Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna dimineata si de la noi
Abia ce m-am intors de la doctor, bebelina e ok a crescut destul de bine are 3400gr iar doctorul a zis ca saptamna viitore miercuri in 29 sa ne prezentam cu bagajul gata facut ca s-ar putea sa ne internam.
Abia astept....e un pic ciudat pt ca eu voi naste normal dar din cauza ca nu toti fac peridurala trebuie sa imi programeze cumva nasterea ca sa am un medic anestezist care face peridurala in ziua aia.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pianna ma bucur ca sunteti bine amandoua!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pianna felicitari pentru grasunica. Lasa oamenii sa zica ce vor important e ca bebe si tu sa fiti bine.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

eveline, multumim pentru link-ul atasat
Sper ca macar pana ajung astia sa faca ceva, sa treaca suficient timp a.i. noi sa ne bucuram macar de drepturile actuale

Niste incompetenti

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Nastere usoara, 2ingerasi!
Nastere usoara, Mari!

Alina 38+ cu Daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Buna dimineata si de la noi
Abia ce m-am intors de la doctor, bebelina e ok a crescut destul de bine are 3400gr iar doctorul a zis ca saptamna viitore miercuri in 29 sa ne prezentam cu bagajul gata facut ca s-ar putea sa ne internam.
Abia astept....e un pic ciudat pt ca eu voi naste normal dar din cauza ca nu toti fac peridurala trebuie sa imi programeze cumva nasterea ca sa am un medic anestezist care face peridurala in ziua aia.

Alina 38+ cu Daria Elena

Felicitari pentru vestile bune despre bebita
Astept sa povestesti despre nastere, mai ales despre partea cu peridurala, ca si eu sunt cu peridurala si sunt cam in pom cu informatiile
Iti tinem pumnii!

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna dimineata,...

cu intarziere dau si eu ceva la mic dejun: paine prajita cu unt si miere de padure (de la albinutele mele) si o cana cu lapte cu "ciolata".

in primul rand felicitari LUY si Simona - sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi, si voisa ve recuperati rapid.

and33aaa -bine ati venit acasa.. e un scumpic..
Botosel - suuces la achizitia de mobila si sa va vedeti cu toate terminate in timp util...

ana, eveline - felicitari pentru schimbarile de semnaturica,
eveline, tutz felicitari si pentru rezultatele bune la eco..
Nushulica iti tinem pu,mnii sa fie totul foarte bine.. sa-ti vezi pruncusorul cu bine.

nastasie - spor la spalat si calcat ...

alynta - tare rau imi pare ca sunt ai tai pe antibiotic..sanatate muulta din partea mea..

KAT - bine ai venit, nastere usoara si asteptam poze.

am fost ieri la eco. bebe si-a mai revenit din intarziere - acu suntem in urma cu 2-3 zile (cap, femur, etc), lichid este inca in limitele normalului la varsta asta de sarcina, placenta G3, si avem cordon larg gen in urul capsorului. avem 2379g +/-, voi mai face o eco prin octombrie pe la mijloc si acu trebuie sa decid ziua si e tare rau... nu-i place sa aleg aceasta zi cu toate ca de abia astept...

am facut si consul preanestezic.. e aceeasi anestezista ca la Miron si sper sa fie totul la fel de perfect ca atunci.

Aniast - ti-am vazut splendorile de baieti - imi place poza in care casca cel mic...este exceptionala!! multumesc de cont. si multumesc de aprecierile fata de baietul meu. pozele sunt cam vechi.. trebuie sa mai pun si ceva mai actualizat..

acu ma intorc sa mai citesc din urma nu inainte sa urez si eu bafta multa si sa scot motatele pentru :

Mari - Paun si 2Ingerasi - Doamne Ajuta fetelor - sa vina bbeii usor si sanatosi!!

un special Tanamerei si Anei.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

multumesc tuturor de pm acum am user si parola si am vazut si eu bebelushii odiseeim-au impresionat,sunt adorabili!!!mi-am adus aminte de david al meu cand era micutz

lora da e bolfosenie nu gluma fiita!!!pai atunci sa va fie de bine botezul si sa aveti o petrecere frumoasa sambata!!

maine seara ma internezsi vineri dim la prima ora intru in operatie...ar trebui sa am ceva emotii dar deocamdata sunt asa intro stare de nesimtire totalama gandesc doar ce sa fac de mancare sa le las acasa barbateilor mei

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Nushulica, multumim! Ce putin mai ai si tu...cred ca abia astepti sa te intorci acasa cu micul print. Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari fetelor pt vestile bune de la eco.

Bun venit, Kat.

Ce bebelusi duuuuulci, mi-e asa doooor si mie de un bebe mic care miroase a laptic.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hai 2ingerasi

hai mari

klarisse nu a reusit sa imi faca rahie si am facut generala. x 100 am fost vreo 4 ore
cu ridicatul din pat - m-am ridicat seara la 11 si am mers 2 pasi. adica la 12 ore de la nastere. dimineata mi-au scos sonda - care e oribila, da , si apoi m-a ajutat patul sa ma ridic prin faptul ca il poti ridica din telecomanda

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput