Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish asteptam vestile bune de la eco de maine si pozici, bineinteles.

simo ce ma bucur ca ti-ai rezoolvat cu concediul , te mai odihnesti si tu acasa.

fetelor m-a plesnit un somn, merg sa ma intind putin.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mandreacsialina La multi ani sotilor, sa va fie alaturi si sa va sprijine pana la adanci batraneti
Deea, la multi ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copii tai

acum citesc si eu din urma ca am fost in parc pana acum.

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna dimineata!

Simona, multumim de cafea...eu mi-am baut-o, un cappuccino cu mult lapte , yummyyy Apropo de cappuccino, sa va spun cat am platit pe unul la o terasa langa turnul Eiffel? 7 euro !!!!

Roxy, ia spune repede ce orase si ce locuri te tenteaza sa vezi mai mult decat Parisul. Si eu tot ca si Simona aveam capsa pusa ca vreau sa vad parisul dupa cate povesti frumoase am auzit despre acest oras de la sora-mea care merge in fiecare an acolo si de la taica-miu care a lucrat in Paris 2 ani, acum mi-s lamurita Eu as vrea sa vad Praga si Barcelona, astea-s urmatoarele pe lista mea ...mai mai ca m-ar tenta sa plec prin NOv in Barcelona un weekend prelungit, sa vedem cum sta sotul cu zilele libere ca trebuie sa mai lasam ceva pentru cand s-o naste bebe si cand mai avem anul asta si la anul de mers la spital, ca noi mergem impreuna
_
BB on board!!! 13+

strumphitza, aseara am stat la povestiri cu fratemiu si cu cumnata, s-au intors de la Paris luni seara, au stat o saptamana...si ce crezi ca am retinut cel mai bine din tot ? PRETURILE la terase..berea, cafeaua..etc si ei erau cam socati, scump domne scump..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Fetelor am si eu o intrebare:
Pe mine m-a isterizat o prietena cu listeria....
Asa ca numai mananc branza adusa de la tara, la capucino in oras intreb ce lapte folosesc si desi imi plac f mult (mi-ati facut pofta)prefer sa nu aleg pateuri sau praji cu branza ca nu stiu daca e facuta din lapte pasteurizat...Nici frisca numai mananc...Exagerez?
La multi ani pt sotii pe care ii sarbatoriti! sa va traiasca !sa fie sanatosi si sa aiba grija de voi si de bb!

mami de de 7 ani, de ingerassi 13=

cu branza de la tara te inteleg ca nici eu nu pap, insa de restul nu creed ca trebuie sa-ti faci probleme..capucino sigur folosesc lapte pasteurizat, iar la praji, pateuri sunt preparate termic...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
fetele care sunteti in CIC, voua v-a intrat luna asta indemnizatie..la mine nimic, eu am card la CEC, oare cat o mai dura ?

Pai tu deobicei cand luai banii? Mie mi-au intrat la data de 16 ca atunci ii primesc in fiecare luna,eu am la BRD.

19+

alina, mie imi intrau pe 16-17, insa acum nimic..off, oare unde as putea sa ma interesez ? la banca sau sa sun in hambarului la sediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ama, ce mai faci, unde disparusi?
Sigur gatesti ceva bun!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
fetele care sunteti in CIC, voua v-a intrat luna asta indemnizatie..la mine nimic, eu am card la CEC, oare cat o mai dura ?

Pai tu deobicei cand luai banii? Mie mi-au intrat la data de 16 ca atunci ii primesc in fiecare luna,eu am la BRD.

19+

eu zic sa vf intai cu banca

alina, mie imi intrau pe 16-17, insa acum nimic..off, oare unde as putea sa ma interesez ? la banca sau sa sun in hambarului la sediu?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor ce mai faceti?
am tras si eu un somnic mic si acum trebuie sa pregatesc masa si il astept pe al meu sa vina de la servici.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora_bela spune:

buna si eu sunt o fericita burtica de martie 2011.sunt la prima sarcina scuze prima mult asteptata sarcina:)succes cu sarcina incontinuare tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

multumesc miki79 pentru incurajare,asa ma gandeam si eu, dar la mine fiind un bb pretios (va fi a treia cezariana) si eu am 34 de ani...cred ca sunt mai exagerata ( la celelate 2 sarcini am mancat si branza de la tara... e drept ca si pana sa aflu ca sunt gravida acum am mancat -e aceeasi sursa de vreo cativa ani..)
Fetelor credeti ca e posibil sa simti miscarile lui bb la 11 - 12 saptamani? Nu e prima sarcina si am placenta posterioara)..
pup

Mergi la inceput