FIV-281
Raspunsuri - Pagina 5
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Ati avut dreptate, desi eu eram sceptica doar pt faptul ca nu am avut urme de implantare, dar beta e peste 100 si dimineata am avut test de urina clar pozitiv. Morena, eu astazi sunt ziua 8 de la ET, nu vad de ce nu ti-ar iesi beta maine .Bafta! |
FELICITARI,sarcina usoara si la termen si BB sanatos si frumos ! (poate sunt 2 ...)
Alina in asteptarea unei minuni de
alexis81 spune:
Camelia FELICITARI!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun.. sa fie lipiciosi si sa stea la tine in burtica 9 luni.
Bruni, Daniela imi pare nespus de rau dar sigur ni se va imlini visul de mamaici chiar daca acum santem atat de incercate.
Noi femeile santem ffff puternice asa ca sus si o luam de la capat.
Va pup pe toate si nu utati sa sperati Melisa este valabil si ptr. tine!
Eu maine fac transferul asa ca nu-mi ramane decat gandul la D-zeu si speranza ca va fi bine.
Va pup pe toate
alexis81 spune:
MORENA scuza-ma team botezat Melisa
Camelia felicitari inca o data poate sant doi si bucuria va fi dubla!
pup
morena29 spune:
Wow Camelia felicitari!!!!bravo ......ai reusit ..iti doresc o sarcina usoara.Despre mine ...ce sa va zic ca am facut acum un test de pipi(sure chek) si mi-a iesit negativ.nu ar fi trebuit sa iasa ...in ziua a 10 de la et .
Adhnana spune:
camelia28 felicitari pentru sarcina! la beta peste 100 in ziua 8 de la ET ai sanse foarte mari sa fie 2
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 22+ cu
brunadria spune:
camelia bravo! felicitari!
sunt 2 clar!
sarcina usoara!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristy1977 spune:
camelia, felicitari, eram convinsa ca este bebe, bravo, inca o data felictari si sa va bucurati din plin de minunea voastra
morena, nu-ti face zile negre din cauza unui test de pipi negativ, eu in locul tau as fi mers direct la beta, din punctul meu de vedere testele de pipi pot da multe erori, sigur vei merge numai pe beta, asa ca nu te amari si vezi ce iese la beta
"After all, tomorrow is another day!"
brunadria spune:
morena tu ai facut et de z3!
sigur iese mai repede in sange decat in urina!
asa ca dimineata la beta!
si eu merg maine dimineata ca ma doare burta fff tare si mi e frica sa nu fie altceva!
hai nu te descuraja , trebuie sa fie bine
alexis bafta maxima! sa ne ti la curent, cati vei transfera?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
morena29 spune:
offf mai fetelor ..multumesc pt incurajari .nu mai am nici o speranta ...simptome nu am ,testul este negativ...doar d-zeu sa faca o minune.