FIV-281
Raspunsuri - Pagina 11
amzulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ennni
cristy1977 eu am facut punctia pe 17 si et pe 19 deci exact cum spui tu, la distanta de 2 zile una de alta si s-a lasat cu gemeni . Se intampla in iunie 2008. Deci se poate, totul e sa gandesti pozitiv. Eni de Raymond si Roland (01.02.2009) |
moamaa, ai aparut in sfarsit? Dupa 1 an si 7 luni. De cand te astept sa te trag de urechi ca ti-ai permis sa mi-o iei inainte la nascare. Mai Ennni mai, ce-ti fac putzele, noi am avut ET la diferenta de o zi parca nu?
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Scuze acum am vazut ca ai avut pe 19 iunie 2008 si io pe 16 iunie 2008. Mi se pare ca asa mult timp a trecut. Dar ai nascut cu 3 sapt. inaintea mea de-aia zic.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
gheveronica spune:
buna fetelor
eu am inceput diphe pe 19oct dar nu mi-a venit cm nici azi dupa 9 zile
ce credeti este o problema????
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
cristy1977 spune:
gheveronica, cand trebuia sa-ti vina cm? esti in tratament de fiv? ai vorbit cu doctorul? eu nu prea ma pricep, dar cred ca daca faci diphe concentratia aceea de 0.1, nu ar trebui sa-ti intarzie cm, poate fetele te pot ajuta mai mult, un test de sarcina ai facut?
"After all, tomorrow is another day!"
gheveronica spune:
eu am un cm foarte regulat in fiecare luna ziua 28 deci trebuia sa vina pe 26oct.diphe am inceput pentru fiv in ziua 21 iar dr a spus sa sun in ziua cand vine cm (ea spunea ca la 4-5zile dupa ce incep diphe o sa vina )nu am facut test ca nu era concludent in ziua 21 iar acum nu vreau sa cred ca sunt chiar atat de ghinionista sa fiu insarcinata si sa fac diphe peste .
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
cristy1977 spune:
veronica, ce mai faci? a venit cm? cred ca vom face fiv cam in acelasi timp, tu unde il vei face?
"After all, tomorrow is another day!"
angieangie spune:
Anda 82pe unde mai esti?ce faci?n-ai mai dat nici un semnpup si astept vesti
Angie+22
bebe jucaus
Adhnana spune:
angieangie ce faci? mi-a facut placere sa te cunosc si live. Am vazut ca mergi la prof pe 20. Pe mine m-a chemat pe 15.
pup si poate ne mai vedem pana la nascare
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 23+ cu
Monas spune:
cristy1977, eu am facut puntie miercurea si vinerea i-am luat acasa, iar rezultatul il vezi la semnatura:)
aceleasi temeri le-am avut si eu, ca si tine, insa am mers pe mana medicilor combinat cu noroc.
iti doresc sa reusesti
11+
angieangie spune:
si mie mi-a facut placere.te-am asteptat in fata centrului am crezut ca oesi repede dar ai intarziat putin si am plecat ca mi-era o foameeee
oricum ne mai vedem clar
ti-a facut morfo?al meu bb statea in cap,fix in cap
Citat: |
citat din mesajul lui Adhnana angieangie ce faci? mi-a facut placere sa te cunosc si live. Am vazut ca mergi la prof pe 20. Pe mine m-a chemat pe 15. pup si poate ne mai vedem pana la nascare Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 23+ cu |
Angie+22
bebe jucaus