Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)
Raspunsuri - Pagina 10
Fistiq spune:
Wow, se mai anunta un bebelus!? Facem si noi galerie ca sa fie mai usor la mamica
HAI NADIUTA!!!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
eveline spune:
KAT te-am admirat in poze, esti o gravidutza foarte frumoasa
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
maitreyi spune:
hai nadiuta
ce ciudat ma simt acum cand stiu ca ar fi trebuit sa nasc maine si deja is cu bebe acasa inca nu realizez, ma uit la ei si nu imi vine sa cred acum dorm amandoi ca niste ingerasi si ma duc sa vad daca ma lasa si pe mine sa atipesc shhhh...
-----
Mami de roza + fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Andreea82 spune:
Ziua buna la voi
Am gasit putin timp sa intru sa mai vad ce faceti. Mi-e tare dor de voi, dar pur si simplu inca nu reusesc sa imi fac putin timp pentru mine, desi Alexandra e tare cuminte. Mi-e si teama sa o laud atat
Noi suntem bine, foarte cuminti, mami e putin trista ca nu prea are laptic si din cauza asta nici Alexandrei nu ii prea place la san...Mai incercam
As vrea sa va rog, daca se poate sa corectati pe prima pagina datele noastre: ne-am nascut in 12.09 cu cezariana la 38 de saptamani si Apgar 10.
Au mai aparut multi bebei intre timp - Bine ati venit pe lume! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati de viata alaturi de ai vostri parinti.
Mamici, recuperare usoara va doresc, multa sanatate si copii frumosi si sanatosi!
Fug, ca mai am de pus la spalat si o gramada de calcat pana nu se trezeste Alexandra
Nu am mai pus poze in albumul cu bebei inca, dar puteti sa ne vedeti si aici deocamdata: http://picasaweb.google.com/101394678195027213458
Va pup pe toate
37+ cu un carucior .... sau
pianna spune:
Scot si eu uun sire de majorete pt Nadiuta
Hai Nadiuta!!
In alta ordine de idei, ma bate gandul sa ma apuc de pictat peretii din camera piticei. Am googlurit putin si am vazut care-s etapele, am printat sabloanele, mai imi trebuie indigo si vopsele acrilice. Indigo gasesc eu la diverta dar acrilice, stie cineva de unde pot cumpara vopsele acrilice, in cantitate neindustriala?
34+ cu
Andreea82 spune:
Vad ca aveti motate scoase pentru Nadiuta, le scot si eu pe ale noastre si zicem:
Hai Nadiutaaa!!!!!
37+ cu un carucior .... sau
botosel452 spune:
Clabuc, imi pare rau ca nu ti-a placut la Filantropia, dar sper din tot sufeltul sa poti naste la Polizu.
Si nu mai este asa mult timp pana la sf lunii.Ca deja exagereaza si astia....
Presupun ca mai tii legatura cu dr tau din Polizu,nu?
Cred ca aproape toate avem probleme in ultima perioada cu somnul, sau mai bine zis cu pozitiile de dormit
Eu, se pare, ca am inceput si sa sforai . Simt ca am tot timpul nasul infundat, dar nu sunt racita..
KAT, ne pare bine sa te cunoastem prin interdiul pozelor. Esti o draguta
Nadiutapm, nastere usoara!
Valentina37+
K.A.T. spune:
Poze cu Tessa in puteti vedea:
http://picasaweb.google.com/septoct10/KristinaKAT
Kristina 37+ cu Tessa May
K+A=T
Klarisse spune:
Andreea foarte frumoasa Alexandra, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati de ea.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire