FIV-281
Raspunsuri - Pagina 3
daniela74 spune:
uite asa,o haina la spalat,un aspirator,un praf sters
,distractie mare... si un mesaj pe DC.![]()
Madalina
parca n-as vrea sa astept 6 luni,dar ma informez.La medic merg doar luna viitoare pe 18 si ma gindeam ca poate as putea face in oct./noe.Iti doresc multa bafta,sa-i faceti o surioara sau un fratior Sofiei 
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
daniela74 spune:
Morena multumesc 
Iti doresc mult noroc la liniute 
daniela,
Adhnana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Brunardia, Daniela imi pare rau sigur bb vostru va veni curand! ![]() Daniela eu am asteptat 4luni pt fet pana mi s-a reglat organismul dupa fiv.Dr.Cocei mi-a spus ca prefera sa astepte si 6luni sau mai mult, pe natural sunt sanse mai mari de reusita, la mine s-a potrivit, mai bine mai tarziu decat niciodata. ![]() Fetele am si eu o rugaminte pt cele care au facut fiv pe natural la Giulesti, cum se procedeaza? a si inca una pt cele cu un copil se reia dosarul vechi sau se va face unul nou si analizele cam tot aceleasi sunt?Ne cam mananca sa incepem si noi ceva nu de alta dar ne grabeste Sofia, ne-a zapacit, in fiecare zi are grija sa ne aminteasca ca vrea o surioara Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Felicitari pentru decizie si bafta multa!
Dosarul ramane acelasi, analizele se repeta ca prima data si ai reducere de 300 sau 600 de euro in functie de numarul de fiv-uri facute pana acum. Se ia in calcul si cel norocos.
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
22+ cu

morena29 spune:
Camelia ...eu o sa fac beta pe 24 sau 27 nu stiu exact.Tu ai facut et cu blastocist ,nu?
oricum miii de felicitari ....sa fie intr-un ceas bun ...si lasa grijile deoparte ca esti fffff insarcinata.
BuburuzaL spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela74
adica acuma cind vin uritii? sau luna viitoare? ![]() ![]() daniela, in asteptarea unei minuni de la DD |
------------------------------------
Cea mai fericita
27+ 
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

denisa220972 spune:
Mai fetelor ZAU, daca va mai deschid vreun capitol de nu veniti cu teste pozitive,va las sa scrieti pana cand vine o fata cu test pozitiv![]()

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
cristy1977 spune:
daniela
, bruni
, imi pare tare rau de ce am citit dar ma bucur ca vad ca incercati sa va reveniti si faceti planuri de viitor, cred ca asta este cheia reusitei, va pup si ne "vedem" in continuare
camelia
, si eu zic ca esti gravi, in a cata zi de la et esti? pup si tin pumnii
morena
, si tie la fel iti tin pumnii, inceaca sa fii calma si sa gandesti pozitiv, starea asta sigur ii va ajuta pe bebei sa ramana la locul lor
fetelor, eu duminica incep tratamentul cu diphe, imi voi face prima injectie, am emotii pentru simt ca se apropie o perioada tare tensionata, tocmai de aceea incerc sa-mi ocup timpul cat mai mult si sa ma gandesc cat mai putin la procedura ce urmeaza sa o fac
va pup si va imbratisez cu drag pe toate

"After all, tomorrow is another day!"
daniela74 spune:
Cristy,asa si trebuie,sa fii optimista si sa ai mare incredere.
Iti doresc sa fie FIV-ul norocos,sa ne ``vedem``gravidute 
Melisa,aproape toate fetele se injecteaza singure,nu e mare lucru iar unora chiar le place ![]()
bafta multa si tie 
Buburuza

daniela,

Madalina & Sofia (01.02.2008)