FIV-281

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, ajutor, va rog!
unde pot sa-mi fac NK si CD56?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

rezolvat - la Victor Babes.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Mai fetelor ...dar unde ati disparut cu toatele.....m-ati lasat singura aici.Camelia ...pe unde ai disparut?Eu tot fara simptome.....oare sa mai sper? dar cred in sansa mea pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

morena cum adica oare sa mai speri!?
pai ti am spus ca daca a venit cm pana acuma nu mai vine! esti gravi!
acuma sa speri mai mult ca niciodata!
poti face maine beta daca nu mai ai rabdare sa astepti , sigur va fi mare!
hai fi optimista pana la capat

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

camelia hai cu confirmarea!
te ai dus la beta?

Mergi la inceput

am o intrebare pt fiv oase
voua v a masurat endometrul in ziua et?mie niciodata!
ingeras imi pare rau, eu nu te pot ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Draga mea Bruni....stiam eu ca esti acolo sa ma sustii.io stiu ce sa mai zic....azi sunt ziua 10 ...cred ca mai astept un pic cu beta...Doamne ajuta.
Referitor la intrebara ta .....mie nu mi-a masurat niciodata endometrul la et.pup fetele cochetele
hai camelia ....cu confirmarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

bruni mie nu mi-a masurat niciodata endo.in ziua ET,dar eu nu am avut niciodata probleme cu el,a fost de 13,14 mm.mereu,eu chiar am intrebat daca nu este prea mult Macar asta sa-l am si eu bun
Morena si eu sint aici si sper alaturi de tine,te astept cu vesti bune

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

melisa, eu voi face puncctia pe 17 si et pe 19 octombrie, iar fivul il fac le mednewlife, prima injectie o voi face la clinica pentru a vedea cum se face, apoi le voi face singurica, tinind cont ca se fac in burtica, nu cred ca poate fi complicat, este primul fiv si am emotii mari, mai ales ca trebuie sa recunosc ca dupa 10 ani de asteptari si cu sterilitate primara orice ce as face nu reusesc sa ma imaginez vreodata gravi, dar incerc sa ma pregaesc pentru ce va sa vina, stiu ca daca nu-mi iau inima in dinti si nu incerc nu voi reusi niciodata, tu? esti si tu in focuri? pe cand? te pup
daniela, draga mea, te inteleg atat de bine prin ce treci, si pe mine ma incearca sentimente asemanatoare, dar stiu sigur un lucru, ca oricat de mult ne-ar durea trebuie sa mergem mai departe, iar daca noi nu vom face ceva sa ne realizam visul, nimeni nu o va face in locul nostru, in cateva cuvinte: nu avem de ales, te pup si iti tin pumnii la urmatoarea incercare cu puiutii ramasi
morena, eu cred ca daca faci test de sange in ziua 11, ar putea fi concludent, insa cel mai bine e sa-l faci atunci cand te simti tu pregatita, iar faptul ca ai simptome sau nu cred ca spune mare lucru, fiecare dintre noi este diferita si reactioneaza in mod diferit, ai incredere in sansa ta
bruni, pup fata optimista
camelia, hai cu vesti bune

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Ati avut dreptate, desi eu eram sceptica doar pt faptul ca nu am avut urme de implantare, dar beta e peste 100 si dimineata am avut test de urina clar pozitiv.

Morena, eu astazi sunt ziua 8 de la ET, nu vad de ce nu ti-ar iesi beta maine .Bafta!

Mergi la inceput