Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)
Raspunsuri - Pagina 3
Mari-Mariuk spune:
Si legat de micul dejun, cam tarziu, dar, dau iar laptic cu cereale si in plus, un sandwich.
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
eveline spune:
Ce-mi place cand vorbiti despre bebei....o sa fiu deja in atmosfera cand va veni al meu...asa ca, mai ziceti!
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
Olivia26 spune:
Nastere usoara, 2ingerasi!
Nastere usoara, Mari!
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
eveline spune:
KLARISSE, s-au gandit astia ca nu mai au bani de indemnizatii, s-au exprimat ceva de genul "nu ne mai permitem"...asa ca vor sa umble la ele, nu se stie inca in ce sens: in sensul micsorarii cuantumului sau a micsorarii perioadei. Se zvoneste ca la perioada vor sa umble.. as injura dar as incalca regulile forumului... om vedea dar de obicei cand iese cate un zvon dintr-asta rau se adevereste...cand e vorba de ceva bun ramane zvon
Uite aici ceva legat de asta
Mari-Mariuk spune:
Fetelor, mor de ras!!! cititi asta:
Intr-o zi o tanara femeie cauta prin magazinele din tot orasul un cadou pentru sotul ei... La un moment dat, trecand pe langa un magazin cu animale, isi zise: "Da' oare de ce nu i-as cumpara un animalutz de companie ?! Sigur ca o sa-i placa..."
Intra in magazin si se opreste in fata unui raft unde era o broasca. Pretul afisat era exorbitant: 1000 euro. Intrigata il intreaba pe vanzator:
- Ce are special aceasta boroasca de costa asa de mult?!
- Costa asa de mult pentru ca face sex oral mai bine decat o zeita, i-a raspuns vanzatorul.
Femeia isi zise atunci amuzata ca ar fi un cadou foarte original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei (mai ales ca ei nu prea ii place sa faca asta...).
Asadar, a cumparat broasca si a pleacat bucuroasa spre casa... Seara i-a oferit-o barbatului ei si i-a urat "La multi ani", dupa care i-a descris calitatile nebanuite ale broastei, si s-a dus la culcare, lasandu-l sa se bucure de cadou...
Pe la 3 dimineata, femeia s-a trezit din cauza unor zgomote ciudate... Sotul ei nu era langa ea in pat, asa ca a coborat sa vada ce face...
El era in bucatarie cu sortul pus, plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, sucul de rosii pe foc etc. etc. si cu broasca langa el (care se uita la el cu ochii bulbucati).
- Dar ce faci dragule aici, la ora asta ???
Barba-su ii raspunde:
- Daca reusesc sa o invat sa faca de mancare... tu te cari...
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline KLARISSE, s-au gandit astia ca nu mai au bani de indemnizatii, s-au exprimat ceva de genul "nu ne mai permitem"...asa ca vor sa umble la ele, nu se stie inca in ce sens: in sensul micsorarii cuantumului sau a micsorarii perioadei. Se zvoneste ca la perioada vor sa umble.. as injura dar as incalca regulile forumului... om vedea dar de obicei cand iese cate un zvon dintr-asta rau se adevereste...cand e vorba de ceva bun ramane zvon 38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Eu nu am auzit nimic in acest sens. Destul de des intru pe drepturile-gravidelor. ro (care am vazut ca este actualizat), dar nici pe acolo nu am gasit nimic scris despre asta.
Sper sa nu fie decat un zvon
Valentina37+
eveline spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Eu nu am auzit nimic in acest sens. Destul de des intru pe drepturile-gravidelor. ro (care am vazut ca este actualizat), dar nici pe acolo nu am gasit nimic scris despre asta. Sper sa nu fie decat un zvon Valentina37+ |
Vezi te rog ca am editat mesajul anterior catre Klarisse si am dat un link...acolo zice mai pe sleau ce vor astia...de prin presa stiu si eu
Klarisse spune:
Mari
Am intrat pe site-ul despre alaptare, foarte bine structurate informatiile. Nu mai retin cine l-a trimis..dar multumim.
KAT bine ai venit printre noi.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
Olivia26 spune:
Nusha, si eu am aceeasi grija, toate bune pana la somn, noaptea tot asa doarme pe mine. A tot incercat sa-l adoarma tati cand se trez inainte sa fi mers noi la somn (pe el il culcam pe la 9 si ceva iar noi pana la 12-1 gustam linistea) dar degeaba, urla pana ma vede pe mine, cum intru pe usa, tace. Culmea ca in general nu e mamos, daca suntem undeva nici nu ma baga in seama, rar isi mai aminteste de mine, imi da un pup si fuge iar. La noi planul de rezerva e plimbatul in masina pana adoarme...asta daca nu se poate sa doarma la clinica cu mine Oh, ce putin mai ai, iti tin pumnii de pe acum
Zozela
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
pianna spune:
salutare fetelor!
Nu am mai intrat de vreo saptamana pe forum, asa ca nu sunt chiar la curent cu ce s-a mai intamplat. Am aruncat un ochi pe prima pagina si am vazut ca s-au inmultit bebeii.
Felicitari tuturor mamicilor care si-au tinut puiutii in brate si multa bafta pt 2ingerasi si Mari.
Eu am fost ieri la medic, si am avut un mic soc. Prima data mi-a zis ca burtica nu arata chiar de 8 luni cat am, m-am enervat putin, dar nu foarte tare pt ca sunt deja obisnuita, toata lumea care afla ca mai am numai o luna casca niste ochi a mirare. De parca ce as putea sa fac eu?
Dupa ce a masurat-o, alt soc, pitica mea are 2.70 kg la 35 saptamani e cu o saptamana si un pic mai maricica decat "normal". Glicemia mi-a iesit buna, dar cred ca nu ma abtin sa ma duc sa mai repet inca o data analizele. Sper sa fie bine si sa semene cu mine, ca si eu ca bebelus am fost obeza. Am avut 3 randuri de burti si cate 5 caltabosi la maini si picioare
34+ cu