FIV-281

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexis81 spune:

Buna fetelor.
Multumesc ptr. incurajari nu renunt la sansa mea fac in continuare tratamentul dar e ceva ciudat. Astazi nu mai sangerez s-a oprit totul, nu mai inteleg nimic. Imi urmez tratamentul si miercuri fac beta cum mi-a zis doctorul sper sa fie bine.
Va pup fetelor
Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna dimineata fetelor,
alexis, doamne cat ma bucur de ce aud, doamne ajuta sa fie bine, stai cumintica in pat si neaparat vorbeste cu medicul tau, te pup si sa auzim de bine
veronica, multumesc da urari, la tine cum mai merge?
pisucmic, mamica fericita, asa sa fie, dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visul de a fi mamici, si ce avem in burtica? pisicuta sau motanel?
alina, imi pare rau sa vad prin ce ai trecut, si noi incercam sa facem bebe de 10 ani, dar apoi sa ramai insarcinata si sa pierzi sarcina la 19 saptamani... cumplit... sa incercam sa fim optimiste, sigur vei reusi in final, pe cand noul fiv?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
cristy la mine totul ok ...sunt in z3 de menopur si merg marti pt estradiol si joi pt eko ..sa vedem..nu mai sangerez asa rau dar tot am cheaguri multe ..probabil de la duphaston
alexis bafta multa si sigur e beta mare ...
pisu mic esti o norocoasa si avem mare nevoie sa vedem si fete care au reusit asa ca tine ...deci se poate..multa sanatate si sa te ajute dd
alina capul sus..noi incercam sa ramanem de 12 ani ,eu am 36 ani,sotul la fel ,dar suntem optimisti

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Cristy1977,Gheveronica ,eu sunt din fire f optimista si chiar daca aceste defecte genetice vor fi incompatibile cu procreerea ne ramane solutia adoptiei.
Nu conteaza prin ce mijloace,dar intr-o zi, sigur va exista si pt. noi o mica minune care ne va spune mama si tata.
In legatura cu o noua procedura ,ne vom hotara dupa ce vom vorbi cu geneticianul si dupa ce vom mai face cateva analize. Sotul meu va merge la androlog si eu vreau sa fac niste analize de trombofilie si abia apoi,daca e totul ok dam startul la FIV 2.
Cu Dumnezeu inaine !
Pupici si bafta multa tuturor !

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

salutare tuturor aspirantelos si mamicilor...
sunt noua pe la FIV deoarece pe data de 14 oct sunt programata la primul Fiv din viata mea, am mari emotii si nici nu stiu sincer la ce sa ma astept...
ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

buna dimineata fetelor,
alexis, doamne cat ma bucur de ce aud, doamne ajuta sa fie bine, stai cumintica in pat si neaparat vorbeste cu medicul tau, te pup si sa auzim de bine
veronica, multumesc da urari, la tine cum mai merge?
pisucmic, mamica fericita, asa sa fie, dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visul de a fi mamici, si ce avem in burtica? pisicuta sau motanel?
alina, imi pare rau sa vad prin ce ai trecut, si noi incercam sa facem bebe de 10 ani, dar apoi sa ramai insarcinata si sa pierzi sarcina la 19 saptamani... cumplit... sa incercam sa fim optimiste, sigur vei reusi in final, pe cand noul fiv?

"After all, tomorrow is another day!"

Cand e ziua cea mare - cand vine proful luna asta?
Pupici

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

alexis sa -ti ajute DD si sa fie beta mareeee stai cumintica ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

salutare fetelor...miercuri mi-am luat si eu acasa 2 dolofani(expresia dr embriolog) de ziua 5 acum astept ziua cea mare ..cam cand credeti voi ca e bine sa fac testul? de urina sau beta?avand in vedere ca sunt blasto..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

florelacri te ajutam cu mare drag daca ne pricepem, da-ne cateva informatii care te intereseaza.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

salutare fetelor...miercuri mi-am luat si eu acasa 2 dolofani(expresia dr embriolog) de ziua 5 acum astept ziua cea mare ..cam cand credeti voi ca e bine sa fac testul? de urina sau beta?avand in vedere ca sunt blasto..

Cel mai concludent este testul la sange B-hcg, testul poti sa-l faci in ziua 10-12 ET.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput