FIV-281

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Doamne ajuta Anda,sa fie sanatos.A nascut la Giulesti,cezariana cu profu .Avea 35 saptamani si fetita 2250g,e sanatoasa tun .Da sigur ca ma duc la botez,doar e cuscraabia astept sa vad fetita frumoasa si delicata
Sa dea Dumnezeu bebelusi la toate fetele care isi doresc,e minunata senzatia.Bebita al meu da din picioare la greucred ca il fac fotbalist
te pup mult mult

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Vaiii Angi ce repede a trecut timpul!Sa fie sanatoase amandoua si fericite alaturi de cei dragi.A nascut la Giulesti? Cat a avut fetita ? Te duci la botez? Nu mai e mult si o sa apara ca a nascut Angi un baietel sanatos si frumos!

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

veronica, si eu sunt tot la primul fiv si oarecum in ceata, dar incerc sa prind din mers, mai intreb in stanga in dreapta, noroc cu fetele, nu stiu sincer ce sa-ti spun in legatura cu intarzierea ta, dar daca doctorul ti-a spus sa iei utrogestan, eu zic sa mergi pe mana ei, eu fac fiv le mednewlife cu prof. Ron-el, azi sunt in ziua 4 de tratament cu diphe si ziua 23 de cm, mie trebuie sa-mi vina uratii in ziua 25, iar din ziua 3 incep tratament cu menogon -3 fiole pe zi, timp de 10 zile, apoi punctie si et pe 17 oct, iti tin pumnii sa-ti vina cm si sa incepi tratamentul pentru fiv-ul cel norocos

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

fetelor am si eu o intrebare urgenta pt voi...
eu am endometrioza si am probleme pt ca foliculii nu mi se sparg.
luna asta ma monitorizez si dc nici acum nu se sparg nu mai alta sansa decat fiv.
pe scurt: luni z14 a cm, endometru 11 mm, foli pe dreapta 27 mm. am facut pregnyl de 5000 la ora 8 dimineata...azi dim mi-am luat tempt si era 36.9.
intrebare: temperatura poate fi inflentata de pregnyl? adica sa cresca fals de la pregnyl si sa nu indice faptul la foli s-a spart si s-a produs ovulatia?
va multumesc mult!

Mergi la inceput

iubitika, si eu sunt posesoare de endo, parerea mea este ca daca vrei sa stii daca si cand se sparg foliculii cu siguranta trebuie sa mergi la monitorizari ecografice pana vezi pe monitor ca foliculul s-a spart, am si eu ceva ani buni de manitorizari, stimulari apoi pregnyl si iti pot spune ca la mine metoda temperaturii bazale nu a dat rezultate (in sensul ca nu era neaparat cand imi crestea temperatura sa si fi ovulat), au fost luni in care dupa ce am facut pregnyl, foliculii s-au spart, insa au fost luni in care nu s-au spart, asa ca cel mai bine ar fi sa mergi la eco pana vezi cu ochii tai ca au crapat, te pup si succes, poate nu va mai fi nevoie de fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

iubitika, si eu sunt posesoare de endo, parerea mea este ca daca vrei sa stii daca si cand se sparg foliculii cu siguranta trebuie sa mergi la monitorizari ecografice pana vezi pe monitor ca foliculul s-a spart, am si eu ceva ani buni de manitorizari, stimulari apoi pregnyl si iti pot spune ca la mine metoda temperaturii bazale nu a dat rezultate (in sensul ca nu era neaparat cand imi crestea temperatura sa si fi ovulat), au fost luni in care dupa ce am facut pregnyl, foliculii s-au spart, insa au fost luni in care nu s-au spart, asa ca cel mai bine ar fi sa mergi la eco pana vezi cu ochii tai ca au crapat, te pup si succes, poate nu va mai fi nevoie de fiv

iti multmesc pt raspuns. azi ma duc la eco sa vad cu ochii mei dupa cum zici si tu! multa sanatate!

Mergi la inceput

'neata fetelor,
ce mai faceti?
azi de dimi am fost la prima eco in ziua 24, dupa 4 zile de tratament cu diphe, si din pacate endometrul este de 13, cam mare dupa cum zicea doctorita, mi-au facut si analize si astept telefon de la ei dupa amiaza sa vedem ce indicatii imi vor da in legatura cu tratamentul, voi ce ziceti? ar trebui sa-mi fac griji? ca eu am cam intrat in panica, imi este teama sa nu-mi dea peste cap toate planurile de fiv...
va pup si va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cristy din ce-am prins eu la 2 fivuri si un crio-et, da, endometrul este putin cam gros. Vezi cum e -daca-i subtire, nu-i bine, daca-i gros, iar nu-i bine. Daca e prea gros nu prea se mai pot implanta embrionii.Nu e musai sa ti se dea peste cap planurile de fiv. Adica poti face punctia, se pot combina celulele, rezulta embrioni pe care-i congelati si cand indeplinesti toate conditiile, ii dezgheti si faci et.
Eu oricum sunt de parere ca organismul este mai bine pregatit pentru congelati, decat imediat dupa punctie, dar e doar parerea mea.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Cristy isi fac griji pentru ca la cit de gros este endomentrul este posibil sa iti intarzie menstra, si tu trebuie sa te incadrezi in lotul respectiv de noiembrie. Endometru creste pina la ovulatie, apoi spre sfarsitul ciclului el scade in dimensiune in caz ca nu este vreun embrion pe acolo implantat.
sper ca am explicat corect
Eu zic ca sigur gasesc ei o solutie, ai incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor, eu cand am facut et endometrul meu era de 14mm si nu mi-a spus nimeni ca ar fi prea gros...Offf,...Oare sa fie o problema ca la mine dupa ovulatie cam asa este mereu...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna fetele,am si eu o intrebare si scuze daca sunt offtopic dar nu am gasit un subiect dedicat.
Am facut si eu si sotul niste analize genetice la GeneticLab,eu numai cariotip si sotul cariotip si microdeletiile pe cromozomul Y.
La mine a iesit ok dar la sotul meu cariotipul este cu probleme.
Pe fisa de rezultat scrie :
Au fost analizate direct 41 de metafaze,din care 3 au fost cariotipate.
Una din metafazele analizate a prezentat multiple anomalii structurale si numerice (translocatii,cromozom dicentric,cromozomi markeri)
Cariotipul restului de 40 celule examinate a fost 46,xy .
Noi vom merge saptamana viitoare sa stam de vorba cu profesorul genetician de la ei pt ca pana atunci sotul meu nu-si poate lua liber de la job.
Va rog din suflet sa-mi spuneti, cele care va pricepeti cat de cat ,daca e f. grav si daca acest diagnostic ne va impiedica sa facem FIV si sa avem un copil sanatos,pt ca de cand am luat rezultatul analizelor sunt cu psihicul la pamant .

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine !

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput