Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota Fetelor am si eu o intrebare: Pe mine m-a isterizat o prietena cu listeria.... Asa ca numai mananc branza adusa de la tara, la capucino in oras intreb ce lapte folosesc si desi imi plac f mult (mi-ati facut pofta)prefer sa nu aleg pateuri sau praji cu branza ca nu stiu daca e facuta din lapte pasteurizat...Nici frisca numai mananc...Exagerez? mami de de 7 ani, de ingeras si 13= |
sincer??? da exagerezi..
dar fiecare l
e stie pe ale lui....mamica fericita de printesa
si
17+ baietel
bb_yasmi spune:
eu iau pranzul...altii iau acum micul dejun...![]()
![]()
mi-am terminat papica acum stau cu tava in pat si mananc...mi-a fost asa de foame ca nu am mai asteptat-o pe vara'mea ![]()
![]()

mamica fericita de printesa
si
17+ baietel 
bb_yasmi spune:
ca de obicei.....cand vin eu dispareti toate....hmmmm.....oare ce sa inteleg???? ![]()
![]()
si
17+ baietel 
alina.n spune:
eu am fost sa culc bb deci nu am fugit
,
nu stiu modelul asta skiny sa imi arati si mie poze daca ii iei , hmm ce in urma sunt cu moda
asta pt ca tot modificandu-mi corpul nu prea m-a mai interesat sa schimb ceva in garderoba,multe din hainele de inainte nici nu le-am mai purtat
19+
strumphitza spune:
yasmi, ai dreptate...eu inca mananc la micul dejun al meu, dar e cam amestecat cu lunch, se numeste brunch
mai am un pic de omleta si cateva feliute de rosii si gata, dar parca nu mai intra...dar ma chinui sa termin , ma sacrific ![]()
tu ce ai papat bun de pranz? 
BB on board!!!
13+
bb_yasmi spune:
strumf am facut gratar de piept de pui cu cartofi natur cu unt si patrunjel si cu castraveti muarti de vara........am mancat pana am pocnit ![]()
![]()
acum sunt la desert cioco cu biscuiti si caramel....
si sa mai zica cineva ca fac foame......

si
17+ baietel 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n haa deci asa papi singurica pai ce o sa zica verisoara 19+ |
nu o sa aibe timp sa zica nimic....ca o sa infulece si ea....
si
17+ baietel
alina.n spune:
yasmi sa-ti fie de bine numai bunatati
mie de acolo numai desertul imi face cu ochiul![]()
19+

si