Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 16
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 dulcineea-de ce nu-i dai san cand vrea??? Si problema cu mancarea am mai auzit-o...dar isi revin singuri.Am o prietena care a umblat si i-a facut analize bebelului(8 luni) ca vai nu mananca.Si pana la urma nu i-a dart decat lapte praf si cate un iaurt si cate o gura de mancare cand vroia si acum are 10 luni si mananca de sparge. Mami fericita! |
Pt ca el vroia la 1.5-2 ore san si doar il "lingea"(scuze expresia)si din cauza ca papa asa des a avut si pb cu scaunul cu mucus si diaree ca nu apuca corpul sa digere lapticul :( Acum m-am hotarat sa-i dau cand vrea De ieri dar papa cand sa-i dau atunci ?
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
tomaca spune:
Fetelor,
Poate deja stiti, dar eu tot ma tin sa va zic despre niste bani pe care trebuie sa-i primeasca o noua mamica de la serviciu (costuri suportate de firma):
- ajutor social - 1 salariu mediu pe unitate (nu se impoziteaza ca este venit de natura ajutoarelor sociale)
- Potrivit art. 66 din Contractul de munc#259; la nivel national nr.2895/2006 pentru anii 2007-2010 , īn cazul īn care salariata se afl#259; īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumit#259; perioad#259;, diferen#355;a dintre salariul de baz#259; individual avut #351;i indemniza#355;ia legal#259; la care are dreptul.
Perioada pe durata c#259;reia se acord#259; compensarea va fi stabilit#259; prin contractele colective de munc#259; la nivel de unitate, dar nu mai pu#355;in de 6 s#259;pt#259;māni."
Este venit de natura salariala, deci se impoziteaza ca si cum ar fi un bonus.
Asa ca daca rezulta diferente de primit si n-ati primit inca banii, faceti cerere. Eu de a 2-a prevedere n-am stiu. Am primit banii dupa ce m-am intors la serviciu si a depus o noua mamica cerere. Ne-am interesat la consultanti, exista si este obligatorie.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
dulcineea_cj spune:
Ce m-as face fara voi ?Ce bine de mine ca v-am descoperit,mamicilor !
mami de 2 ochi albastri
tomaca spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 dulci sigur ca va manca cum sa nu manance????????????? numai ca fiecare are ritmul lui, si daca e indragostiti inremediabil de tzitzi da-i tzitzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 asta eeeeeeeeeeeeeeeee simpli ma bucur ca sunteti ok si ivan transpira la ceafa...............dau cu uscatorul de multe ori sa nu stea cu el ud.........nu stiu de ce? nu m-am intrebat niciodata........ ne-a iesit varful la un dintoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doamne ajuta sa iasa cat mai repede................. multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine, si implicit de ea..............nici nu stiu ce sa mai zic...........decat sa de fiecare data cand imi aduc aminte ce am vazut si cum plangea in hohote si stirga ca "am murit si eu cu el"............. sa o ajute dumnezeu sa treaca peste asta si sa isi faca mila de sufletul ei, sa ii dea si ei o minune asa ca ale noastre in viata ei...............ooooffffffffffff of........... multumuesc ma duc sa spal vasele............ ai mei copii dorm............ Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
felicitari!
varsta lui Tudor
simplicity spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Cred ca am monologat ... AyannaMi-a fost dor depostarile tale Si A.face un soi de am-am cand aude un caine Ma regesesc de multe ori in vorbele tale Eu nu stiu sa ma exprim in asa cuvinte alese Onitza Sunt cam disperata...Duminica imi face pruncul 8 luni si refuza total diversificarea Nu stiu ce metoda sa mai aplic Mananca din ce in ce mai putine lingurite,plange si refuza sa deschida gura ,tanjeste dupa tzitzi Nu mai pot Nu mai stiu ce sa fac Inainte legumele le papa ,acum deloc,nici astea ieri i-am facut conopida fierta,un pic de sare,un pic de unt si piept de pui Era delicioasa Arefuzat dupa 3 lingurite sa mai pape Si azi dimineata i-am dat mar cubiscuite ,isi facea o greata de numa si eu am insistat si s-a inecat Am intrat in panica ca nu-si revenea si l-am intors cu capul in jos si l-am batut pe spate si si-a revenit asa La amiaza iar a refuzat papa Iar 3 lingurite Si plangea dupa tzitzi,ma tragea de bluza ...Nu i-am dat decat dupa 30 de minute A papat disperat si apoi a inceput sa ma dragaleasca si sa ma pupe si sa rada Ne-am iubit si a adormit fericit CE SA MAI FAC ?????????????? o sa manance vreodata si copilul meu ceva ? Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Dulcinea,eu l-am vazut pe A....iti ia bine in greutate,e un copil vioi,ai vazut ce frumos zambeste,gangureste....tu stii mai bine ca mine toate astea...NU ARE CE SA PATEASCA,NU O SA MOARA DIN CAUZA CA NU MANANCA CUM VREM NOI....LASA-L SA MANANCE CAT II CADE BINE,nu ti s-a intamplat niciodata ca ce mananci sa iti cada greu,greu la stomac....gandeste-te ca e nou pt el ....nici macar o lingurita in plus nu ii mai da,daca nu doreste....mai profita de momentul alaptarii....
sper ca nu te supara ce am scris
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva."
simplicity spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna fetelor, Astazi am citit ceva care mi-a placut si m-am gandit sa-l pun si eu ca motto: "Daca tu ai un mar si eu am un mar si facem schimb de mere, atunci tu si eu vom avea in continuarea un mar. Dar daca tu ai o idee si eu am o idee si le schimbam intre ele atunci fiecare dintre noi va avea doua idei ..." (George Bernard Shaw) varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva."
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Dulcinea,eu l-am vazut pe A....iti ia bine in greutate,e un copil vioi,ai vazut ce frumos zambeste,gangureste....tu stii mai bine ca mine toate astea...NU ARE CE SA PATEASCA,NU O SA MOARA DIN CAUZA CA NU MANANCA CUM VREM NOI....LASA-L SA MANANCE CAT II CADE BINE,nu ti s-a intamplat niciodata ca ce mananci sa iti cada greu,greu la stomac....gandeste-te ca e nou pt el ....nici macar o lingurita in plus nu ii mai da,daca nu doreste....mai profita de momentul alaptarii.... sper ca nu te supara ce am scris Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva." |
cum sa ma supar ,tu draga ? Nu ma supar deloc Dar sunt f stresata Asta e adevarul cateodata nu vrea nici macar o lingurita Vreau sa-l mai alaptez,nu se pune pb dar sa si papa Uf Tb sa-l scot afara
Va pup
mami de 2 ochi albastri
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva." |
Da, imi place f tare! Este asa simplu, dar asa de uman..
varsta lui Tudor
evyme spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, Poate deja stiti, dar eu tot ma tin sa va zic despre niste bani pe care trebuie sa-i primeasca o noua mamica de la serviciu (costuri suportate de firma): - ajutor social - 1 salariu mediu pe unitate (nu se impoziteaza ca este venit de natura ajutoarelor sociale) - Potrivit art. 66 din Contractul de munc#259; la nivel national nr.2895/2006 pentru anii 2007-2010 , īn cazul īn care salariata se afl#259; īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumit#259; perioad#259;, diferen#355;a dintre salariul de baz#259; individual avut #351;i indemniza#355;ia legal#259; la care are dreptul. Perioada pe durata c#259;reia se acord#259; compensarea va fi stabilit#259; prin contractele colective de munc#259; la nivel de unitate, dar nu mai pu#355;in de 6 s#259;pt#259;māni." Este venit de natura salariala, deci se impoziteaza ca si cum ar fi un bonus. Asa ca daca rezulta diferente de primit si n-ati primit inca banii, faceti cerere. Eu de a 2-a prevedere n-am stiu. Am primit banii dupa ce m-am intors la serviciu si a depus o noua mamica cerere. Ne-am interesat la consultanti, exista si este obligatorie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Eu stiam de prevederile astea, i-am spus si sefului meu dupa ce am nascut de ele, dar a spus ca el nu stie nimic si ca nu-mi da nimic. Exista vreo posibilitate legala sa-l oblig sa-mi dea drepturile?
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
ana_g spune:
buna seara!
simplicity, vesti bune de la doc sa inteleg, deci conteaza sa ia constant in greutate, nu se face caz daca nu e dupa "tabel". al meu are 7.400 la 8 luni, dar nu disper, ca e vesel, mananca, vorbaret &co. si al meu transpira, indiferent daca e cald sau rece.....
dulcineea, nu dispera, nu-l forta, daca el se dezvolta bine, fii mai relaxata. are timp sa manance orice altceva, lapte de mama e temporar, stie el mai bine.
i-am dat dovleac/bostan lu asta mic si i-a placut la nebunie. l-am copt la cuptor pur si simplu, taiat in bucati. are o textura f moala si e f bun la gust, nu va luati dupa miros si nu-l stricati combinandu-l cu altele. in seara asta am crezut ca-l dau pe spate daca ii pun si morcov (crud)....nu prea a mers, dar simplu e pur si simplu delicios!
mama unui pui...Stefan