Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

buna svetlana,
si eu am tot 13+
si am avut impresia ca l-am simtit pe bb aseara dupa ce am mancat
si stateam in pat la tv...
pup pe toate

mami de de 7 ani si ingeras si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

strumphitza eu stranut din ce in ce mai des de cand sunt insarcinata. intr-o zi cred ca am stranutat de vreo 15 ori. niste vitamina C o sa-mi iau si eu sa am provizii in casa.
voi cand l-ati simtiti pe ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Bun gasit tuturor burticilor, ...burtici noi si mai putin noi

Nu am mai intrat de ceva vreme, din urma am citit pe sarite, tare mult ati mai scris, ... insa imi justific lipsa indelungata prin prisma activitatii pe care o am zi de zi in afara localitatii...

Una peste alta sunt f bine, am facut morfo pt trim I, toate bune si frumoase, .... am aflat de la nenea dr ca vom avea o fetita.
M-a intrebat inainte sa-mi spuna el ce cred ca am...si i-am spus baiat, si mi-a raspuns ca mai am o sansa de "2 lei" pina la 16 saptamini sa se faca baiat, dar acum ar fi fetita.
Am plecat f fericita, l-am sunat repede pe tata sa-i dau veste ca va fi o ...Ioana (prenumele mamei mele, ...care acum ma vegheaza undeva de ..."sus")... Soo, ...Suntem mindrii de isprava noastra, si ne dorim sa fim sanatosi, ceea ce va dorim si voua, tuturor....

Dragele mele, am tot citit ce ati mai facut, pe unde va mai plimbati, ...f bine ca sunteti ok, si voioase.
Mandreeac, te intreb din nou pe tine pt ca avem acelasi dr., ... ai intrerupt acidul folic la 12 saptamini sau continui pina la 16? eram atit de entuziasmata luni cind am fost la eco, ...am si uitat sa intreb dr, si acolo am vb vrute si nevrute numai acest aspect nu.
Numai bine tuturor, si incerc sa raman cit mai aproape, .. pe receptie
Va pup

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu un suflet 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am primit scrisoare acum de la spital cu rezultatele de la DT.. si scrie ca e 1 la 36.000 , nu mai pot de fericire ... am inceput sa plang ca duda cand am vazut

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit de la plimbare si cred ca-mi fac o cafea cu lapte

catank ma bucur tare, tare mult ca bebelina ta este bine. da, asta conteaza cel mai mult sa fim noi sanatosi si sa fie si bebele sanatos.

strumphitza la noi este o zi asa calda, am stat la soare si ardea de numa. ca vara. dar tu ia-ti haine acolo mai bine sa-ti fie cald decat frig.

deea pai de ce nu iesi afara la soare daca este frumos? nici tu parca nu lucrezi, nu?

svetlana acum nu te panica cu kg. ai grija la mancare, sa nu mananci mult, mult si cu calorii multe. de fapt, nu stiu care ar fi cea mai buna solutie sa nu iei multe kg in sarcina. eu cred ca depinde si de fiecare organism cat de predispus este la ingrasare.
oricum, tu mananca ce-ti trebuie si ce-ti place, acum sa nu cumva sa faci foamea ca n-ai voie

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Delphinas, eu inca nu l-am simtit de bebe, ca eu am numai 13 sapt si 5 zile azi, cred ca mai incolo spre 16 sapt , ca e prima sarcina asta , abia astept

catank, felicitari pentru fetitza si sa va aduca numai bucurii Ioana si sa fie sanatoasa si fericita. Frumos nume ai ales pentru fetita ta.

Ma duc sa mananc ceva de pranz, e scandal mare la mine in burta. Cred ca si la coana vulpe ii e foame, ca am vazut-o acum 3 min in gradina ... oare nu o da cu nasu de matze sa haleasca macar una?

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput

strumphitza dar de ce nu le dai la cineva? sau sa faci ceva cu ele, sa nu le mai tii. sotul tau si asa nu le vede mai deloc, asa ca nu cred ca i-ar lipsi matzele. da-le-ncolo de matze, eu cred ca le-as un sut sa zboare nu altceva. pe mine ma enerveaza matzele de numa.

Mergi la inceput

madutza eu acum am vazut ca ai venit din vacanta. ma bucur ca te-ai simtit bine si te-ai relaxat. esti tu acum ca bagata in priza si fresh dar stai sa mai treaca vreo saptamana sa vezi tu ce-ti revii la cotidian si vrei iar vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank, la tine a vazut dr ce e?
la cate saptamani?
eu am facut eco spt trecuta si nu mi-a zis...

mami de de 7 ani si ingeras si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Am citit ca nu e bine sa depasesti 12 kg in plus la sarcina, eu pana acum am pus vreo 3, nu am reusit inca sa vorbesc cu doctorul despre aspectul asta, dar sper ca e ok.

Waiting for a miracle !!! 13+

svetlana, toti doctorii spun ca 12 kg e suficient si unii te mai trag si de maneca daca ai sarit calul, insa..realitatea eu zic ca e alta..uite cam din tot ce cunosc eu, majoritatea au pus 17-20 kg, eu de ex la prima sarcina am pus vreo 18-20 ( in ultima luna nu prea ma mai cantaream ) si totusi nu aveam nici burta f mare si nici eu nu ma dublasem, adica aveam proportii normale pt o gravida. zic eu

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput