FIV-281

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexis81 spune:

Buna fetelor ce mai faceti? Noi am ajuns acasa de fapt ne-am adus puiutii acasa sper ca aici sa se simta bine si sa ramana cu noi!!!
Bafta si noroc la toate fetele care intra in focuri ptr. fiv.
La noi lucrurile merg asa de lent ca-mi vine sa o iau la fuga!
Stau in pat si astept sa fac beta! Doctorul mi-a zis sa o fac pe 6 oct.
asa ca mai am un pik de asteptat.
Va pup pe toate fetele de aici si vreau inca o data sa va multumesc din suflet ptr. suportul moral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bruni, daniela - vad ca si voi ati trecut prin acelasi beta negativ. Imi pare foarte rau, dragele mele, chiar imi pare foarte rau.
Eu nu cred c-am sa mai incerc un alt fiv, ca dupa laparo am o trompa permeabila, am operat endometrioza si sper sa nu se refaca foarte repede, dar am sotul cu OATS severa, asa ca i-o coc, adica ii caut doctoras de putulica si-l indop cu vitamine.

Succes fetelor care duc mai departe lupta asta pentru bebel!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

si mie mi-a facut placere.te-am asteptat in fata centrului am crezut ca oesi repede dar ai intarziat putin si am plecat ca mi-era o foameeee
oricum ne mai vedem clar
ti-a facut morfo?al meu bb statea in cap,fix in cap

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

angieangie ce faci? mi-a facut placere sa te cunosc si live. Am vazut ca mergi la prof pe 20. Pe mine m-a chemat pe 15.
pup si poate ne mai vedem pana la nascare

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 23+ cu

Angie+22

bebe jucaus

A durat ceva fiind 2 de masurat.Imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem. Oricum cand ramai in decembrie la mama, iesim la un cico daca vrei.

pup

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Aristica vreau doar sa-ti urez mult noroc,se poate si cu un singur trompisor,eu sint dovada.Eu am ramas pe vremea cind aveam trompa intreaga,asa ca fa rost de vitamine pt.sotul tau si mai departe stiti voi ce sa faceti,iubiti-va mult.
multa bafta fetelor in focuri,sa auzim de bine.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna cristy1977 .eu fac fiv cu dr deliana predoi la promed sistem dar nu stiu cand pt ca nu a venit cm nici azi.am vb cu dr azi si am inceput sa iau duphaston 3tb/zi in doza unica pt cel mult 3,4zile sau pana vine cm..din ziua 2 de cm incep stimularea cu menopur 4fl/zi pt 10-12 zile dupa care punctia...eu sunt la primul fiv si sunt in ceata nu prea ma pricep...nu inteleg de ce nu vine cm .tu unde faci fiv si cu cine???ce fel de protocol ai???multa bafta si sa te ajute dd

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Adhnanacu mare placere,abia astept..ce burtoase o sa fimdar poate ne mai vedem pana atunci,ca mai vin si in novoricum mai vorbim

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Alexise adevarat ca cel mai greu trece timpul pana la beta,dar ai incredere ca va fi bineDoamne ajuta sa spargi gheata

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Angi sunt si eu pe aici...citesc tot ce se scrie ma bucur si ma intristez...Deocamdata privesc totul asa ca un spectator...astept sa mai treaca putin timp si revin si eu pe campul de lupta...Am vazut si ce faza ti a facut bebelul din probabil fetita...sigur baietel

Mergi la inceput

imi lipseaistii ca a nascut Mosulik?are o fetita minunata
abia astept sa incepi si tu

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Angi sunt si eu pe aici...citesc tot ce se scrie ma bucur si ma intristez...Deocamdata privesc totul asa ca un spectator...astept sa mai treaca putin timp si revin si eu pe campul de lupta...Am vazut si ce faza ti a facut bebelul din probabil fetita...sigur baietel

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Vaiii Angi ce repede a trecut timpul!Sa fie sanatoase amandoua si fericite alaturi de cei dragi.A nascut la Giulesti? Cat a avut fetita ? Te duci la botez? Nu mai e mult si o sa apara ca a nascut Angi un baietel sanatos si frumos!

Mergi la inceput