FIV-281
Raspunsuri - Pagina 20
gheveronica spune:
iti tinem pumnii alexis sigur e beta mareee
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
cristy1977 spune:
hai, alexis, vino cu beta mare!!! noi suntem aici si facem galerie
"After all, tomorrow is another day!"
alexis81 spune:
Va multumesc din suflet fetelor!!!
Sper ca sa se indure de noi DD si sa ne dea bebeii mult visati la TOATE FETELE DE AICI!
Aveam dreptate numai voi ma puteti intelege, toate trairile,starile.
Va pup si va imbratisez
brunadria spune:
alexis bafta multa!
te asteptam cu beta mare mare!
morena, daniela ce mai faceti fete dragi?
camelia cum te simti?
gravidutelor aveti grija de burtici si fiti cuminti!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
mami_vreau spune:
alexis multa bafta!
fete dragi, gravidute si mamici... a fost vreuna care sa nu fi avut dureri de sani si totusi beta pozitiv?
ca eu trebuie sa fac joi testul dar nu ma dor sanii deloc... m-au durut in ziua 7 si 8, ieri in ziua 9 prea putin si azi deloc... nu prea e de bun augur, nu?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
angieangie spune:
alexis...hai cu beta mare
monaramona..rabdare mamico...mai ai cateva ziledai de baut
Angie+23
bebe jucaus
angieangie spune:
pe mine nu m-au durut sanii,aveam eu senzatia ca ma dor dar stai sa vezi cand o sa inceapa durerea,se simte destul de tare ..la mine a inceput du
bafta multa si nu mai cauta semne,fiecare organism e altfel..sansa fiecaruia e unica..ai incredere in sansa ta si in Dumnezeunoi iti tinem pumni
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau alexis multa bafta! fete dragi, gravidute si mamici... a fost vreuna care sa nu fi avut dureri de sani si totusi beta pozitiv? ca eu trebuie sa fac joi testul dar nu ma dor sanii deloc... m-au durut in ziua 7 si 8, ieri in ziua 9 prea putin si azi deloc... nu prea e de bun augur, nu? Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Angie+23
bebe jucaus
viss spune:
apropo de durerile de sani, eu am facut 7 IA si 1 FIV inainte.am avut o extrauterina,1 avort menstrual si de fiecare data sanii erau supersensibili.la sarcina asta- desi au fost gemeni, si niv. hormonal mult mai mare- sanii erau "morti"- nu tu sensibilitate, durere in nici un caz, ma ciupeam de ei sa vad o reactie..ma si gandeam ca nu sunt insarcinata din acest motiv.singurul simptom a fost insomnia, de care nu stiam atunci- dar a persistat si ulterior luni de zile,si oboseala , dupa 2 etaje eram lesinata, gafaiam ca un cardiac- dar si asteia i-am gasit o explicatie- aveam ascita de la hiperstimulare, mult lichid in abdomen adica..imi era greu sa-l car asa ca, nu va luati dupa semnele uzuale..le puteti avea, sau nu.
14 SA+
mami_vreau spune:
angie multumesc de incurajari!
viss eu la ora 21 MAXIM dorm... si in jur de 2 ma trezesc si nu mai dorm neam pana pe la 4 si ceva dimineata!!!
da' nu cred ca are vreo legatura ca am aceasta problema inca din ultimele zile de stimulare!
da' Doamne ajuta sa fie de bine!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota