Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)
Raspunsuri - Pagina 2
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Tutz felicitari pt fetita care e tot fetita! Pai dupa discutiile de ieri despre kg in plus,nu a mai dat nimeni nimic de papa! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Mersi Ana
Ma uitam la eco ieri, si mi s-a parut ca vad ceva in plus intre picioruse.. dupa toata vorbaria de aici mi-a inghetat sangele in vene :))) Dar m-a asigurat dr ca tot fetita a ramas, sa nu am griji...
DA Alynta, mai am foaarte putin, abia astept.
si am uitat - bine ai venit K.A.T.
si hai sa mancam totusi ceva.. struguri :D (cine mai are voie)
Tutz 37+ cu Julia
tutz spune:
Ana - la cine mergi maine la Odobescu?
si am uitat sa-ti zic - vezi in albumul meu ce cercei i-am luat la Julia :)
Tutz 37+ cu Julia
nushulica spune:
alynta inca nu am emotiisper doar sa nu prevesteasca asta vreo depresie post partum
david stie ca mami merge la spital si vine cu bb acasa,ca bebe ii aduce jucarie(avion ca asta vrea)dar de vreo 3 seri nu il mai vrea pe tati seara la culcare ii zice sa plece vrea doar cu minecred ca simte el ceva...si noaptea sta calare la propriu peste mine cum il dau deoparte cum plangenush cum va fi fara min,sper sa nu planga mult
tu ce ai facut cu baietii cat ai fost in spital?si cel mai important a plans cel mic dupa tine?
de David si 38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
alynta27 spune:
Hai 2ingerasi!
Hai Mari!
Fulguta s-a intors bebe?!
Magdy va asteptam "acasa"!
Mai3 bine ati revenit! La Arcadia ai facut cezariana, da?!
Bravi Simona! Bun venit Matei! Refacere rapida!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Nushulica cat am stat internata a stat mama cu ei si sotul! Ia adus la spital intr-o seara si fugeau pe toate holurile salii de asteptare asa ca a fost prima si ultima vizita! Matei cu bunica a devenit un alintat, nu ne mai intelegem deloc cu el! David a "sportat" mai bine toate! Si ei au primit cadouri de la Maria! Si Matei ma calarea la greu inainte de a naste! Acum ca am revenit, cand alaptez vine si se baga si el in mine! Il iubicesc, mangai si-i place! David "ma ajuta"! O ia pe Maria in brate-sustinut, ii duce scutecul murdar la cos!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nushulica spune:
alina,te-ai scos!al meu e mai salbaticutz asa el nu sta cu bunica,cu niciuna din ele cel putin nu la somn si la papa,pt asta doar eu sunt "valabila"ce-i drept nici nu am avut nevoie pana acum sa-l las pe undeva am stat numai eu cu el de cand s-a nascut non stop de aia e si asa mamos...sotul meu va avea sigur zile fripte cu el,dar si bunicile ca si ele sunt incluse in plan
eu am noroc ca stau f aproape de maternitate si il va aduce sotul pe acolo dar mi-0e teama sa nu-l starnim mai tare si sa planga cand pleaca
daca ma crezi sunt asa disperata ca am zis ca daca seara va plange rau dupa mine sa trag o fuga de la spital pana acasa sa-l culcsi apoi sa ma intorc acolo
oricum imi iau laptopul cu mine macar pe web cam sa ma vad...nush cum sa procedez efectiv!!!
de David si 38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
nastasie spune:
alynta, tot asa fac si eu:ser si batista bebelusului ca pompita e vax albina.inca mai avem dar de aseara de cand i-am pus colargol e o idee mai bine.stiu ca pateaza si ca atunci cand stranuta mai iese.imi aduc aminte de la razvan.nici nu i-am scos saracii de 2 zile, nici baie, decat pe ici pe colo.off, sper sa treaca mai repede.
lora, mor de ras de adelina care e cu ochii pe tine.al meu face ochii cat cepele cand il vede pe ta-su.si cand eram gravida si misca rau si punea ta-su mana era liniste, nu mai misca deloc.
azi tre sa calc, am cosul plin.si inca spal deci se aduna.mancare am reusit sa fac ieri.deci 2 zile stau linistita.
fug.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
Mari-Mariuk spune:
Neatza!
Ce au facut baietii si fetele noaptea asta? Ca al meu aseara a fost ,,rege pe tronul numit Pampers'' apoi nu a mai avut chef sa ,,iasa in clubul galagiosilor'' , asa ca am dormit relativ bine.
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
Klarisse spune:
Neatza dragelor.
Ia sa scoatem motatele pentru Mari si 2ingerasi!
HAI MARI
HAI 2INGERASI
Zoze un mare pentru tine. Sa stea buburuza acolo pana la termen.
Felicitari fetelor care au schimbat azi semnaturile, la mai mare.
Citisem ceva despre modificarea duratei de acordare a indemnizatiei..ati citit pe undeva? Ca eu nu am gasit pe net nimic despre asta..sper sa nu ne mai trezim cu surprize.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire