Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa, multa sanatate bolnaviorilor!

Noi suntem bine, o mica raceala, dar a trecut repede. Daria e la gradi, unde s-a adaptat f bine, sper sa-i fie bine in continuare.

Noi folosim picaturi pt nas cu puf si asa nu avem probleme cu pusul lor. La aspirator, in schimb, tot asa greu...dar ne descurcam.

Naty imi pare rau pt necazul cu banii, offf tare e greu. Si noi vrem sa ne mutam, dar nu stiu cum vom face...Pupam fetele.

Dark felicitari pt job. Eu ma gandesc cu groaza pt cand va trebui sa incep, nu stiu ce voi face cu Karina...Sanatate multa soacrei tale, sa treaca cu bine peste toate testele. Pupam dulce pe Mister Mister.

Lisa sanatate multa Anei, sa treaca repede mucisorii. Sa stii ca si mie tot de asta imi era drag de gradinita, insa clar Daria nu era pregatita anul trecut. La anul poate ii va fi mai bine. Tin pumnii sa vina si bebe mic. [marioneta]

Bebelusi sanatate lui Vlad, cum se mai simte?

Crisspy spor la renovari. As vrea si eu sa mai fac una alta, macar sa dam un var, dar mi-e groaza de dezordine, praf...Cum mai e Razvi?

Aalina ce mai fac baietii?

la toata lumea.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

La Multi Ani, Irina! Iti doresc tot binele din lume! Ma rog ca toate eforturile tale sa fie rasplatite si momentele de liniste si implinire sa vina cat mai repede in viata voastra! Sanatate si putere si multe zambete de multumire!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Irina, la multi ani draga noastra, sa fii fericita si implinita in fiecare zi! Ce mai face Andrei?

Cadia, esti deja in 31 saptamani? Ce mult mi se pare! Acus, acus trec saptamanile :)

Carmen, frumos nume pentru balerina!
Daca BB3 ramane baiat il va chema Toma Nicolae. Imi suna foarte bine Toma.

Naty, offf, greu cu banii! Imi pare rau ca treci prin astfel de momente, banii astia n-or aduce ei fericire, dar cand nu-i ai, totul pare mult mai greu si gri...
Si noi cautam cu inflacarare 4 camere (azi vedem un apartament care arata f bine-n poze si o casa). Nu mai am rabdare pana la anul, as vrea sa nasc in casa noua. Altfel vom fi 5 suflete in 2 camere si nu mai pot, am un stres mare cu asta.

Bebelusi, cum mai sunteti? O fi si raceala si i-or da si caninii. Altfel nu cred ca ar plange asa tare de tare.

Mami de Ioana, Filip si 18+

Mergi la inceput

Dark, sa fie intr-un ceas bun cu job-ul! Asa duc si eu dorul, dar vorba sotului meu, altii ar vrea sa stea acasa pe vremurile astea si eu vreau sa fug la serviciu :)

Boc chiar vrea sa mai taie din bani? Astia vor sa ne extermine pe toti?? Eu nu mai urmaresc stirile, ca sunt numai grozavii acolo si uite, ca n-am auzit nimic de taieri iar. Mama lor de incompetenti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

intru repede sa ii urez Irinei LA MUUUUULTI ANI!!! Esti o persoana f speciala, f iubitoare si mereu gata sa ajuti. Irina ma rog sa fi rasplatita din plin pt toate lucrurile bune pe care le faci!

Mergi la inceput

Fetelor, in alta ordine de idei, noi am schimbat macazul, sau o s-o facem treptat, pe cat posibil. De vreo 2 saptamani am trecut pe medicamente homeopate (putin mai mult de atat, doctora practica medicina antroposofica) Sper sa reusim si sa nu fim nevoiti sa le mai dam antibiotice si siropuri pline de chimicale.
Am multe cunostinte care foloseste aceste medicamente de cand s-au nascut copiii sau de cand erau mici si sunt f multumite (adica stiu copii care nu au luat pana acum antibiotice deloc sau nurofen, etc). Exista remedii naturiste pentru orice si am comandat deja medicamentele, ca sa-mi fac un stoc de stricta necesitate.

Nu va mai spun ca analizez problema cu vaccinurile acum...desi n-am curaj sa nu-l vaccinez deloc pe BB3...dar cu cat mai putine, cu atat mai bine...in fine, nu vreau o noua polemica pe tema asta, exista deja :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

La multi ani, Irinuca!

Sa te bucuri alaturi de Ucicu-purcicu si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, IRINA!
Te imbratisam cu mult drag si iti dorim tot binele din lume!

andra, cadia, patricia, ada, anuc
E tare greu cu criza asta, dar ce sa facem , mergem mai departe.
Eu am inceput sa fac mii de calcule de unde sa reducem si ce sa taiem.
Voi incepe cu salariul bonei, pe care tocmai il crescusem din septembrie. Sper sa nu plece ca asta ne-ar mai lipsi. Desigur ca nu vom mai cumpara decat strictul necesar, dar si asta costa al naibii.

carmen frumos nume ai ales pentru bebelina.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani sanatosi si fericiti,Irina!Sa ai parte numai de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

IRINA, si multa multa sanatate si fericire!! Sa fii fericita si implinita alaturi decei dragi!!

Multe multumiri pentru urarile de bine, dragelor! Acum astept sa ma contacteze compania cu rezultatele de la reference, fraud and credit check. Ei cica ar vrea sa incep de luni, eu ma cam indoiesc ca le vor putea face pe toate in 3-4 zile dar ma rog...asta-i treaba lor. Pe childminder-a am anuntat-o, Mister va merge la ea full-time de indata ce va fi nevoie. Macar grija asta nu o am.

Anuc, frumos nume Toma Nicolae! Multa bafta sa gasiti casa pe care v-o doriti. Cu serviciul... uffff eu o sa ma duc nu de chef si veselie ci ca nu am incotro. Altfel as sta fericita acasa cu bebe, as mai face rapid unul si m-as ocupa si de proiectele personale care mereu cad pe ultimul loc.

Lisa, bafta sa vina cele 2 liniute cat de curand!

Naty, asa-i, mergem inainte ca tot nu avem incotro. Multi

Carmen, frumos suna Elena. Mie numele asta imi sugereaza o fetita dulce si delicata, deci foarte potrivit balerinei voastre

Crisspy, spor la renovat!

Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput