Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Fetelor am si eu o intrebare: Pe mine m-a isterizat o prietena cu listeria.... Asa ca numai mananc branza adusa de la tara, la capucino in oras intreb ce lapte folosesc si desi imi plac f mult (mi-ati facut pofta)prefer sa nu aleg pateuri sau praji cu branza ca nu stiu daca e facuta din lapte pasteurizat...Nici frisca numai mananc...Exagerez? mami de de 7 ani, de ingerassi 13= |
sincer??? da exagerezi.. dar fiecare le stie pe ale lui....
mamica fericita de printesa si 17+ baietel
bb_yasmi spune:
eu iau pranzul...altii iau acum micul dejun...
mi-am terminat papica acum stau cu tava in pat si mananc...mi-a fost asa de foame ca nu am mai asteptat-o pe vara'mea
bb_yasmi spune:
ca de obicei.....cand vin eu dispareti toate....hmmmm.....oare ce sa inteleg????
alina.n spune:
eu am fost sa culc bb deci nu am fugit ,
nu stiu modelul asta skiny sa imi arati si mie poze daca ii iei , hmm ce in urma sunt cu moda asta pt ca tot modificandu-mi corpul nu prea m-a mai interesat sa schimb ceva in garderoba,multe din hainele de inainte nici nu le-am mai purtat
19+
strumphitza spune:
yasmi, ai dreptate...eu inca mananc la micul dejun al meu, dar e cam amestecat cu lunch, se numeste brunch mai am un pic de omleta si cateva feliute de rosii si gata, dar parca nu mai intra...dar ma chinui sa termin , ma sacrific
tu ce ai papat bun de pranz?
BB on board!!! 13+
bb_yasmi spune:
strumf am facut gratar de piept de pui cu cartofi natur cu unt si patrunjel si cu castraveti muarti de vara........am mancat pana am pocnit acum sunt la desert cioco cu biscuiti si caramel....
si sa mai zica cineva ca fac foame......
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n haa deci asa papi singurica pai ce o sa zica verisoara? 19+ |
nu o sa aibe timp sa zica nimic....ca o sa infulece si ea....
alina.n spune:
yasmi sa-ti fie de bine numai bunatati mie de acolo numai desertul imi face cu ochiul
19+