Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 16

dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 dulcineea-de ce nu-i dai san cand vrea??? Si problema cu mancarea am mai auzit-o...dar isi revin singuri.Am o prietena care a umblat si i-a facut analize bebelului(8 luni) ca vai nu mananca.Si pana la urma nu i-a dart decat lapte praf si cate un iaurt si cate o gura de mancare cand vroia si acum are 10 luni si mananca de sparge. Mami fericita! |
Pt ca el vroia la 1.5-2 ore san si doar il "lingea"(scuze expresia)si din cauza ca papa asa des a avut si pb cu scaunul cu mucus si diaree ca nu apuca corpul sa digere lapticul :( Acum m-am hotarat sa-i dau cand vrea De ieri dar papa cand sa-i dau atunci ?

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami

tomaca spune:
Fetelor,
Poate deja stiti, dar eu tot ma tin sa va zic despre niste bani pe care trebuie sa-i primeasca o noua mamica de la serviciu (costuri suportate de firma):
- ajutor social - 1 salariu mediu pe unitate (nu se impoziteaza ca este venit de natura ajutoarelor sociale)
- Potrivit art. 66 din Contractul de munc#259; la nivel national nr.2895/2006 pentru anii 2007-2010 , īn cazul īn care salariata se afl#259; īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumit#259; perioad#259;, diferen#355;a dintre salariul de baz#259; individual avut #351;i indemniza#355;ia legal#259; la care are dreptul.
Perioada pe durata c#259;reia se acord#259; compensarea va fi stabilit#259; prin contractele colective de munc#259; la nivel de unitate, dar nu mai pu#355;in de 6 s#259;pt#259;māni."
Este venit de natura salariala, deci se impoziteaza ca si cum ar fi un bonus.
Asa ca daca rezulta diferente de primit si n-ati primit inca banii, faceti cerere. Eu de a 2-a prevedere n-am stiu. Am primit banii dupa ce m-am intors la serviciu si a depus o noua mamica cerere. Ne-am interesat la consultanti, exista si este obligatorie.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

dulcineea_cj spune:
Ce m-as face fara voi ?Ce bine de mine ca v-am descoperit,mamicilor !
mami de 2 ochi albastri

tomaca spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 dulci sigur ca va manca cum sa nu manance????????????? numai ca fiecare are ritmul lui, si daca e indragostiti inremediabil de tzitzi da-i tzitzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 asta eeeeeeeeeeeeeeeee simpli ma bucur ca sunteti ok si ivan transpira la ceafa...............dau cu uscatorul de multe ori sa nu stea cu el ud.........nu stiu de ce? nu m-am intrebat niciodata........ ![]() ne-a iesit varful la un dintoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() doamne ajuta sa iasa cat mai repede................. ![]() multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine, si implicit de ea..............nici nu stiu ce sa mai zic...........decat sa ![]() sa o ajute dumnezeu sa treaca peste asta si sa isi faca mila de sufletul ei, sa ii dea si ei o minune asa ca ale noastre in viata ei...............ooooffffffffffff of........... multumuesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma duc sa spal vasele............ ai mei copii dorm............ ![]() ![]() ![]() ![]() Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... ![]() |
felicitari!
varsta lui Tudor

simplicity spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Cred ca am monologat ... Ayanna ![]() ![]() ![]() ![]() Onitza ![]() Sunt cam disperata...Duminica imi face pruncul 8 luni si refuza total diversificarea Nu stiu ce metoda sa mai aplic Mananca din ce in ce mai putine lingurite,plange si refuza sa deschida gura ,tanjeste dupa tzitzi ![]() ![]() ![]() ![]() CE SA MAI FAC ?????????????? o sa manance vreodata si copilul meu ceva ? Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami ![]() |
Dulcinea,eu l-am vazut pe A....iti ia bine in greutate,e un copil vioi,ai vazut ce frumos zambeste,gangureste....tu stii mai bine ca mine toate astea...NU ARE CE SA PATEASCA,NU O SA MOARA DIN CAUZA CA NU MANANCA CUM VREM NOI....LASA-L SA MANANCE CAT II CADE BINE,nu ti s-a intamplat niciodata ca ce mananci sa iti cada greu,greu la stomac....gandeste-te ca e nou pt el ....nici macar o lingurita in plus nu ii mai da,daca nu doreste....mai profita de momentul alaptarii....
sper ca nu te supara ce am scris

Mami de

Motto-ul de azi:
" Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva."

simplicity spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna fetelor, Astazi am citit ceva care mi-a placut si m-am gandit sa-l pun si eu ca motto: "Daca tu ai un mar si eu am un mar si facem schimb de mere, atunci tu si eu vom avea in continuarea un mar. Dar daca tu ai o idee si eu am o idee si le schimbam intre ele atunci fiecare dintre noi va avea doua idei ..." (George Bernard Shaw) varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |

Mami de

Motto-ul de azi:
" Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva."

dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Dulcinea,eu l-am vazut pe A....iti ia bine in greutate,e un copil vioi,ai vazut ce frumos zambeste,gangureste....tu stii mai bine ca mine toate astea...NU ARE CE SA PATEASCA,NU O SA MOARA DIN CAUZA CA NU MANANCA CUM VREM NOI....LASA-L SA MANANCE CAT II CADE BINE,nu ti s-a intamplat niciodata ca ce mananci sa iti cada greu,greu la stomac....gandeste-te ca e nou pt el ....nici macar o lingurita in plus nu ii mai da,daca nu doreste....mai profita de momentul alaptarii.... sper ca nu te supara ce am scris ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: " Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva." |
cum sa ma supar ,tu draga ? Nu ma supar deloc

Va pup
mami

tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: " Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva." |
Da, imi place f tare! Este asa simplu, dar asa de uman..
varsta lui Tudor

evyme spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, Poate deja stiti, dar eu tot ma tin sa va zic despre niste bani pe care trebuie sa-i primeasca o noua mamica de la serviciu (costuri suportate de firma): - ajutor social - 1 salariu mediu pe unitate (nu se impoziteaza ca este venit de natura ajutoarelor sociale) - Potrivit art. 66 din Contractul de munc#259; la nivel national nr.2895/2006 pentru anii 2007-2010 , īn cazul īn care salariata se afl#259; īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumit#259; perioad#259;, diferen#355;a dintre salariul de baz#259; individual avut #351;i indemniza#355;ia legal#259; la care are dreptul. Perioada pe durata c#259;reia se acord#259; compensarea va fi stabilit#259; prin contractele colective de munc#259; la nivel de unitate, dar nu mai pu#355;in de 6 s#259;pt#259;māni." Este venit de natura salariala, deci se impoziteaza ca si cum ar fi un bonus. Asa ca daca rezulta diferente de primit si n-ati primit inca banii, faceti cerere. Eu de a 2-a prevedere n-am stiu. Am primit banii dupa ce m-am intors la serviciu si a depus o noua mamica cerere. Ne-am interesat la consultanti, exista si este obligatorie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Eu stiam de prevederile astea, i-am spus si sefului meu dupa ce am nascut de ele, dar a spus ca el nu stie nimic si ca nu-mi da nimic. Exista vreo posibilitate legala sa-l oblig sa-mi dea drepturile?
din 10.02.2010

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate

ana_g spune:
buna seara!
simplicity, vesti bune de la doc sa inteleg, deci conteaza sa ia constant in greutate, nu se face caz daca nu e dupa "tabel". al meu are 7.400 la 8 luni, dar nu disper, ca e vesel, mananca, vorbaret &co. si al meu transpira, indiferent daca e cald sau rece.....
dulcineea, nu dispera, nu-l forta, daca el se dezvolta bine, fii mai relaxata. are timp sa manance orice altceva, lapte de mama e temporar, stie el mai bine.
i-am dat dovleac/bostan lu asta mic si i-a placut la nebunie. l-am copt la cuptor pur si simplu, taiat in bucati. are o textura f moala si e f bun la gust, nu va luati dupa miros si nu-l stricati combinandu-l cu altele. in seara asta am crezut ca-l dau pe spate daca ii pun si morcov (crud)....nu prea a mers, dar simplu e pur si simplu delicios!
mama unui pui...Stefan