Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Blueflower - si mie imi place serviciul pe care il am, si merg cu placere si cu spor.Si plus ca niciodata n-am fost genul de casnica...In plus ma ingrozeste faptul ca am ajuns sa ma bucur cand ies la cumparaturi prin Mall-uri...parca sunt un copil mic si ma bucur ca ies din casa...plus ca la servici imi cumparam cand aveam eu chef parfumuri, pantofi..mai fugema de la servici, sau mai veneau "furacioasii" pe la noi. Acum nici nu mai am chef.La coafor n-am fost de pe 17 aprilie (de la botezul micului) si inainte odat la 2 luni minim eram la tuns vopsit...acum ma uit in oglinda arat ca o nebuna...abia apuc sa ma pensez....
Aspectul mai nasol este ca stam la 4 km de oras...ca na! am vrut casa si masina e cu sotul si eu stauuu si ma uit la copacei, la catel, la minunea mea...Si atat!singurica cuc!
Nu ma plang...tati ne ajuta f. mult, seara cand vine sta numai el cu Alexandru....dar 3 ore...atat...nici o baie ca lumea n-am timp sa fac...ca sear mai am de facut uneori mancare, mai stam toti trei...mai pe afara una alta!si la mine o baie inseamna minim 1 ora cu uscat cu alte treburi avand si parul f. lung...Acum o jum de ora si gata!
Mi-e dor sa ma imbrac in saciu si fuste scurte, elegant...si sa plec la birou...nu numai blugi si atat!Macar ma consolez cu faptul ca sunt mai slaba decat eram inainte de a fi insarcinata:48 kgsi nu cu efort!

Of of tare-i greu sa impaci si capra si varza!

Mami fericita!

Haha, parca m-ai descris pe mine inainte de a incepe serviciul. Si noi stam in afara orasului, nu am absolut nici un magazin langa mine, trebuia sa iau masina si bebe ca sa pot iesi.
Nu iti fa prea multe griji legate de faptul cum arati. O sa vina vremea sa faci ce faceai inainte. Si sa stii ca nu au foarte mult pret versus sanatatea copilului.
Imagineaza-ti ca esti super aranjata si cocheta si duci copilul la spital. Acesta este un exemplu extrem, dar vreau sa subliniez ca faci cel mai important lucru din lume, iti cresti copilul cu laptele tau, il ajuti sa aiba o viata sanatoasa, o imunitate pretioasa, pe care nu o poate dobandi din alta parte.
Foloseste timpul asta pt altceva...sa citesti mai mult - cand te lasa bebe - sa faci ceva ce iti place. Poate iti place sa gatesti....descopera retete noi...ceva interesant care sa nu implice mall, film, tocuri, machiaj, coafor si manichiura.
Fiecare femeie care sta acasa si a fost inainte de bebe altfel simte ce simti tu. E normal. Dar priveste-o ca pe o perioada limitata in timp. Acum e timpul sa faci asta. Pana acum a fost timpul de parfumuri si toale. Eu asa ma gandeam. Si imi mai trecea din dor.
Plecam sambata cate 2-3 ore la cumparaturi si ma simteam si mai frustrata, ca nu aveam timp nici sa probez 2 rochii ca trebuia sa plec acasa, ca se trezea bebe si vroia sa suga....dar a trecut si asta.
repet: e ceva limitat in timp, nu vei face toata viata asta.
Eu eram mai grasa cat am stat acasa, abia cand am inceput serviciul am inceput cura de slabit. Si ma ofticam ca nu ma incape nimic, oricum numai blugi purtam, dar nici aia nu imi veneau. Mi-am cumparat o pereche mai mari si mi se parea o rusine sa ies asa 'mare'din casa.....mai bine stateam in curte si gata.
Of...o sa treaca perioada asta si o sa iti aduci aminte de bebe mic si de cum ai stat acasa si de primii lui pasi si ...nu o sa iti mai aduci aminte de nuanta parului si de unghiile taiate scurt.
hai, curaj mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

BUNA!

V-am citit raspunsurile pe diagonala..printre picaturi
Vreau sa va intreb:voi nu veti uneori "depresii"?Am zile cand ma apuca plansul din orice si cand vine tati de la servici, ii spun sa intre el in paternitate ca sa ma duc la servici.MI-E ASA DE DOR UNEORI SA MA DUC LA SERVICI!
Dar nici nu pot sa-l las pe "minune" cu bona ca n-am inima....mla cate se intampla...asa ca...stau si inghit!+ii mai dau si san

Si alta chestiune:ce le dati voi prichindeilor la masa de 18-19.C a eu ii dau branza cu banana, sau cu mar..dar se satura si el.Altceva ce?Stiu ca iaurtul se da de la 8 luni!El abia face 7 maine, si vreau sa-i introduc carnita....si apoi oul!

Ma duc sa-i fac supa!
Parca suntem robotei noi mamicileIn fiecare zi acelasi program!

o zi cu soare !ca e printre ultimele!

Mami fericita!

Nu as vrea sa ma intorc la servici deocamdata dar depresiile ma apuca ca nu am timp sa fac nimic pt mine Si am momente cand imi vine sa urlu ca nu ma ajuta nimeni si vad ca nu am cum sa le fac pe toate Sotul abia ajunge inainte sa adoarma A. si dimineata de multe ori e plecat cand ne trezim noi Sunt ca un robot si o iau mereu de la capat Asta e Mergem inainte !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

Astazi am citit ceva care mi-a placut si m-am gandit sa-l pun si eu ca motto:

"Daca tu ai un mar si eu am un mar si facem schimb de mere, atunci tu si eu vom avea in continuarea un mar. Dar daca tu ai o idee si eu am o idee si le schimbam intre ele atunci fiecare dintre noi va avea doua idei ..."
(George Bernard Shaw)

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Cred ca am monologat ...
AyannaMi-a fost dor depostarile tale Si A.face un soi de am-am cand aude un caine Ma regesesc de multe ori in vorbele tale Eu nu stiu sa ma exprim in asa cuvinte alese
Onitza
Sunt cam disperata...Duminica imi face pruncul 8 luni si refuza total diversificarea Nu stiu ce metoda sa mai aplic Mananca din ce in ce mai putine lingurite,plange si refuza sa deschida gura ,tanjeste dupa tzitzi Nu mai pot Nu mai stiu ce sa fac Inainte legumele le papa ,acum deloc,nici astea ieri i-am facut conopida fierta,un pic de sare,un pic de unt si piept de pui Era delicioasa Arefuzat dupa 3 lingurite sa mai pape Si azi dimineata i-am dat mar cubiscuite ,isi facea o greata de numa si eu am insistat si s-a inecat Am intrat in panica ca nu-si revenea si l-am intors cu capul in jos si l-am batut pe spate si si-a revenit asa La amiaza iar a refuzat papa Iar 3 lingurite Si plangea dupa tzitzi,ma tragea de bluza ...Nu i-am dat decat dupa 30 de minute A papat disperat si apoi a inceput sa ma dragaleasca si sa ma pupe si sa rada Ne-am iubit si a adormit fericit

CE SA MAI FAC ?????????????? o sa manance vreodata si copilul meu ceva ?

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Astazi am citit ceva care mi-a placut si m-am gandit sa-l pun si eu ca motto:

"Daca tu ai un mar si eu am un mar si facem schimb de mere, atunci tu si eu vom avea in continuarea un mar. Dar daca tu ai o idee si eu am o idee si le schimbam intre ele atunci fiecare dintre noi va avea doua idei ..."
(George Bernard Shaw)

varsta lui Tudor

foarte frumos citatul ! multumim ![

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

ma duc la treaba ca parca vad ca imediat se trezeste
pupici !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

dulcineea-de ce nu-i dai san cand vrea???
Si problema cu mancarea am mai auzit-o...dar isi revin singuri.Am o prietena care a umblat si i-a facut analize bebelului(8 luni) ca vai nu mananca.Si pana la urma nu i-a dart decat lapte praf si cate un iaurt si cate o gura de mancare cand vroia si acum are 10 luni si mananca de sparge.

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

N-am avut prea mult timp si am citit in fuga.

MP imi pare rau ca Alex a fost tiran.
Dulci - pentru cate induri. Nu stiu altfel cum te putem ajuta (sa-i mai facem galerie lui Lorex).
Simply - Ariana este o subtirica asa ca si voi; am vazut poze. Nu cred ca sunt probleme cu transpiratul. La fel este si Tudor.
dastefa - Wb.Nu ne deranjeaza sa ne povestesti. Ma bucur ca Miruna este mai bine.
onitza - de acum inscriere la cresa pentru la anu ?'
BF - sa aveti vesti bune la doctor.
livia - depresiile sunt ceva normal dupa nastere dar sa nu se prelungeasca. Poate faptul ca ti-e dor de serivi este doar un mod de manifestare si daca te-ai duce la servici, te-ar chinui alte ganduri. Pentru siguranta, de ce nu vorbesti cu un medic?
lorex - votat si azi. Esti in top la nr de voturi aproape dublu.
bea - Ivanel sa-i treaca dintzisorul. Nici Tudor nu prea doarme ziua (decat 1 data maxim 2 ori) si seara este cam cu chiuiala. Asa ca stim modelul si empatizam .

Mi-e nu mi-a fost dor sa ma intorc la serviciu si stari de plans am avut si eu. Si la serviciu este munca si la primul job am muncit cat pentru 20 ani (nu ca n-as mai vrea sa fac acel tip de munca ) si mi-ar placea sa mai trag chiulul, dar n-am gasit metoda cum.

Sorry daca am uitat pe cineva. Neuronul asta folosit la maxim in trecut la munca a facut burta acum si este mai lenes.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dulci sigur ca va manca cum sa nu manance?????????????
numai ca fiecare are ritmul lui, si daca e indragostiti inremediabil de tzitzi da-i tzitzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
asta eeeeeeeeeeeeeeeee

simpli ma bucur ca sunteti ok
si ivan transpira la ceafa...............dau cu uscatorul de multe ori sa nu stea cu el ud.........nu stiu de ce?
nu m-am intrebat niciodata........

ne-a iesit varful la un dintoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doamne ajuta sa iasa cat mai repede.................

multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine, si implicit de ea..............nici nu stiu ce sa mai zic...........decat sa de fiecare data cand imi aduc aminte ce am vazut si cum plangea in hohote si stirga ca "am murit si eu cu el".............

sa o ajute dumnezeu sa treaca peste asta si sa isi faca mila de sufletul ei, sa ii dea si ei o minune asa ca ale noastre in viata ei...............ooooffffffffffff of...........

multumuesc

ma duc sa spal vasele............
ai mei copii dorm............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Mai, eu sunt singura atipica...Cand avea fiica-mea vreo 3-5 luni tot asa, as fi vrut la job, sa vad lume, sa vb cu adulti....La 1.8 ani ai ei am facut o depresie ca tb sa incep munca, dar din aia cu plans din orice, nervi, anxietate, atacuri de panica. Cand mi-a propus al meu sa mai stau acasa, mi-a cazut ditamai pietroiul de pe inima. Asa m-am obisnuit, ca nu stiu ce o sa ma fac cand va trebui sa merg iar la serviciu. Mie mi-e bine intre scutece, jucarii, diversificare....

Mergi la inceput