Fluturasi de martie-aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
strumf mai intri pe net din ro?? cand mergi aici la eco??
mamica fericita de printesa si 17+ baietel
strumphitza spune:
eu salivez pe langa pizza ca am scos-o din cuptor si am taiat-o si acum astept barbatu, dar mi-e ca ma bag in ea pana vine el ca nu mai pot de pofta
da de ce nu ai mancat gogoasa sau langosi ? ai cheltuit toti banii pe shopping?
BB on board!!! 13+
bb_yasmi spune:
nu am mai ajuns pana acolo....ca nu am avut asa mult timp...:(
strumphitza spune:
da o sa am net in ro ca stau in bucuresti la sora-mea si miercuri pe 29 sept merg la eco abia astepttttt....
BB on board!!! 13+
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza da o sa am net in ro ca stau in bucuresti la sora-mea si miercuri pe 29 sept merg la eco abia astepttttt.... BB on board!!! 13+ |
super!!! ne anunti si pe noi ce face printesa din burtica
strumphitza spune:
sigur ca da , o sa va tin la curent
da nu vii sa ma astepti la aeroport mai bine ?
eu nu mai pot de am gura plina cu saliva si barbatu asta nu mai apare , mama lui de scarbici ... lucreaza pana ii iese pe nas si pe ei ii doare in cot
Ally ce mai faci?? pe unde esti? ce face sotul si cum se simte ?
BB on board!!! 13+
bb_yasmi spune:
imi pun si eu un pahar de apa....ca tot vb de pizza....imi si imaginez cu ies aburii din ea... si asa imi era foamee....
strumf cat e ora la voi??
strumphitza spune:
m-am bagat in pizza ca nu am mai rezistat
aici e cu 2 ore mai devreme decat in Ro, acum e 21.25 si eu mananc
BB on board!!! 13+
bb_yasmi spune:
mananca strumfule pana nu se face ora 22 :))))
la mine ultima masa serioasa a fost la ora 13 :( apoi am mai mancat 2 cupe de inghe delicioase, 1/2 punga pufuleti ramasi de la iasmi si o pahar de lapte.
strumphitza spune:
pai eu am stat dupa barbat , sa vina sa mananc cu el impreuna , da de unde atata ca nu am mai rezistat si am mancat pana sa vina el...
daca era sa nu stau dupa el maxim pe la 6-7 era ultima masa... tu te respecti cu ultima masa la ora 13 :)) si eu ieri am facut la fel si azi dimineata imi pocnea capul de durere prin somn, pana sa ma trezesc si acum ma doare
BB on board!!! 13+