Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Si eu am dormit cam rau astanoapte. M-am tot foit ba pe stinga ba pe dreapta. De cite ori ma intorceam mi se tot intarea si burtica. Asa ca azi am lasat-o mai moale cu plimbarile.
Chiar am exagerat ieri, de mi s-a facut si putin rau. Nu mai vedeam bine, parca aveam okelari de cal care nu-mi dadeau voie sa vad periferic, si aveam si o durere de caap... Mi-a luat tensiunea si era 9 cu 3

Klarisse, am vazut ca ti s-a modificat data in 2.10. Tot atunci avem si noi data oficiala, cind implinim fix 40s

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ionela, felicitari si sa fie sanatoasa grasunica.

Banuiesc ca fost neplacut controlul de azi daca a reusit doctora sa-ti provoace asa reactii Bine ca sunteti in regula acum

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

FELICITARI LUY!!! FELICITARI SIMONA!!!

HAI MARI!!!! HAI 2 INGERASI!!! NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI!!!

Bun venit mamicilor acasa! Sanatate multa bebicilor cu mucisori!

K.A.T. bine ai venit! Sarcina usoara in continuare (nu a mai ramas mult), nastere fara probleme, bebe sanatos si refacere rapida!

Zoze, bine ca s-a hotarat Maria sa mai stea la mami in burtica!

Botosel, nu mai ai vesti despre Polizu, nu?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Clabuc, din pacate nu am vesti despre Polizu. De abia duminica...
Cum te mai simti?

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KAT sincer nici nu mai stiu exact cum am facut cand mi-am activat PM. A fost mai mult din nimereala! Dar cand dai click pe mesaje private trebuie sa ai undeva optiuni! Sper sa reusesti!

Ionela eu nu am avut asa scurgeri,in schimb am de azi dimineata niste contractii...ma cam doare! Sper sa stea Maia cumintica pana maine,cand mergem la nenea dr!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Ana am gasit optiunile in mesaje private si cred ca acum e ok.
Dar mai departe ce trebuie sa fac? Va rog sa ma scuzati ca pun atatea intrebari.
V-am adaugat la lista de prieteni, m-am jucat si eu sa descopar butoanele.

Kristina 37+
http://lbdf.lilypie.com/DaATp3.png
K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi. Sunt rupta de oboseala. Tot spal, intind, strang si calc. Am adus de la bunica hainutele mici ale surioarei, asa ca am la treaba. Recunosc ca le-am spalat la 90 de grade. M-am riscat , dar a fost ok. Asta pentru ca aveau miros de statut(nefolosite de vreo 4 ani) , asa ca am zis fie ce o fi. De acum o sa le spal normal la programul bebe de la masina de spalat, cum le-am spalat si pe cele noi (temp.65 grade si doua clatiri).
De dormit prost noaptea dorm si eu. Nu ca m-as duce la baie, dar bebelina e agitata, eu nu-mi gasesc locul, am arsuri. Dar o trece.

Scot motatele pentru MARI si 2INGERASI, nastere usoara si refacere rapida.
Felicitari CORI-MIC, sa te bucuri mult de printesa ta si sa va umple viata numai cu bucurii.
Bine ati revenit acasa proaspetelor mamici. Sa va acomodati repede de viata in 3-4.
Felicitari celor care schimba azi semnatura. Asa putin a mai ramas pentru toate
LORA, petrecere frumoasa la botez. oate dupa marele eveniment o sa-mi dai si mie niste informatii . Sunt topita upa puiul tau mic
Clary, sper sa ai parte de o vreme minunata la cununia religioasa si botez. E atat de dulce Bianca in poza de pe invitatii
Felicitari si tuturor fetelor care au venit cu vesti de la eco. Ce de bebelusi mari avem. Si multa sanatate piticilor , sa scape repede de mucusori. Si mie mi-e teama. Mariuca mereu a racit des la gradinita, sa dea DD ca acum sa fie mai bine.
K.A.T , bine ai venit, sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
Va ca m-am intins cam mult si in mod sigur am uitat cate ceva.

mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Clabuc mai e putin.
Oficial sunt la termen, aici ma rugam sa ajung.

Kristina 37+
http://lbdf.lilypie.com/DaATp3.png
K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ana baga un no spa si stai cumintica la orizontala...chiar daca e la termen comoara ta nu strica sa mai stea acolo o saptamana.

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Aaa, mi-a facut ghiocela o pofta de must. Dar cred ca o sa nasc pana vor culege ai mei via si vor face deliciosul suc
Zoze, ne bucuram ai un copil asa ascultator , caruia ii place la mami in burtica. Ai grija de voi si nu fa efort

mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput