Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
miki eu nu am zis ca nu as manca ...hmmmm pai seara e cel mai placut sa mananci la un film ceva....
dar ma abtin. si nu in fiecare zi ultima masa imi e la 13 dar daca mananc consistent cum am mancat ieri mai mananc doar mici gustari in rest.
aaaaa daca nu ai manca seara ai vedea ce foame de lup ai avea dimi....![]()
![]()
mamica fericita de printesa
si
17+ baietel 
SVETLANA_B spune:
Apropo, va invidiez pe cele care aveti posibilitatea sa trageti cate un pui de somn la pranz. Mie nu-mi place sa lucrez 9h/zi in perioada asta
. Dupa masa, mai vine cate un val de somnic asa... iar sefa....e cu ochii pe mine (sunt la dreapta mamei, nu pot macar sa motai asa un pic)
Waiting for a miracle !!! 13+
SVETLANA_B spune:
Pe mine seara ma apuca foamea ... ca ziua nu prea am pofte... ce am observat insa e ca mananc mai mult decat inainte (iar sotul meu mananca mai putin decat mine).
Delphinas spune:
legat de mirosuri sarcina asta nu am probleme. insa ma apuca groaza ca de pe 4 oct ma intorc la munca si am un coleg certat rau de tot cu apa si sapunul, iar unul care miroase mereu a ciorba
dar cred ca o sa ma descurc cu ei.
sarcina trecuta nu puteam suporta absolut nimic. nici macar parfumurile/deo/aftershave-urile sotului. era un chin pt el. si pt mine ![]()
am depistat ca atunci cand bb e cam agitat, desi nu l-am simtit pana acum, dar simt un disconfot in burtica, daca ii pun un betisor parfumat, si nu de oricare, ci doar cu miros de "white musk" si "cannabis" se linisteste. si asa il pacalesc de fiecare data cand am ceva de facut si el vrea doar sa lenevesc ![]()
SVETLANA_B spune:
Am citit ca nu e bine sa depasesti 12 kg in plus la sarcina, eu pana acum am pus vreo 3, nu am reusit inca sa vorbesc cu doctorul despre aspectul asta, dar sper ca e ok.
SVETLANA_B spune:
si eu am problema cu mirosurile... aerisesc casa mereu de l-am innebunit pe sotul meu... si tot mai simt ![]()
SVETLANA_B spune:
Cum am mai spus, sunt la primul bb, si nu prea stiam eu la inceput ce si cum. Am avut cateva zile in care ma apucase o migrena, de nu mai puteam sa fac un pas. M-am dus la farmacie sa cer ceva, dar farmacista a zis ca nu ma poate ajuta cu nimic (toate erau contraindicate la sarcina). Noroc de tratamentul homeopat 
Deea99 spune:
Miki distractie placuta
.....cand ma gandesc si eu ca o s-o iau de la capat.....si abia ce uitasem....adica uitasem bine de vreo cativa ani de cand fiiimea se joaca singura prin parc si eu stau pe o banca.....
delphinas felicitari pt cuculet.....mai se pare ca 2011 e anul cucilor.....anul asta dintr-un sondaj facut de mine am descoperit ca numai fete s-au nacut....pai numai de la verii mei , o verisoara fina si inca cateva prietene stiu vreo 10 fetite...acum mai maste o tipa din belgia tot fata si o tipa de la fina din bloc tot fata
ir la odiseea noasta sunt deocamdata mai multi cuci...pai e de bine as zice ca si fetele astea sa aiba cine le scoate la un suc....chiar daca sunt pretendentii mai mici cu un an![]()
yasmi eu am rau doar de laun parfum al sotului....mi s-a pus mie odata pe el si apoi i l-am ascuns....parca e un joop....asta e singurul care mi se pare oribil. dar nu imi da stari de voma...ma doare capul pana la migrena...brrr....uite m-am gandit la el si mi s-a facut pielea gaina.....cetoane mai avem si noi....ce fac hormonii astia din noi
tu stii ce poti folosi fara sa te deranjeze pe fata .....apa micelara de la bioderma...e minunata si nu are parfum in ea
m-am dastrabalat d4stul pe net....ma duc sa pap ceva....
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
14+
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici!!!
Va multumesc pt incurajari si pt toate cuvintele frumoase!!!
Sotul este mai bine, ieri am fost la spital si i-au pus piciorul in ghips pana la genunchi. Are de facut zilnic injectii si pastile
.
Intr-un fel este bine ca acum sta acasa cel putin pana plec eu in tara si am grija de el.
Eu sunt mai bine, nu ma mai doare burtica dar ceea ce m-a speriat aseara a fost faptul ca am simtit o foarte mare intepatura la ovare, mai mult pe dreapta cand am stranuntat.
Deea, iti spun cu intarziere
, multa sanatate, fericire si iubire
Andreea si Alina.n, sa va traiasca barbateii si sa fi-ti fericiti o viata
Yasmi, sa poti sanatoasa tricourile 
Strumpitz, astazi fac si eu o pizza, chiar daca aici este tara pastelor si a pizzei ....m-am cam saturat de cea cumparata.
Simonelu, super kg de astazi....tot asa
Andreea, cum te mai simti? 
Roxi, somnoriciul nostru ce mai faci? Bebelina ce mai face??
Pt toate burticile ...si Andreea
felicitari pt schimbarea de semnatura

Ally ,
13 bebe
Delphinas spune:
daca voi sunteti suparate ca luati in greutate, atunci dati-mi voie sa ma laud cu -5kg de cand sunt insarcinata. nu tin dieta, doar ca nu pot sa mananc cum si ce mancam inainte. abia de cateva zile am introdus si eu cate un pic de carnita o data in zi. si atunci mascata si bolmojita cu de trei ori altceva. cum simte carne cum ma trimite sa ma iubesc cu bobocii din buda. si nici nu am voie sa-mi permit luxul de a lua prea mult in greutate, eu deja fiind cu ceva kila mai mult al purtator.
si ma mai trimite la boboci cand nu ii indeplinesc somnul de dimineata. mofturos ca ta`su.![]()