FIV-281
Raspunsuri - Pagina 6
daniela74 spune:
CAMELIA BRAVOOO,in sfirsit o veste buna
felicitari,sa ai o sarcina usoara si bebe/bebici sanatosi si frumosi
te asteptam cu beta,sa stim si noi citi sint
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
CAMELIA28 spune:
multumesc, fetelor! ma rog sa fie bine pana la capat.
Mult succes fetelor in focuri si nu numai, sa aveti putere si incredere in Dumnezeu, si neaparat "optimiste pana la lacrimi", Amzu multumesc, la mine a functionat.
Morena, beta e sfant, mie data trecuta mi-a iesit negativ in urina si beta 70 in ziua 10
daniela74 spune:
Morena mama lor de teste
ce pot sa-ti spun,ai vazut ca au fost fete la care desi au fost gravidute testul nu a fost pozitiv,poate e si cazul tau,sper din tot sufletul.Eu zic sa mergi miine sa faci beta,poate bebe e acolo .Dumnezeu sa-ti ajute.
Alexis multa bafta miine
te asteptam cu vesti bune
daniela,
morena29 spune:
Dap ....am sa ma duc maine sa imi fac un beta ...desi nu mai am nici o speranta.multumesc pt sustinere.
alexis81 spune:
Morena hai da fuguta maiine si fa beta este cea mai concludenta analiza.
O sa vezi caesti gravi iti doresc din tot sufletul.
Eu am 3 blastociti frumusei dar nu stiu daca mi-i transfera pe toti mi-a zis ca sant tanara si exista riscul sa se prinda toti.
Si eu de colo; ce risc as fi cea mai fericita sa ma vedeti impingand un carucior de trei bebei?A facut ochii cat cepele hihi
O sa vad maine cum mai evolueaza si maine luam o decizie.
Va pup pe toate Santeti minunate pacat ca nu am gasit site-ul asta ma devreme.
Imi dati curaj
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui morena29 Dap ....am sa ma duc maine sa imi fac un beta ...desi nu mai am nici o speranta.multumesc pt sustinere. |
iti dau o bataieee, am mai zis, si testul meu era negativ la pplica, dar la beta pozitiv cu o valoare de-ti venea sa-ti iei tot neamu' la bataie, 27. (transfer cu blasto da?) Si apoi 125 si apoi 336 si uite ca acum ma pupa cu ochii lui frumosi. Noi si acum il pupam si zicem "manca-l-ar mama de destept cum s-a agatat el acolo". Asa ca relax.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
CAMELIA28 spune:
Alexis81, nici mie nu au vrut sa-mi puna 3 blasto, au zis ca si asa 2 sunt multi, si eu tanara... daca zici ca sunt de calitate buna, sigur se prinde unul din ei.
Multa bafta!
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexis81 Morena hai da fuguta maiine si fa beta este cea mai concludenta analiza. O sa vezi caesti gravi iti doresc din tot sufletul. Eu am 3 blastociti frumusei dar nu stiu daca mi-i transfera pe toti mi-a zis ca sant tanara si exista riscul sa se prinda toti. Si eu de colo; ce risc as fi cea mai fericita sa ma vedeti impingand un carucior de trei bebei?A facut ochii cat cepele hihi O sa vad maine cum mai evolueaza si maine luam o decizie. Va pup pe toate Santeti minunate pacat ca nu am gasit site-ul asta ma devreme. Imi dati curaj |
fetelor nu ziceti asa ca io cand am auzit ca am 8 embrioni in ziua 3 si ca vrea sa mergem la blasto am zis ca sa-mi puna fro 4 bucati asa de ziua 3 si restul sa-i lase la blasto si mai punem peste 2 zile ce mai ramane(parca eram la piata). Va dati seama ce a ras dr. cand a auzit - mi-a si zis - sa nu ziceti asa ca nu stiti ce inseamna. Si dupa ce am nascut ... cum am tras si necastigator la capitolul cumintenie si castigator la mamosenie maxim, MAXIM AM ZIS DA? ma si gandeam frateee daca se prindeau ambii blasto ce faceam? Mai ales ca nici nu am avut vreun ajutor ... ma gasea sotul pe casa cu steagul alb. Asa ca 2 maxim da? maxim am zis
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
brunadria spune:
fetelor , am o pb mai delicata..
stiti ca mi a venit cm in z7 de la et..
la mine cm dureaza 2 zile, acuma de luni nu s a oprit , in plus azi am avut toata ziua si acum niste dureri groaznice in partea stanga jos!
am crezut ca trece si am evitat sa bag de seama! dar acuma nu mai pot,e durerea constanta in acelasi loc! plus niste cheaguri mari de sange.. scuzati detaliile!
ce parere aveti?
dimineata merg sa fac totusi beta si daca nu trece sun medicul..
la sarcina oricum nu mai sper , dar mi e frica sa nu fie altceva..
ati patit careva asa ceva?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
Bruni nu stiu ce sa zic,cel mai bine sa suni dr.si poate mergi sa te vada.Ai grija de tine
mai Amzulica tu esti de groaza,stii?
Alexis si eu zic tot la fel,2 daca vrei gemeni si 3 daca vrei .
mult noroc
Morena tin pumnii.
noapte buna si sa visati frumos
daniela,