Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_25 spune:
Eveline as baga,dar nici nu am in casa asa ceva! In toata sarcina nu am luat nici macar un No-spa! Asa ca stau cuminte!
KAT ai reusit sa-l activezi! Vezi ca ti-am trimis Pm!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
Clabuc spune:
Botosel, eu sunt ok. Am fost ieri la Filantropia sa vad despre ce e vorba. L-am intalnit pe dr ... concluzia este ca sper din suflet sa se deschida Polizu pana se hotaraste Sabrina sa iasa sa ne cunoasca . Deci, intelegi cat de mult mi-a placut. Totusi, nu cred ca se va intampla nimic pana duminica, deci poate vii cu vesti bune despre Polizu. Tu cum te mai simti?
Am intrat la "Puiuti de randunici 2008", si am citit la capitolul in care s-a nascut Clarinda. Mi-au dat lacrimile cand am citit postarile mele, cum incepusera contractiile pe la 3 noaptea,. am eliminat dopul in vreo 3 transe si la pranz imi tineam minunea in brate. Ce ma mai incurajau fetele! Asa m-am emotionat ... Tin minte ca pana in noaptea aia nu aveam niciun semn ca voi naste, nimic, nimic. Totul a fost dintr-o data. Doamne-ajuta sa fie la fel de bine ca atunci!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
Klarisse spune:
Fistiq, pai super..poate dam niste vesti bune amandoua pe aici.
M-au luat niste emotii..m-am apucat de sters praful prin casa. Mai sunt 9 zile..mi se pare atat de putin..
Ionela felicitari pentru grasunica.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
K.A.T. spune:
Ana, am intrat la poze si am vazut poze frumoase cu burtici.
Ma bucur foarte mult sa va cunosc.
Acum adaug poze cu noi.
Kristina 37+ cu Tessa May
K+A=T
chichiutza spune:
Salutare fetele! Am intrat putin ca tre' sa plec la dr!
Am primit mesaj de la Nadiutapm, are membranele rupte de 12h, au inceput contractiile deci probabil in curand mai avem un bebelin!
Hai Nadiuta
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
Klarisse spune:
Hai Nadiuta
Chichi
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
Fistiq spune:
Maya, te pupam si noi! Numai bine Sa stii ca printre nasteri e bine venita si experienta ta cea noua cind ai timp de povestit
Ana, pe linga orizontala sa stii ca la mine functioneaza si exercitiile de respiratie. Inspiri adinc si expiri treptat. Te lasa mai repede Ai grija de voi
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Fistiq, pai super..poate dam niste vesti bune amandoua pe aici. M-au luat niste emotii..m-am apucat de sters praful prin casa. Mai sunt 9 zile..mi se pare atat de putin.. Ionela felicitari pentru grasunica. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 2 s pana la marea intalnire |
Eu nu stiu ce am, dar chiar nu realizez ca mai e atit de putin. Poate chiar si mai putin ca sunt si cu 1 saptamina mai in fata Acum ca ai scris tu cite zile mai sunt parca m-a electrocutat ceva
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+