nu era necesar cat o incapatanare de a mea,idea de a participa la serbari,sa stie cantecele,poezii,etc.. stiu...fixatii!!!
Am emotii...zilele astea ar trebui sa imi vina rusii,tare as vrea sa nu ma ma viziteze lunile astea
Noi suntem bine,eu cu biserica,am sa va trimit niste poze cu idei de aperitive,va dau si retete daca vreti, am avut un botez sapt trecuta,acum masa de 200 de persoane...,mi-am facut un tatuaj pe mana stanga gratis cu ajutorul unei arsuri frumoasa de numa'...
AAA,am fost la concert la IRIS si la spectacol la Doru Ocvtavian Dumitru. Ana a dansat,a a aplaudat si a adormit pe versurile lui Iris. Extraordinar...ce voce...
Mamica de Ana
bebelusi spune:
Lisa deci ne calcati pe urme, nici nu stiu daca a fost febra...poate si o supraincalzire.....ca dura putin....naiba stie
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisssa_ana spune:
LA MULTI ANI IRINAC
Sa ai parte de multa sanatate,fericire si dragoste alaturi de familia ta!!!
Mamica de Ana
Aalina spune:
La multi ani Irina Sa te bucuri mereu de apropierea celor dragi si de rasplata daruirii tale!
ada_coman spune:
La multi ani !!! Irina. Sa fii sanatoasa, fericita si iubita.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU