Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Lillo, nu esti singura! Am citit dincolo ce s-a intamplat si imi pare tare rau, sper sa gasesti o gradi unde fetita ta sa mearga cu placere!

MP, v-am admirat in poze (si invidiat cat cuprinde ), sunteti niste frumosi!

adina, bun venit in clubul topmodelelor! Sanatosi sa fie, ca restul... (tre' sa ma consolez si eu cu ceva). Alergiile o sa treaca in timp, important e sa respectam schema introducerii alimentelor cu potential alergen.

simply

Bea, imi pare rau de pierderea suferita de sora ta, multa putere ii doresc sa depaseasca momentul!

dulcineea, iti garantez ca niciun copil nu ramane nediversificat! Ai rabdare cu A., o sa si manance!

Fug s-o imbaiez pe nr 1, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

vin cu vesti nu tocami bune......din pacate..........
acum vin din zalau, si bebe lui Emily s-a dus la ingerasi........avea 9 sapt

am intrat cu ea acolo, si nu va spun ca era tragic sa vad acolo un pui de om cat un bob de fasole, sa ii vad manutele si picioarusele si capsosurl si sa vad ca nu ii bate inima...............

e dureros tare..........

toata analizele i-au iesit bune inclusiv trombofilia si tot restul a zis dr ca nu stie ce poate fi, si daca se duce la avort sa ii faca la cluj recoltare de cariotipi sa vada daca nu e ceva genetic.............

oricum ma doare capul si imi vine sa urlu.....nici nu vreau sa stiu ce o fi in sufletul ei.............deja a 5-a oara.....................doamne dumnezeule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Bea Doamne! iar??? dar are curaj sora ta....Cea mai buna prietena a mea are aceeasi problema dar ei dupa 2 sarcini pierdute s-au oprit...nu le mai vine, nu mai au curaj pur si simplu nu mai pot sa treaca prin asta. Oricum cik opririle astea din evolutie se intampla toate intre 8 si 12 saptamani atunci cand bb treb sa se dezvolte independent. Daca ceva nu e ok pac se opreste totul...

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna seara

dulcineea, nu dispera, nu-l forta, daca el se dezvolta bine, fii mai relaxata. are timp sa manance orice altceva, lapte de mama e temporar, stie el mai bine.

i-am dat dovleac/bostan lu asta mic si i-a placut la nebunie. l-am copt la cuptor pur si simplu, taiat in bucati. are o textura f moala si e f bun la gust, nu va luati dupa miros si nu-l stricati combinandu-l cu altele. in seara asta am crezut ca-l dau pe spate daca ii pun si morcov (crud)....nu prea a mers, dar simplu e pur si simplu delicios!

mama unui pui...Stefan

Toata lumea imi spune ca ce bine arata A. Il vad ca are fazuca rotunda si obrajori si gata Dar nu e grasut deloc Nu mai are nici calbasele la piciorute Nu ca as vrea sa fie ...dar a fost mai plinut si am impresia ca a slabit Oricat il masor tot 70 de cm imi da Atat avea si acum 2 luni dar acum 2 luni avea cam 8000 g si acum are 8600 Nu stiu...am impresia ca nu il satura laptele meu,chiar daca am cantitate simt ca, calitativ nu-i mai satisface nevoile organismului In jurul meu tot povesti de copii care au supt "pana s-au insurat"aud Ma streseaza
Nu am vazut vostan la noi dar o sa-i dau si eu cand apare

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Nickole sigur intru in grup cu Maria. Ai pomenit de o schema ... ceva. Vreau si eu! Eu nu am gasit mare lucru pe net. Doar documentul ala de la OMS. Poti sa imi trimiti si mie pe PM ce mai stii si tu, te rog?! Multumesc anticipat!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Am terminat si noi cu treaba pe ziua de azi si mai trag un ochi pe aici

Bea, tare rau imi pare de sora ta, cred ca are niste nervi de otel sa incerce de atatea ori, un brat de flori pentru ea!

Dulci, ai incercat sa ii pui sare in legume, poate le accepta mai bine? Zic si eu...

Noi azi am papat ficatel de pui cu dovlecel, fasole pastai, morcov si ardei. A ras tot in 10 minute

Maine ii pun conopida in loc de fasolica. In schimb, noua nu ne place deloc cartoful... dar deloc!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna seara

dulcineea, nu dispera, nu-l forta, daca el se dezvolta bine, fii mai relaxata. are timp sa manance orice altceva, lapte de mama e temporar, stie el mai bine.

i-am dat dovleac/bostan lu asta mic si i-a placut la nebunie. l-am copt la cuptor pur si simplu, taiat in bucati. are o textura f moala si e f bun la gust, nu va luati dupa miros si nu-l stricati combinandu-l cu altele. in seara asta am crezut ca-l dau pe spate daca ii pun si morcov (crud)....nu prea a mers, dar simplu e pur si simplu delicios!

mama unui pui...Stefan

Toata lumea imi spune ca ce bine arata A. Il vad ca are fazuca rotunda si obrajori si gata Dar nu e grasut deloc Nu mai are nici calbasele la piciorute Nu ca as vrea sa fie ...dar a fost mai plinut si am impresia ca a slabit Oricat il masor tot 70 de cm imi da Atat avea si acum 2 luni dar acum 2 luni avea cam 8000 g si acum are 8600 Nu stiu...am impresia ca nu il satura laptele meu,chiar daca am cantitate simt ca, calitativ nu-i mai satisface nevoile organismului In jurul meu tot povesti de copii care au supt "pana s-au insurat"aud Ma streseaza
Nu am vazut vostan la noi dar o sa-i dau si eu cand apare

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Si mie imi tot zicea maica-mea ca a slabit Sebi; i-am spus ca poate s-a mai lungit si d-asta pare mai slab. Si, desi il masuram, la fel ca si tine, obtineam tot valoarea de luna trecuta de la masuratori-68cm. S-a dovedit la control ca de fapt are 73, deci este destul de clar de ce parea mai slab. Eu zic sa nu te stresezi prea tare cu greutatea. Iar lapte care nu satura nu exista! Laptele tau este cel mai bun aliment pe care i-l poti oferi, nu renunta la el doar pt o parere! Fii tare pe pozitii!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

blue_flower Fac mancare cu multe ingrediente? Supa se compune invariabil din aproape aceleasi ingrediente zilnic (radacinoase, legume normale, sare – care este un ingredient in plus intr-adevar + grasime + cateodata rar orez sau paste) care desi fierb impreuna (fara grasime si sare) nu pasez decat o legume doua. Si in plus eu nu tzin sa-si dezvolte fetele gust pentru pastarnac de exemplu, ca sa le fac un fel de mancare doar din pastarnac. Iar felul doi il variez in functzie de proteina pe care trebuie s-o primeasca in ziua respectiva. Am incercat de exemplu peshte+cartof dar nu au mancat nici macar un varf de linguritza. Si eu nu am sarit din prima pe retzeta “cu de toate”, le-am introdus pe rand fiecare ingredient.

Am schimbat pampershii si Nataliei i-a trecut eritemul, dar Alenei nu. Dar ea si face 4-5 scaune in fiecare zi, fara sa fie diaree, asha e ritmul ei si se irita de la acei kk, indiferent ce contzin ei. Am incercat sa jonglez cu alimentele sa vad care ar fi de vina…in afara de fructe care genereaza creshterea nr de scaune, nu s-a schimbat nimic.

adina_bulina Mersi de sfat dar s-o iau de la capat cu diversificarea nu am de gand. Probabil o sa merg la dr cand ne intoarcem acasa (saptamana viitoare) sa vad ce zice.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mergi la inceput

lalitica Sondaj: Ambele fete raspund cand sunt strigate pe numele lor. Si reactzioneaza cand sunt "certate". De exemplu daca sunt in premergatoare in curte si se intind sa rupa florile din gradinitza sau ishi baga degetzelele in pamant, le "cearta" cine este pe faza (eu, tati, babi) pe un ton "imperativ" si ele incep sa sara pe loc sau se intorc cu spatele si protesteaza si verbal.

lorex Si Alena mea se trezeshte noaptea de multe ori. Dupa varat de suzeta in gura de cateva ori primeshte lp. De la o vreme mi-au refuzat cerealele in biberonul de seara (deshi am tot incercat fel de fel) iar de cateva zile cam refuza si laptele la culcare… Si atunci clar se scoala noaptea de foame. Mentzionez ca suzeta nu a stopat niciodata trezirile, dar amana momentul hranirii (de la 23, 24 pe la 1-2 sau 5).

Mergi la inceput

myky Nu cumva laptele pasteurizat din supermarket e facut tot din lp? Am o vaga senzatzie...

Sondaj: Somnul de dimineatza - in carucior, somnul de dupa-amiaza - in mashina/in carucior/in scoica/pe vremuri in leagan (apropo il vand pt ca sar din el cu toate curelele cu care e dotat)/leganate in bratze mai rar, iar culcarea de noapte musai leganate in bratze si doar de mine; mai incearca babi pe picioare dar foarte rar tzine schema.
Si asta este valabil acum la 9 luni + pt ca in vremurile trecute (cand erau bb-lushe mici) mai adormeau si singure in patutz.

Mergi la inceput

lorex Parca albumina din carne ar fi de vina pt fierberea separata.

Mergi la inceput