Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
andreea la multi ani sotului tau!!! petrecere frumoasa!!
mamica fericita de printesa si 17+ baietel
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Soare inca la Londra, de parca m-a intrebat cineva sa va spun prognoza meteo , dar poate cine stie, va tenteaza o Londra , un shopping pe Oxford Street , ceva ... ieri am mancat o inghetata super delicioasa pe Oxford street , de fiecare data cand ajung acolo , chit ca ploua si nu e soare si cald eu ma bag la cate o inghetata
As manca si placinta cu branza sau langosi, dar lasa ca trec pe lista si mananc cand ajung in ro sapt. viitoare, daca ati vedea cat e de lunga lista v-ati cruci , sigur ma intorc din ro dupa o saptamana cu ceva kile in plus ...ehh dar asta e , tre sa fac stoc de toate bunatatile sa imi ajunga pana data viitoare cand merg in ro, adica la anul dupa ce nasc , ca eu am un fix ca eu nu zbor iarna cand e zapada multa si frig in Ro
Ally, sper ca sotul tau e mai bine azi , sa vii sa ne spui. Pupici pe burtica sa treaca durerile
bb_yasmi, asa-i ca-s fata buna? Mie imi place cum iti sta cu noua culoare , dar tu stii mai bien cum e in realitate...
Si eu o sa ma fac cu L`oreal fara amoniac, am 2 cutii de dinainte de a afla ca-s gravi si nu m-am mai facut ca am gasit 2 liniute pe test si am spus sa astept sa trec de 12 sapt, ma fac in Ro, iau vopseaua cu mine
Simona, multumim de cafea...eu mi-am baut-o, un cappuccino cu mult lapte , yummyyy Apropo de cappuccino, sa va spun cat am platit pe unul la o terasa langa turnul Eiffel? 7 euro !!!!
Roxy, ia spune repede ce orase si ce locuri te tenteaza sa vezi mai mult decat Parisul. Si eu tot ca si Simona aveam capsa pusa ca vreau sa vad parisul dupa cate povesti frumoase am auzit despre acest oras de la sora-mea care merge in fiecare an acolo si de la taica-miu care a lucrat in Paris 2 ani, acum mi-s lamurita Eu as vrea sa vad Praga si Barcelona, astea-s urmatoarele pe lista mea ...mai mai ca m-ar tenta sa plec prin NOv in Barcelona un weekend prelungit, sa vedem cum sta sotul cu zilele libere ca trebuie sa mai lasam ceva pentru cand s-o naste bebe si cand mai avem anul asta si la anul de mers la spital, ca noi mergem impreuna
alina.n , nu stiu daca e plecat sau nu chiriasul, dar am lasat ieri si azinoapte faina aia de jur imprejurul mobilei sa vedem daca misuna si nu s-a vazut nici o miscare, deci ori e halit de vreo matza de cand am fost noi plecati ori e mort de foame ca saracu s-o fi temut sa iasa la mancare cu matzele in jurul lui, deci ma astept sa inceapa sa puta curand , trebuie sa mut mobile si cam nu avem cum ca-s fixate in perete si e mobila imensa si masiva Ahh...si i-am pus si capcana de luni seara si momeala acolo branzica si nimic ... deci una din doua ce am spus mai sus
Anaxena deja e in avion cred, plimbare placuta si spor la cheltuit paralele Asta e si sportul meu favorit
Deea, La MUlti Ani!!!! pe unde umbli de ziua ta mamico ??? Tre` sa dai de baut la fete!!!
Ma duc sa bag ceva sub nas, bubulinei mele ii e foame ... cred ca ma bag si eu la o omleta, ca tot ati facut pofta la fete
Diseara vreau sa fac o pizza si niste clatite cu gem
BB on board!!! 13+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea la multi ani sotului tau!!! petrecere frumoasa!! mamica fericita de printesa si 17+ baietel |
Multumesc!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+
ailed_dota spune:
Fetelor am si eu o intrebare:
Pe mine m-a isterizat o prietena cu listeria....
Asa ca numai mananc branza adusa de la tara, la capucino in oras intreb ce lapte folosesc si desi imi plac f mult (mi-ati facut pofta)prefer sa nu aleg pateuri sau praji cu branza ca nu stiu daca e facuta din lapte pasteurizat...Nici frisca numai mananc...Exagerez?
La multi ani pt sotii pe care ii sarbatoriti! sa va traiasca !sa fie sanatosi si sa aiba grija de voi si de bb!
mami de de 7 ani, de ingerassi 13=
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi alina da mai ai de asteptat. eu la 5 merg dupa printesa la gradi si apoi in parc pana diseara. dar acum o astept la 13 la masa pe vara'mea apoi o luam si noi din loc putin. am vazut ceva blugi cu burtica tare frumosi, model skinny si vreau sa merg sa probez. desi nu cred ca ar avea rost sa imi iau de pe acum cand incap ff bine si inca folosesc blugii de dinainte de sarcina. probabil prin noiembrie. uite ca uitasem: la multi ani sotzului!!! frumos cadou i-ai facut de ziua lui: un baietel!!! ziua sotzului meu e duminica deci sambata primul party de copil, duminica ziua sotzului....luni tre sa ascund cantarul din baie... mamica fericita de printesa si 17+ baietel |
eu nu intentionez sa achizitionez nimic special de imbracat pt sarcina,mai am si din hainele de data trecuta,tu nu? si am obs ca dupa nu le mai port si nu are rost sa mai cheltui banii
merci pt urare ,La multi ani si sotului tau aha deci o iei pe urmele mele ce sa faci tentatia e mare
19+
strumphitza spune:
Tot eu ca mi-am adus aminte sa urez La multi ani sotului Alinei si Andreei !!!! Sa va traiasca fetelor si sa fie sanatosi!!
Nu stiu de ce ma mai grabesc sa fac de mancare ca ar trebui sa fim cinstite
Hai ma duc la omleta mea pana nu mi-o iau pe cocoasa Revin mai incolo pentru desert.
BB on board!!! 13+
alina.n spune:
mandreea deci sotii nostrii sunt nascuti in aceeasi zi? o fi si acelasi an? La multi ani si voua si multa sanatate!!
strumf sigur a plecat chiriasul ,pai daca nici bani de chirie nu iti dadea...
deci in curand vii in tara ,foarte frumos bine ca ai deja lista cu ce tre sa faci sa nu le ratezi,intr-adevar cam naspa sa pleci de acasa iarna, mai bine la caldurica
19+
ailed_dota spune:
alina ai dreptate cu hainele...
si eu mi-am luat de acasa un sac cu hainele pe care le-am avut la care afost cam in aceeasi perioada ( e haios ca UM la fetita e cu o zi dupa UM de acum)si de la ingeras mai am cateva chestii cares-ar potrivi ( ca doar ma dus-o pan al 37 de sapt)
Mi-am luat o pereche de blugi acum supeer de la C&A si sotul m-a intrebat nu poti sa-i porti si dupa ca sunt tare misto ( el nu prea face comentarii)
Si acum ma duc sa termin de cacat si dupa imi fac o omleta cu ciuperci si o salata cu rucola salata verde si rosii.. pup pe toate
mami de de 7 ani si ingeras si 13+
ailed_dota spune:
tot eu sunt
am gresit la tape
tb sa termin de CALCAT...
Mami de de 7 ani si ingeras,13+
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
eu nu intentionez sa achizitionez nimic special de imbracat pt sarcina,mai am si din hainele de data trecuta,tu nu? si am obs ca dupa nu le mai port si nu are rost sa mai cheltui banii merci pt urare ,La multi ani si sotului tau aha deci o iei pe urmele mele ce sa faci tentatia e mare 19+ |
nu nu am. nu am cumparat nimic special de gravi pt ca nu imi plac. blugii astia sunt blugi normali doar cu burta. sunt model skinny, ingusti jos. si dupa ma gandeam ca le dau jos burta. sa vad cum arata de aproape ca numai de la distanta i-am vazut.
mamica fericita de printesa si 17+ baietel