FIV-281
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monaramona salutare fetelor...miercuri mi-am luat si eu acasa 2 dolofani(expresia dr embriolog) de ziua 5 acum astept ziua cea mare ..cam cand credeti voi ca e bine sa fac testul? de urina sau beta?avand in vedere ca sunt blasto.. |
La mine s-a pozitivat in ziua a 10-a.
Sa dea Domnul sa ai parte de cele mai roz liniute

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
CAMELIA28 spune:
Mona, eu la ambele FIV-uri am fact ET intr-o miercuri si beta mi-a iesit joi, respectiv vinerea urmatoare.Mult noroc!
brunadria spune:
fetelor, am intrat sa va urez noroc si sa veniti toate cu un beta mare!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
monaramona spune:
multumesc mult si vreau sa va intreb voi cam ce semne ati avut ca pe mine ma doare spatele si am niste impunsaturi de cutit in uter si su8nt in ziua 5 de la transfer..oare e prea repede..
am vazut ca la cele la care s-a prins au avut mici sangerari(de la nidare) cam in a cata zi au fost?
gheveronica spune:
buna fetelor 

...ce mai faceti??
cristy cum merge ???

alexis asteptam beta mare ...multa bafta

eu astept ziua de maine sa vad estradiolul.
la penultima stimulare pe care am facut-o pt inseminare nu am raspuns la tratament .am intrerupt si am inceput luna urmatoare din cauza estradiolului mic si de atunci am mari emotii la estradiol.eu am foliculi multi dar imi trebuie stimulare mai puternica pt ca altfel cresc mai greu
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
florelacri spune:
multumesc denisa pentru ca esti alaturi de mine. nu am mai scris pe forum la FIV niciodata , dar va citesc de mult timp si am trait alaturi de voi bucuriile reusitelor si tristetile...si cum in sfarsit am primit si eu scrisoarea mult asteptata ca am programarea pentru FIV am decis sa scriu si eu...
conteaza mult pentru mine sa vb cu persoane ce stiu ceea ce simt si cunosc disperarea de a avea
mult visat...
am asteptat un an si ceva aceasta programare la FIV deoarece il fac gratuit in Spania... imi spunea o tipa ca pe ea a tinut-o internata in spital 2 sapt pe perioada tratamentului, cat timp a luat injectiile, nici nu stiu la ce sa ma astept sincer...
va doresc tuturor mult noroc si sa vedem cat mai multe reusite...
cristy1977 spune:
buna seara fetele mele dragi
pisucmic, zilele cele mari sunt: 17 oct - punctia si 19 oct - et, presupun ca va fi in ambele zile in tara, parca tu mi-ai zis ceva de progesteron injectabil, zi-mi si mie te rog cum se numeste ca sa ma duc inarmata la dansul![]()

monaramona,doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun
florelacri, bine ai venit printre noi, sa sparam ca acesta va fi primul si ultimul fiv, dar si cel norocos, si eu sunt noua in ale fiv-ului, ideea este ca daca ai vreo nelamurire sa intrebi, toate fetele de aici sunt niste scumpe si cu siguranta te vor ajuta daca vor putea
veronica, draga mea, pai am vazut ca tu ai doza de stimulare ceva mai mare, parca 3 fiole de menopur, nu? probabil ca asta este motivul, tocmai ca sa creasca puturosii mai repede si mai frumosi
eu sunt bine
, acum am ajuns acasa, azi am fost de doua ori la clinica, dimineata si seara pentru analize si eco, la eco totul este ok, endometrul s-a subtiat la 4 in ziua 3, iar pe ovarul drept aveam deja 3 foliculi micuti pana in 6mm fara stimulare, in seara asta am facut prima injectie de menogon, analizele am inteles ca au iesit bine, dar nu mi-au spus cat, am emotii pentru eco de joi, cand voi vedea si eu in sfarsit cum reactionez la stimulare
denisa, alexis, catalina, bruni, dragaica, camelia si toate fetele pe care nu le-am mentionat va pup
"After all, tomorrow is another day!"
alexis81 spune:
Buna seara fetelor!
Am intrat sa va zic ca nu mai am rabdare maine merg sa fac beta!![]()
Sper sa fie cu
.
Imi doresc ffff mult sa fie pozitiv. O sa am rezultatul dupa masa.
Gheveronica, Cristy sper sa aveti dreptate sa fie beta mare!
Va pup pe toate!