Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

bb_yasmi scuze pt confuzia de ieri, citisem din urma cand de abia ma trezisem si cred ca nu eram dezmeticita bine:))

strumphi

eu maine am eco, sunt asa de emotionata mai ales ca ma gandesc ca poate plec de acolo cu un procent despre ce creste in burtica. daca nu, de abia pe 11 octombrie mai pot sa aflu, nu e chiar mult timp dar nu mai am rabdare.

in rest ma simt bine, nu mai am nici durerile de burta pe care le aveam la inceput si ma ingrijorau, e totul ok. doar sanii cresc cresc, si parca nu se mai opresc. am schimbat deja 3 marimi de sutiene de la inceputul sarcinii. mereu am vrut sa fiu mai dotata un pic dar acum parca e prea de tot doar sotul e in extaz

ma duc sa mananc, am gatit o supa de pui si ostropel si o sa scot si niste castraveciori murati ca tot mi a facut pofta bb_yasmi

va

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scrish pofta mare!!! la ce ora ai eco maine??

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

la 18:30!! ma gandesc ca fiind dupamasa se pune si ziua de maine ca zi implinita de sarcina si o sa am 12 sapt si 4 zile complete:D! poate am noroc!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La Multi ANi sotilor Andreei ai Alinei!!! Sa va traiasca si sa va iubeasca!!!!
ALina, ai mare dreptate cu hainele d egravi...Dupa ce le porti cu preponderenta ultimele luni, ti se face o lehamite...de-ti vine sa le dai cum scapi de sarcina si de burtica d edupa...EU le-am pastrat pt ca aveam planuri mari, dar dupa sarcina asta, inchei si eu capitoul haine de gravi, haine de bebelus. Ma fac fata cuminte.
BB_yasmi, omleta am mincat si eu de dimineata si ce buna a fost....
Roxy, uite pun citeva pozici, primele doua sunt de acum o sapt, iar cele cu burtica la vedere sunt de azi.Am rez cu concediul, mi-a dat pentru inca o sapt, tb sa merg la dr de familie si sa-l parafez...
Deci pina pe 30...fac casa bec si ma asez la un program frumos de masa...sa dau un kg jos
Strumpfi, da si Praga am inteles ca e superba, poate cea mai frumaosa capitala din Europa...N-am ajuns s-o vad.
Sdcrish, bafta miine la eco, sa fie totul bine si sa vii cu vesti bune...Cu sanii nu ma supara...numai mie nu-mi cresc????
Madutza...pe unde esti?? Vrem poze!
Stefy, tu??
Alina, 62...ma bucur...suntem aproape, Lavi tb sa mai bage citeva placinte sa ne ajunga...Desi nu cred ca-si dorreste. Oricum eu am cea mai mica sarcina dintre voi, sunt abia in 17 sapt.

Fug la medicul de familie, nu inainte de-a incarca pozele promise si de-ai ura Deei Laaaa MUuuulti ANiiiii!!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Simo vazut pozici , esti o mamica tare scumpa oare cum te descurci cu 2 puiuti si acum vine al treilea? Ai bona? Defapt eu ma gandesc la perioada cand erau mici ce distanta a fost intre copii? la noi nu va avea nici 2 ani bb1 cand vine bb2 imi e putin teama ca imi va fi greu singura.

Eee pai nu tre sa fiu eu fruntasa la kg?, oricum nici o sansa sa ma ajungeti caci balotez la greu ,eu in sarcina trecuta de ex nu ma omoram prea mult cu dulciurile acum in schimb , in fiecare zi mai gasesc cate o reteta de praji pe net sau altceva care ma atrage.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

la 18:30!! ma gandesc ca fiind dupamasa se pune si ziua de maine ca zi implinita de sarcina si o sa am 12 sapt si 4 zile complete:D! poate am noroc!

12+

Succes , te asteptam cu vesti bune!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, eu ti-am mai spus tie.....te elimin din club... unde ai pus mami kg???? arati minunat!! si ai asa o expresie calda si prietenoasa a fetei!!
ma bucur ca ti-ai mai rezolvat cu cm desi pt o perioada asa scurta! in continuare nu poti de la gineco??

scrish multa bafta la eco maine!!! sa ne aduci vesti bune!

va poop. am plec la shoping nitel....sper sa ma intorc cu mana goala....

poop

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si m-a luat un somn... am mancat si eu o gogoasa in oras

mandreeac nu-ti fa griji ca o sa-l simti pe bebe. ti-am zis, nici eu nu simt mereu, mereu. are bebelina momente cand se misca asa de mult si tare si cateodata foarte putin. dar nu-mi fac griji ca n-are rost.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Deea . sa fii sanatoasa, iubita si super fericita cu bebelul in brate.

LA MULTI ANI! sotilor Alinei si Andreei.

Mergi la inceput

simo ai o burticuta foarte frumoasa. a prins contur bine , bine. sa te vad la sfarsit cu ce burtoi vii
fetelor abia astept sa ne pozam burticile la sfarsitul sarcinii, sa vedeti atunci...

strumphitza mi-ar place sa merg in Bracelona, Roma, Viena, Praga, Bruxelles si in Rio de Janeiro

Mergi la inceput