Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 24
elenuta23 spune:
neatza daca se mai poate spune asa....de dormit nu prea, numai ganduri ste ganduri , cum au plecat am si mers la , dureri de burta , e greu, tare greu sa treci prin asa ceva, cand nu esti in situatie e mai usurel.
e ora 9 si nu le-a facut nimik , astept sa mai sune ei sa nu tot ii pistonez cu telefoanele
gaby ai doua printese superbe
fug sa gatesc ceva, poate asa mai uit putin
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!
Elenuta, numai pe la 9 si ceva incep operatiile. Cred ca deja a iesit Dragos!
Gabi, ma enervezi cu fetele tale!
Sunt niste dulci
De data asta nu te cert ca nu ai mers la dr, dar sa nu se mai repete
Patrick e bine, mersi de intrebare, merge cu mare drag la gradi, tot fugind de la masina pina inautru (sint singura cu el 3 zile si il duc eu dimineata, asa ca sunt tare multumita cind il vad cu ce bucurie merge). Mai greu cu trezitul, ca sa ajung si eu la o ora rezonabila la servici (ca e o aglomeratie dupa 7 jumate prin oras de te ingrozesti).
Elenuta sa ne dai vesti cind stii ceva
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
din pacate azi nu a fost nimeni operat pana la ora asta , abia acuma a venit anestezistu in salon, saracuti nu mai au rabdare
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
anamica spune:
Elena ne rugam si noi sa treaca usor si repede peste interventie! Cred ca e dificil pentru tine dar gandeste pozitiv si valul de bine ii va da putere lui Dragos!
Gabi ce printese adevarate ai tu acolo!
Zi usoara tuturor,
elenuta23 spune:
gaby, ioana voi in ce salon ati fost??????
inca nu a luat pe nimeni la operatie din salonul lor
Victo spune:
gabi, cocheta cocheta Sara..si mor dupa poza aia in care se imbratiseaza, asa fericita e cea mica de numa!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare!
elena, m-am tot gandit la voi...la tine...of, mami, sper sa scapati repede...e f nasoala asteptarea...
gabi, ai niste dulceturi acolo...niste papusi tare reusite...
ani, o sa merg la meryland sa ma interesez personal ce si cum...mie mi-a placut pt ca am inteles ca au multe jocuri si jucarii ...pe cand in alte parti, cel putin pe unde am mai fost, aveau f putine...
avem si noi pozici cu uriasul... are 7200 gr si niste carnacioooori....numa buni de mancat...
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#5527101309059594322
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Elenuta, nu stiu in ce salon am fost... cred ca primul pe stinga. Probabil au ceva urgenta sau poate nu opereaza dr Mihut primul. Ca sint mai multi dr care opereaza intr=o zi.. Cind am fost noi Mihut a operat primul. Intreaba asistentele de ce se intirzie asa.
Linistetste-te cit poti, dupa ce va intra repede va scapa.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
acuma a intart in operatie.....Doamne ajuta!!!
Victo spune:
Doamne ajuta Elena, sa treaca cat mai repede ziua de azi!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)