Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
bun venit noilor burticutze!! felicitari si sarcina usoara!!
miki, toate mamicile de bb2 pe care le stiu asa au procedat, cand s a nascut bb2 au pregatit si un cadou pt bb1 de la bb2 asa voi proceda si eu. desi la noi nu cred ca vor fi pb la cat e de entuziasmata iasmi de bebelusi, de burtica pe care in fiecare zi o verifica dc a mai crescut si ii da pusi...
simo iarasi nu mi-am luat mare lucru, cateva tricouri....in rest pt iasmi...
mada bine ai revenit! astepta pozici.
mie o foameeeeeeeeee............deja ma gandesc ce voi papa dimi.... am o lista tareee lunga ....tre sa ma hotarasc
mamica fericita de printesa si 17+ baietel
strumphitza spune:
alina ...nu a ajuns , oricum pizza e aproape gata si el cred ca apare in 15 -20 min ca mi-a dat mesaj cand a intrat la metrou Noapte buna si odihna placuta
bb_yasmi, de ce nu ti-ai luat blugi ? nu iti place skinny ?? Am probat si eu o pereche de aia, dar eu-s lata in solduri si nu merje` la mine, ca am si fundu mare , mi-am luat straight si se aseaza ok Ia zi tu lista aia mare pentru maine dimineata ca poate ma inspir si eu
BB on board!!! 13+
ailed_dota spune:
sa va scriu datele pt prima pagina
DN 25.07.1976, UM 24.06.2010, dpn.28.03.2011
mai trebuie ceva?
In legatura cu dublutest
am facut si eu si mi-a iesit riscul de varsta? ce e asta 1/275
riscul de SD 1/8888 si riscul de trisomie 18 1/24907
iai MoM una 0.49 si alta 0.89
Poti sa-l simti pe bb in sapt a 14-a? In dreptul buricului si mai in dreapta?
Salut noilor venite!
mami dede 7 ani, si ingeras(2008)si 13+
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi a plecat toata lumea la nani??? mamica fericita de printesa si 17+ baietel |
da eu ce sunt? Nimeni? sunt invizibila? Glumesc
BB on board!!! 13+
bb_yasmi spune:
strumfule esti sigura?? ca poate iarasi spui ca numa' iti fac pofta.... nu am mai ajuns pana la blugi :(
pai as manca (si am in frigi)
- cremwursti de pui cu mustar si paine proaspata
- paine cu branza de burduf si kaizer si rosii
- lapte cu nesquick si paine cu unt si miere
- iaurt cu corn cald
- omleta
si nu mai stiu ca imi e o foame ca as manca orice acum.....
bb_yasmi spune:
asta micu' ma tupaie.....io fi foame si lui??? sau nu ii place sunetul de chiorait de matze....
bb_yasmi spune:
aaa srumfule si la pranz vreau neaparat ciorbica a la grec si cartofi fierti cu branza. la prima sarcina mancam zilnic cartofi fierti/copti cu branza proaspata de bivolita...
strumphitza spune:
tu spune spune...ca mie oricum imi ploua in gura dar duminica dupa amiaza sunt in ro, plec dimineata de aici si ajung dupa amiaza in bucuresti
eu trec pe lista , se tot mareste pe zi ce trece .... sigur o sa ma intorc cat o purcica, de parca nu as fi deja
BB on board!!! 13+
bb_yasmi spune:
doamne ca am ajuns sa vb doar despre mancare.....
alina nu am mancat azi nici lanhgos nici placinta cu branza....