Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)
Raspunsuri - Pagina 11
maitreyi spune:
piana eu am desenat la baby cand era mica cu tempera si a iesit f fain pt ca pana sa dau cu culoare se usca ce dadusem inainte si a iesit f fain cu lumini si umbre dar nu evidentiate urat
-----
Mami de roza + fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
K.A.T. spune:
Andreea82 ce frumoasa este bebelina ta!
Abia astept sa o tin si eu in brate pe fetita mea.
Kristina 37+ cu Tessa May
K+A=T
K.A.T. spune:
Si noi am pictat camera printesei. Merg sa mananc ceva si incerc sa mai pun poze cu camera pregatita pentru bebelina daca vreti sa vedeti.
Kristina 37+ cu Tessa May
K+A=T
Clabuc spune:
Andreea, Alexandra e o scumpica! Trebuie sa schimbi semnatura, ca sa te mandresti cu papusa ta!
HAI NADIUTA!!!
K.A.T. am vazut pozele. Ce garviduta frumoasa si ce viitori parinti frumosi si fericiti am vazut! Sper sa stai alaturi de noi pana nasti si sa pui poze cu bebelusa )foarte frumos numele) dupa ce va veni pe lume!
Botosel, eu tin legatura cu el si mi-as dori mult sa se deschida Polizu sa pot naste cu el (si pe Clarinda tot cu el am nascut-o si a fost super). Stiu sigur ca va veni la spital cand va trebui sa nasc, indiferent de ora, ceea ce nu pot spune despre medicul pe care l-am cunoscut ieri. Cand am fost pe 2 sept la control, ramasese sa merg sambata (25 sept) la spital (Polizu) cu bagajul facut, dar ... atunci eram optimisti. Nu cred ca mai e cazul sa ma gandesc la ziua de sambata. As fi chiar caraghioasa sa apar acolo cu bagajul facut si maternitatea inchisa. Cred ca-l voi suna vineri sa vad care e treaba. Oricum, cum aflu ceva, te anunt si pe tine.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
fulguta28 spune:
Buna dimi!
HAI NADIUTAPM!
HAI 2INGERASI!
HAI MARI!
Nasteri usoare, fetelor!!!
uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Klarisse spune:
KAT esti foarte frumoasa, ti-am admirat si eu pozele.
Clabuc
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
Clabuc spune:
Klarisse, ce putin mai ai si tu si iti vei tine minunea in brate!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi va mai prezint si semnatura si ma duc la pompat ca acusi se trezeste papaciosu' gasca! ----- Mami de roza + fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
F. frumoasa semnatura ai, duamna! Sa-ti traiasca buburuza si fluturasul!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Clabuc spune:
Am uitat sa va spun ca azi am avut o mare "victorie": Clarinda n-a mai plans la gradinita. De dimineata, de cum s-a trezit a inceput sa maraie: "nu ganita, nu ganita" (= nu gradinita). Ii tot spuneam ca trebuie sa mergem, ca toti copiii merg, ca se va juca, va canta, va dansa ... Ea o tinea pe-a ei. Preconizam o alta dimineata de plansete, tremurat si tipat. Am intrat in curtea bisericii si ea saracuta spunea incet, in barbie: "nu pange Cali" (= nu plange Clari), se incuraja singura, mititica. Am ajuns la clasa, am inceput s-o schimb. Tremura toata (si nu de frig), mai incerca un planset ... Am imbracat-o si am intrat cu ea in clasa. A spus buna dimineata copiilor si educatoarelor (cam cu juma' de gura). Si a luat-o educatoarea sa-i arate o papusa cu parul lung si a intrebat-o daca vrea s-o pieptane si sa-i faca codite. Ea ma tinea strans de mana, nu cumva sa plec. A intrabat-o sora daca vrea sa caute impreuna un pieptan si am mers la o cutie mare cu jucarii sa-l caute. Eu de mana ei, bineinteles. A intrebat sora copii daca vor s-o ajute si ei sa caute pieptanul in cutia mare si asa s-au strans toti copiii (inclusiv Clarinda) sa caute pieptanul. Atunci a fost momentul sa-i dau drumul la manuta (fara sa-si dea seama) si am fugit de-acolo sa n-apuc s-o aud plangand. M-a sunat mama cand a luat-o la 12 si mi-a zis ca a luat si bulina rosie pentru cat de cuminte a fost, n-a plans deloc. Sper sa fie asa de-acum incolo si sa fi depasit ce-a fost mai greu la capitolul asta.
Poza preferata Clarinda