Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Miki distractie placuta.....cand ma gandesc si eu ca o s-o iau de la capat.....si abia ce uitasem....adica uitasem bine de vreo cativa ani de cand fiiimea se joaca singura prin parc si eu stau pe o banca.....

delphinas felicitari pt cuculet.....mai se pare ca 2011 e anul cucilor.....anul asta dintr-un sondaj facut de mine am descoperit ca numai fete s-au nacut....pai numai de la verii mei , o verisoara fina si inca cateva prietene stiu vreo 10 fetite...acum mai maste o tipa din belgia tot fata si o tipa de la fina din bloc tot fata

ir la odiseea noasta sunt deocamdata mai multi cuci...pai e de bine as zice ca si fetele astea sa aiba cine le scoate la un suc....chiar daca sunt pretendentii mai mici cu un an

yasmi eu am rau doar de laun parfum al sotului....mi s-a pus mie odata pe el si apoi i l-am ascuns....parca e un joop....asta e singurul care mi se pare oribil. dar nu imi da stari de voma...ma doare capul pana la migrena...brrr....uite m-am gandit la el si mi s-a facut pielea gaina.....cetoane mai avem si noi....ce fac hormonii astia din noi
tu stii ce poti folosi fara sa te deranjeze pe fata .....apa micelara de la bioderma...e minunata si nu are parfum in ea

m-am dastrabalat d4stul pe net....ma duc sa pap ceva....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+

he, he Deea, acum am revenit ( l-am si culcat intre timp) ..si nu ne-a scapat vreun tufis sau copacel de prin parc neincercat..

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Ce linisteeeee... unde sunteti??

E vreme faina in Ro si sunteti toate pe la plimbari eh ?
Eu vad ca am inceput sa stranut mai mult , sper sa nu ma ia raceala iar ca am pus-o daca e, duminica dimineata plec in ro , dar si asa ma astept sa iau vreun pui de viroza de prin ro ca am auzit ca bantuie tot felul de raceli si viroze
Bag vitamina C pana atunci si ma alimentez sanatos, sa am forta sa o combat cand o fi , dac-o fi

Ploua mocaneste si nu stiu ce sa fac, cred ca ma apuc de ceva curatenie , dar nu am nici un chef ... am dat dimineata cu aspiratorul ofcourse sa curat parul de matza , ca imi vine sa le smulg de tot parul sa le las in pielea goala ca m-am saturat sa vad par peste tot

Poate pana la urma ma bag in pat sa citesc, mi-a dat sotu comanda de pe amazon , de 2 carti , ale lui supernanny de aici din UK, o vedem mai in fiecare seara la Tv la show si imi place de numa de ea si cum ii pune la punct si ii ordoneaza si organizeaza si pe cei mai dracusori dintre dracusori, aseara cel putin am vazut un baietel de 2 ani jumate care era ceva de groaza daca nu de speriat si avut cosmaruri , le-a spus supernanny ca ea in 15 ani de munca cu copii nu a mai vazut asa ceva, dar pana la urma l-a pus la punct si pe asta si l-a facut baiat cuminte
Deci am 2 carti super, numai sa ma apuc sa le citesc si sa bag la cap sa iau aminte

Ma duc sa mai citesc presa online de prin romania, dar ma ia cu rau cand vad si citesc stiri economice si politice si mai ales cand ii vad moaca lui Base

BB on board!!! 13+

strumphitza, vremea e frumoasa acum, insa pe prognoza de saptamana viitoare arata frig si ceva ploi, adica ajunge pe la 10 grade.
am uitat sa-ti spun dar cred ca vizitatorul tau s-a plictisit singur si a venit sa-mi faca mie nopti albe..ai mei unde stam noi acum locuiesc la parter si au iesire din bucatarie intr-o gradinita si cum eu stau cu usa deschisa mai tot timpul, cred ca s-a furisat..azi i-am zis sotului sa nu vina fara aparat contra rozatoarelor cu ultrasunete ca mor de frica
si inca ceva, mi-ar trebui si mie o supernanny din asta ...tare buna ar fi ca la mine nu mai merge nici o metoda..oare cat o cere pana in Romania ? sau mai bine citeste tu si da-mi si mie niste sfaturi de expert ce-am mai citit si eu la carti, nimic din teorie n-a mers in practica
si iti trimitem putin soare de la noi, cat mai avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki stai sa vezi cand o veni si bebelina.

fetelor, care ati simtit bebeii miscand, voi simtiti toata ziua ca misca? ca eu de exemplu alaltaseara atata a miscat de tare si mult, ieri a miscat mai putin si azi doar dimineata am simtit-o. nu ar trebui s-o simt constant odata ce a inceput sa miste? atatea ganduri imi mai fac: ca ce face, de ce nu misca ....
la voi cum este? si ziceti asa detaliat
ce bine ca maine dimineata merg la eco si o vad. abia astept.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

buna svetlana,
si eu am tot 13+
si am avut impresia ca l-am simtit pe bb aseara dupa ce am mancat
si stateam in pat la tv...
pup pe toate

mami de de 7 ani si ingeras si 13+

salut.... eu inca nu am reusit sa-l simt fizic (adica sa zic ca uite am simtit), dar il simt cand ii place sau nu ceva, simt daca se agita, parca nu mi-e mie bine. Sotul rade de mine, zice ca sunt starile mele, iar eu dau vina pe BB

Waiting for a miracle !!! 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

am venit de la plimbare si cred ca-mi fac o cafea cu lapte

catank ma bucur tare, tare mult ca bebelina ta este bine. da, asta conteaza cel mai mult sa fim noi sanatosi si sa fie si bebele sanatos.

strumphitza la noi este o zi asa calda, am stat la soare si ardea de numa. ca vara. dar tu ia-ti haine acolo mai bine sa-ti fie cald decat frig.

deea pai de ce nu iesi afara la soare daca este frumos? nici tu parca nu lucrezi, nu?

svetlana acum nu te panica cu kg. ai grija la mancare, sa nu mananci mult, mult si cu calorii multe. de fapt, nu stiu care ar fi cea mai buna solutie sa nu iei multe kg in sarcina. eu cred ca depinde si de fiecare organism cat de predispus este la ingrasare.
oricum, tu mananca ce-ti trebuie si ce-ti place, acum sa nu cumva sa faci foamea ca n-ai voie

Da, nu sunt eu genu' care sa ma infometez, mai ales acum, sanatatea lu BB e cea mai importanta . Te felicit pentru plimbarile care le ai la soare (tu si celelalte fete), eu ies putin la pranz in pauza de masa, si avem un parculet aici unde mereu sunt copii , ma uit la ei si ma si vad si eu pe acolo peste ceva timp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Am citit ca nu e bine sa depasesti 12 kg in plus la sarcina, eu pana acum am pus vreo 3, nu am reusit inca sa vorbesc cu doctorul despre aspectul asta, dar sper ca e ok.

svetlana, toti doctorii spun ca 12 kg e suficient si unii te mai trag si de maneca daca ai sarit calul, insa..realitatea eu zic ca e alta..uite cam din tot ce cunosc eu, majoritatea au pus 17-20 kg, eu de ex la prima sarcina am pus vreo 18-20 ( in ultima luna nu prea ma mai cantaream ) si totusi nu aveam nici burta f mare si nici eu nu ma dublasem, adica aveam proportii normale pt o gravida. zic eu

da.... mamica mea a pus cu mine (prima sarcina) doar 8 kg, in schimb cu sor-mea vreo 20, acum cum o fi, o fi

Mergi la inceput

Citat:

fetelor, care ati simtit bebeii miscand, voi simtiti toata ziua ca misca? ca eu de exemplu alaltaseara atata a miscat de tare si mult, ieri a miscat mai putin si azi doar dimineata am simtit-o. nu ar trebui s-o simt constant odata ce a inceput sa miste? atatea ganduri imi mai fac: ca ce face, de ce nu misca ....

roxy, eu il simt rar, mai ales ca nu prea stau linistita ca sa-l simt..sunt tot timpul in agitatie si miscare. insa nici la prima sarcina eu nu l-am simtit constant, si nu doar la inceput ci pe parcursul intregii sarcini..adica azi puteam sa-l simt toata ziua dupa care 2 zile pauza..si tot asa pana cand era mare in burtica..tot nu-l simteam constant..lenes in burtica, dar a scos parleala dupa

Mergi la inceput

Citat:

din cate stiu si eu, nu il simti mereu...
eu sper taaaare ca as afla daca e baietel sau fetita luni, cand ma duc la eco, dar nu stiu daca am sanse la 14 sapt... voi la cat ati reusit sa aflati cel mai devreme?

Mergi la inceput

miki asa este. mai face si bebele pauza cateodata. sau misca dar daca sunt si eu in miscare nu simt. eu incerc sa stau linistita si sa nu ma panichez din orice pe parcursul sarcinii.
la tine vlad a fost lenes in burtica pentru ca se pastra pentru acum, sa sara cat colo

Mergi la inceput

svetlana eu cred ca o sa-ti zica, daca are eco performant si bebe sta in pozitie buna. tu ce-ai vrea sa fie bebe? oricum, important este sa fie sanatos.

Mergi la inceput