FIV-281
Raspunsuri - Pagina 17
cristy1977 spune:
veronica, eu zic ca e musai sa suni doctorul, chiar daca probabil ca nu este nimic grav, eu cred ca trebuie sa stie in permanenta cum reactioneaza organismul la tratamentul administrat, deci: sun-o si spune-i, neaparat, te pup si tine-ne la curent cu ce se mai intampla
alexis, daca e ziua 8 eu mai degraba cred ca sunt semne de bine, o implantare, un semn ca micutii traiesc si-si fac culcus, sincer nu cred ca poate fi vorba de rusi atat de devreme, incearca sa te linistesti, nu face efort si ia-ti tratamentul ca la carte, te pup
denisa, pup fata simpatica
eu am inceput sa am dureri de rusi, asa ca virgula cred ca vor veni azi
va imbratisez pe toate si va urez un weekend placut
"After all, tomorrow is another day!"
alexis81 spune:
Imi pare tare rau dar cred ca e ciclu in toata regula
M-iam bagat ovulele acum si am sange inauntru cred ca ma opresc aici.
Va pup
cristy1977 spune:
alexis, fa tratamentul mai departe si nu-l intrerupe pana nu vezi negru pe alb rezultat negativ, apoi cauta si fa undeva un test de sange la urgenta si evident vorbeste imediat cu medicul tau, din pacate altceva nu stiu ce sa-ti mai spun, doar sa incerci sa fi tare, inca nu esti sigura ca e totul pierdut, te pup si sa te ajute dumnezeu
denisa220972 spune:
gheveronica deci tie nu-ti venise CM? ei, de aceea aveai endometru asa de gros. Sper sa te fi linistit.Gata m-am lamurit, vezi ca,vorbeam impreuna si ne intelegeam separat
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
alexis81 nu intrerupe tratamentul pana la analiza, daca a aparut sangerarea inghitele cu apa, nu le mai introduce vaginal fiindca se pierde. Nustiu ce tratament ai? utro,arefam,?????
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
melisa28 spune:
Fetelor eu cred ca am luat-o razna , azi e priam zi de primosistom ...si ma gandesc oare ce reactii adverse poate avea..ma cuprins frica , mi-e frica sa nu patesc ceva de la acest FIV, sa mi se declanseze ceva in organism si sa dau in vreo boala grava...voi ce stiti a-ti auzit ceva desprea asta?...eu azi am auzit ca a murit o fata vara asta de la un tratament care il lua pt a ramane insarcinata, a declansat cancerul de stomac , ea fiind in prima fazaa cancerului probabil dar de unde sa stie fata....
Scuze ca am luat-o un pic cam razna....
cristy1977 spune:
melissa, nu stiu ce tratament de stimulare urmezi tu si nici nu am auzit ceva de medicamentul pe care l-ai mentionat insa pot sa-ti spun ce mi-a zis medicul meu la prima consultatie pe care am avut-o (pentru fiv bineinteles): mi-a spus ca nu se cunosc efecte adverse pe termen lung, evident daca tratamentul este dublat de ecografii periodice si analize de sange pentru a vedea care e raspunsul organismului, in ceea ce priveste efectele pe termen scurt primele doua pe care mi le-a mentionat au fost: hiperstimulare (dar cum spuneam daca faci ecografii periodice si analize de sange tratamentul se da in functie de raspunsul organismului) si sarcina gemelara (pe care sincera sa fiu pe mine nu ma sperie ... deocamdata)
deci, incearca sa ai incredere in medicul tau si incearca sa comunici cu el, iar daca ai intrebari, nelamuriri, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti in primul rand cu dansul, te pup si succes la fiv
fetelor, numai eu sunt de servici azi? glumeam...
mie mi-au venit uratii, asa ca pot spune ca am o veste buna, am sunat-o pe Ioana si i-am spus, luni ma duc din nou la eco si analize de sange, iar acum ma duc la intepat, ca sosul ma asteapta cu seringa pregatita
va pup
pisucmic spune:
Cristy, mult succes, iti tin pumnii sa te ajute si pe tine proful Ron-El cum ne-a ajutat si pe noi! (se vede in semnatura )
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 12+
gheveronica spune:
multa bafta cristy1977.iti tin pumnii...sa ne ti la curent
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
ALINAOPREA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bombi
Alina, imi pare rau ce ti s-a intimplat. Imaginile pe care ti le-au dat arata ceva de www.biotechnologyonline.gov.au/popups/img_karyotype.html" target="_blank">genul? Cristina |
Abia astept sa ajung la genetician,sa-mi spuna de e alba sau neagra....si sa stim ce avem de facut....mergem inainte cu FIV-ul sau ne apucam de dosarul de adoptie.Ce-o vrea Dumnezeu!
Alexis 81 crede in sansa ta , nu intrerupe tratamentul pana la rezultatul beta,pt. ca aici pe forum am auzit destule cazuri cu sangerare si test pozitiv.Doamne ajuta !
Cristy1077 bafta multa, sa ne anunti cat de curand ca esti fericita.
Fetelor va pe toate !
Alina in asteptarea unei minuni de