Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Abia astept sa aflu si eu ce o sa am (fetita sau baietel) . Dar inca trebuie sa mai astept... eh.. sanatos sa fie!

Waiting for a miracle !!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delphinas dar cate kg ai? inaltime? de multe ori se intampla ca in primul trimestru sa scazi in greutate, apoi sa iei inapoi.

ally, .

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Am citit ca nu e bine sa depasesti 12 kg in plus la sarcina, eu pana acum am pus vreo 3, nu am reusit inca sa vorbesc cu doctorul despre aspectul asta, dar sper ca e ok.

eheeeee una e teoria alta e practica..... cele mai multe kg se pun in trim 2-3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Am citit ca nu e bine sa depasesti 12 kg in plus la sarcina, eu pana acum am pus vreo 3, nu am reusit inca sa vorbesc cu doctorul despre aspectul asta, dar sper ca e ok.

eheeeee una e teoria alta e practica..... cele mai multe kg se pun in trim 2-3.

Ma ingrijorezi , deci va trebui sa fac niste miscare daca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu ies la plimbare.

ally bebelina mea topaie asa din cand in cand
ma bucur ca sotul este mai bine.

delphinas chiar daca ai in minus acum tot trebuie sa tii sub control ca mai incolo poti lua brusc in greutate

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

si eu ies la plimbare. e asa o zi frumoasa!!!
si sunt asa de mandra de fii'mea...mi-a zis doamna azi la gradi ca vrea sa faca o grupa intermediara cu cativa copilasi care se descurca fff bine si iasmi e printre ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

normal ca imi voi tine greutatea sub control. cunosc senzatia de a "exploda" intr-o luna 9 kile si asta de la tratamentele hormonale. pana sa aflu ca sunt m-am luptat cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

iar am deschis rasnitza asta....nu pot sta departe de net
Roxy , plimbareala placuta....si la mine e un soare frumos , dar eu stau in casa in loc sa imi iau o cafea si sa ma legan in balansoar in razele soarelui, cacine stie cand ai se arata asa frumos

Yasmi felicitari pt printesica....foarte bine a gandit educatoarea pt ca asa poate sa nu ii tina pe loc pe copilasii mai isteti

Ally.....imi pare rau de sotul tau....nu am citit ce a patit , dar ii doresc refacere rapida

urez si eu tot cu intarziere multi ani fericiti la sotii lui Andreea si Alina

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Buna a fost cand m-am trezit, dar a inceput sa ploua si e gri si mohorat si eu am inceput sa stranut

Delphinas, bine ai venit si sarcina usoara si sa creasca mare cuculetul

Deea, tu fata sarbatorita ce de cadouri ai primit , te invidiez .Mai bine iti aduceau cadou un laptop mare nou sa nu te mai chinui cu calculiciul sotului Vin la tine la o clatita cand ajung in Bucuresti ?
In Bucuresti o sa stau o sapt si la eco merg miercuri la euroclinic la Bratila Elvira. Abia astept si poate imi spune si ce ascunde bebe intre picioare , o sa am 14 sapt si 5 zile atunci, ma gandesc ca poate poate se vede ceva

Ma duc sa imi fac un laptic cu nesquik si sa ma imbrac mai gros ca m-a luat frigul. Cum e vremea pe la Bucuresti? Sa stiu ce ma asteapta Oricum, ii spuneam aseara sora-mii, la cate lucruri am de pus in valiza de i-am cumparat nepotelei si ei, daca imi mai ramane loc de 2 chiloti si un tricou

Va pup, revin

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ce linisteeeee... unde sunteti??

E vreme faina in Ro si sunteti toate pe la plimbari eh ?
Eu vad ca am inceput sa stranut mai mult , sper sa nu ma ia raceala iar ca am pus-o daca e, duminica dimineata plec in ro , dar si asa ma astept sa iau vreun pui de viroza de prin ro ca am auzit ca bantuie tot felul de raceli si viroze
Bag vitamina C pana atunci si ma alimentez sanatos, sa am forta sa o combat cand o fi , dac-o fi

Ploua mocaneste si nu stiu ce sa fac, cred ca ma apuc de ceva curatenie , dar nu am nici un chef ... am dat dimineata cu aspiratorul ofcourse sa curat parul de matza , ca imi vine sa le smulg de tot parul sa le las in pielea goala ca m-am saturat sa vad par peste tot

Poate pana la urma ma bag in pat sa citesc, mi-a dat sotu comanda de pe amazon , de 2 carti , ale lui supernanny de aici din UK, o vedem mai in fiecare seara la Tv la show si imi place de numa de ea si cum ii pune la punct si ii ordoneaza si organizeaza si pe cei mai dracusori dintre dracusori, aseara cel putin am vazut un baietel de 2 ani jumate care era ceva de groaza daca nu de speriat si avut cosmaruri , le-a spus supernanny ca ea in 15 ani de munca cu copii nu a mai vazut asa ceva, dar pana la urma l-a pus la punct si pe asta si l-a facut baiat cuminte
Deci am 2 carti super, numai sa ma apuc sa le citesc si sa bag la cap sa iau aminte

Ma duc sa mai citesc presa online de prin romania, dar ma ia cu rau cand vad si citesc stiri economice si politice si mai ales cand ii vad moaca lui Base

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput