FIV-281

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexis81 spune:

Sa dea D-zeu sa fie asa! Bafta si tie prt. luna viitoare sper din tot sufletul sa fie fiv-ul norocos sa te ajute sa uiti toate nereusitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Buna fetele! Puteti sa-mi dati ceva detalii despre FIV pe ciclu natural la Giulesti-cine face?, cat costa? sanse de reusita? , comportament medic-asistenti?! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bruni abia astept sa-mi iei locul la odisee,dar eu sper sa te prind mai devreme
fetelor o veste minunata am pt voi...a nascut Mosuliko fetita superba de 2,200kg nascuta putin mai devreme dar este super bine si bb si mamica eisi au luat nota 9.Va pupa dulce si revenim cu vesti dupa ce iese din spital

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

daniela ce e cu negativismul asta
hai ca tu stii vorba aceea eu stiu alta: niciodata nu i tarziu! deci hai fa ti planu si adutii puiutii acasa!
eu imi fac programare pt a da startul peste inca 2 cicluri
deocamdata vreau sa plec in vacanta
angie, buburuza eu va iau locul la odisee cand plecati , sa nu se raceasca

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Angie+21

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bravo mosulik, sa fiti sanatoase si fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

alexis, succes, iti tinenm pumnii, doamne ajuta sa reusesti
fetelor, ei ieri am inceput tratamentul cu diphe, am o intrebare: eu fac punctia pe 17 oct iar et pe 19 oct, deci distanta este doar de 2 zile, deci nici nu se pune problema de blasto... asta inseamna ca am mai putine sanse de reusite...? din cate am citit pe aici toate fetele au facut et la minim 3 zile... aveti idee...? este cineva care a facut ca mine?
va pup cu drag

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

cristy, eu am facut asa la Viena, acum in august. A fost primul fiv (dus pina la capat, in sensul ca am mai incercat in martie, dar am intrerupt dupa o saptamana de injectii de stimulare, ca nu am raspuns). Din pacate nu a fost sa fie...Dar medicii de acolo mi-au explicat ca atata timp cat celulele se divid normal, cel mai bun mediu e burtica noastra. Sa te ajute Dzeu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

fetelor, ei ieri am inceput tratamentul cu diphe, am o intrebare: eu fac punctia pe 17 oct iar et pe 19 oct, deci distanta este doar de 2 zile, deci nici nu se pune problema de blasto... asta inseamna ca am mai putine sanse de reusite...? din cate am citit pe aici toate fetele au facut et la minim 3 zile... aveti idee...? este cineva care a facut ca mine?
va pup cu drag

Daca imi aduc bine aminte faci FIV la MNL, acolo se face ET cu embrioni de 3 zile, nu au cultura de blasto.ceea ce nu inseamna ca se reduc sansele, la mine cel putin nu s-au redus.
Bafta.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Citat:
va pup cu drag

cristy1977 eu am facut punctia pe 17 si et pe 19 deci exact cum spui tu, la distanta de 2 zile una de alta si s-a lasat cu gemeni . Se intampla in iunie 2008. Deci se poate, totul e sa gandesti pozitiv.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

va pup cu drag

eu am facut punctia pe 3 mai si transferul pe 5 mai si uite ma cu 2 motani
iti tin pumnii

+23 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri, sunteti atat de dragute
anais, draga mea, a trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit la endo, ma bucur ca te aud, imi pare rau sa vad ca endo iti da de furca in contnuare, da' las ca reusim noi, cand spuneai ca este urmatoarea incercare? te pup
many-bani, ennni, mirella 2 , sa va traiasca puiutii, fetelor, ne ajuta tare mult reusitele voastre, sa fiti fericite alaturi de micile minuni
trebuie sa recunosc ca m-am mai linistit, va multumesc tare mult

Mergi la inceput