Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Cris, trebuie sa-i explici ca o sa aiba un fratior sau o surioara cu care se poate juca dar mai tz cind mai creste...altfel va si dezamagit cind vii cu bb acasa pt ca nu se va putea juca imediat cu el...E o problema delicata. In primul rind cred ca e important sa vii cu un cadou de la spital, un cadou pt cel mare din partea celui mic...il mai apropii asa...Dar pentru moment cred ca tb vorbit cu el zilnic si explicat ca mami si tati vor mai avea un bb si el un fratior/surioara. Ai mei sunt incintati, Matei (2,5 ani) are program de pupat burtica si spune 'Bb mic. Nu poate....' Adica e bb mic si nu poate singur sa creasca are nevoie de burtica lu'mami si deja stie ca va primi tzitzi cind vine pe lume...Am povestit multe despre bblusGiulia sigur va intelege curind ca-i fetitza isteatza si va fi maricica deja cind vine bb...
Millie, pai e bine 54 la 1,65..Adica chiar slabutza.Ne-ai pus cumva pozici si n-am vazut?
Pisuc mic, eu la primul bb am avut risc 1/371 in timp ce riscut standard era (in 2004) 1/320. LA al doilea am avut risc de 1/620...Deci similar cu ce ai tu acum. Acum n-am mai facut nici un DT sau TT.
Miki, stau 2 ani fara discutie, mai ales ca voi fi cu 3....Mie imi place la nebunie timpul asta acasa cu ei...au fost pt mine cele mai frumoase perioade. La primul am stat 1,8 ani si la al doilea 2 ani. EU sunt incadrata detul de prost ca am stat acasa cu cei mici si n-am vechime in functie, asa ca nici salariul nu exceleaza (15-16 mil), iar acum cu reducerea de 25%....nu s emerita. Munca multa, stres mult, bani putini. Mai bine stau cu ei acasa si stiu ca profit de perioada asta...Probabil dc ar fi diferenta mare la salariu m-as intoarce mai repejor...dar nu mai repede de un an-1.6 ani.

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona, buna chestia asta, nu m-am gandit ca va fi dezamagit ca nu se va putea juca cu el imediat trebuie sa mai lucram, se vede cine are experienta stie si partea cu cadoul mi se pare super , desi nu m-as fi gandit sigur in valtoarea evenimentelor de atunci..

iar cu statul acasa eram curioasa..si eu cred ca stau din aceleasi motive ca si tine, sunt momente pe care nu le vom mai trai si de care nu vom mai beneficia altadata. desi recunosc ca uneori imi lipseste socializarea...inteleg ca tu lucrezi la stat..eu sunt la privat, sunt curioasa daca ma vor mai primi inapoi dupa 4 ani! mi-e o rusine de ei sa speram ca nu schimba astia legea.

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

sal scumpici de gravidute!
eu acum am aparut de la scarbici si v am citit toate mesajele ...vreau sa ma pun sa dorm putin,ca asa ma simt de obosita dupa 5 ore de stat continuu in picioare.va multumesc pentru complimente si vreau sa va anunt ca sunt tare fericita,azi dimineata am fost dupa rezultate la analize si mi au spus ca e totul ok si nu este risc de SD si mi s a mai luat o piatra de pe inima...
sora_bela , Svetlana_B si cristina_sb ,fetelor ,bine ati venit sa ne impartasim experientele de gravidute de martie
pup toate fetele

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ce liniste pe aici....

Da unde sunteti toate fetelor??? Dinner time?

Eu am facut aluatul de pizza si mi-e lene sa mai fac si clatitte ca sigur daca mananc pizza nu o sa imi mai trebuiasca si clatite, le las pe maine ... am mancat azi dulce, mi-am cumparat de la M&S niste cheesecake super buna

Eu imi astept barbatu ca parca vad ca iar apare pe la 9 de la munci

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

fetelor multumesc ptr urariile de bine
simonacip multumesc ptr sfat, o sa mai incerc eu sa o lamuresc peste cateva zile, acum o mai las in pace ptr ca nu e prea convinsa ea.

Fetelor eu in ultimul timp m-am simtit mai binisor, greata a continuat insa foarte usor de suportat ptr ca nu era chiar asa de puternica sa deranjeze, sanii nu m-au mai durut cine stie ce, isa azi noapte m-am trezit cu ei in flacari . Azi m-au durut toata ziua, ma deranja si bluza de pe mine oare e normal? incepusem sa ma simt ok.. de ce oare s-au intors sintomele trecute? voi ati patit la fel?

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 12+ ptr a doua oara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Salutare si La Multi Ani pt sarbatorita Deea si sarbatoritii soti de burticutze!

Am devorat un castron de spaghete cu ton, porumb, castraveti murati, ceapa si maioneza. Si mi-am mai pus jumate.

Aly, cum e cu piciorul sotului? Cred ca are ceva dureri. Si tu cu burtica? Azi am mai avut si eu dureri. Am luat o juma de no-spa de-ala de 80.

Ama? Toate bune?

Bun venit si noilr burticutze!

pe toata, toata lumea!

8+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Alina06st nu stiu de ce dar cand am citit ce salata si ce combinatie ai avut tu acolo in castron zau ca mi-a plouat in gura

Eu o sa ma duc sa fac pizza si sa incalzesc cuptorul, barbatu inca nu e acasa ... acum are de munca dupa vacanta, asa se intampla mereu ... dupa distractie are capul bagat in hartzoage si eu stauuuuu si il astepttttt de mi s-au lungit urechile

Chiar asa, Ama22 pe unde esti? Ce mai gatesti bun??

PS: pe mine ma doare capu de dimineata, m-am trezit cu durere si ma gandeam ca trece dupa ce mananc si beau si ma alimentez ok ca aseara nu am servit cina si ma gandeam ca de la asta, dar mai sa fie ... nu ma lasa durerea deloc , chit ca am mancat si baut si in rest sunt ok , tot ma doare capu

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Hello again! Sa stiti ca va citesc destul de des, insa nu prea scriu pentru ca nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Voiam doar sa va spun ca am facut DT si screeningul de trim I si mi-au iesit urm. rezultate: 1:9706 pt trisomia 21, 1:23066 pt trisomia 18 si 1:72531 pentru trisomia 13. Sunt foarte fericita, pentru ca mi-am facut multe griji in privinta asta.
Insa as vrea sa va intreb daca la voi a si masurat osul nazal, pentru ca la mine scrie doar ca e prezent, fara dimensiune.
Si in privinta TN sunt putin ingrijorata, pt ca e 1,8 mm la 12 sapt si o zi. Medicul a zis ca e ok, insa tot vad la voi 0,9 sau chiar mai putin. Ce stiti? E mult 1,8?
Multumesc si sarcini usoare in continuare!

Stef 13+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Revin sa spun ca va invidiez pe cele care stati in Bucuresti mai ales, pentru ca aveti atatea magazine la dispozitie! Eu cu greu am gasit o fusta cu bata elasica, insa blugi de gravidute si faini nu. Mai ales skinny... Nici macar nu stiu unde sunt magazine pt gravidute in Iasi
In schimb mi-am luat multe bluzite baby doll, care sunt la moda si la ne-gravide si se gasesc pe toate drumurile. Dar sa vad daca o sa mai am la ce sa le pun in curand...

Stef 13+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna seara,

bun venit noilor burticute
am asa o lene si un somn in mine...cred ca ma retrag curand

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumphi, mult mai lucreaza si sotul tau. Si eu sunt singura acasa ca al meu lucreaza pt vreo 2 luni in Craiova si vine acasa doar in week-end. Sapt asta vine doar duminica... Oricum, pana acum cred ca a ajuns si al tau si... sa va fie de bine!

Ma bag si eu la culcare ca nu mai pot

8+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput