Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 23
Victo spune:
ha, diana,ce chestie..nu ne-am intalnit..desi eu am urcat de 2 ori in camera sa ii dau sa pape.
tudor e un scumpic, iar tu arati excelent!Si Mihai a fost tare cumintel, a dormit f mult.
noi am fost in cerc restrans, asa ca ne-a ajuns sala mica.
MI-A FOST CIUDA CA a fost vreme urata, ca altfel sigur ne intalneam cu copiii pe afara .
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
FELICITARI PT MICUTII CRESTINI!!!!!
fetelor nici nu se vede ca ati nascut, sunteti 2 mamici foarte frumoase cu familii implinite
CAMY FELICITARI PT MICUTA PRINTESA DE NOTA 10
asteptam cateva pozici cu voi
ai lapte???Alexia ce spune de surioara ei???
despre noi ce sa va spun, dimineata am fost cu Dragos la analize iar maine vom avea interventia , nu mai pot sunt la pamant cu moralul, mai ales ca mi-a zis clau ca nu il va lasa sa stea cu Dragos , dar am rezovat problema si va fi alaturi de el.
azi dimineata am avut diareea emotionala pana au venit si au fost doar la recoltat de sange...offfff de as putea sa ma trezesc direct miercuri sa trec pest emotii, griji...etc.
gaby
inca ceva, in timpul interventiei unde ai stat????cat timp a fost Sara in sala de operatie???
va sarut si mai vb ca sunt tare bulversata
VLADUT, LA MULTI ANI!!!!!
CRISINA VOI CE MAI FACETI????
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
eladea2005 spune:
elena draga mea, te cred ca esti stresata si ca ti-e groaza, dar gandeste-te ca e o operatie de rutina, ca nu va dura mult si in curand va fi doar un eveniment neplacut in viata voastra...hai curaj mami, o sa vezi ca va fi bine...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
oh, Doamne, ca parca pe banda rulanta sunt copiii astia cu polipii..ne incurajam acum, mai ceva ca la nastere!
Elena, sa treceti cu bine peste ziua de maine!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
puisorul spune:
Elena, va tinem pumnii sa treceti cat mai usor peste operatie
Andreea, tortul l-am dus noi, iar in pret sunt incluse sucurile( la cutie), pizza pt copii si animatoarele. Nu stiam nimic despre un numar limita de parinti. La noi au fost mai multi adulti decat copii pt ca unii au venit fara copii . Daca aveti multi invitati adulti, la Boom Party au o sala foarte mare in spate.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Gabriela77 spune:
Elena, capul sus, va fi bine, ai sa vezi! Stiu ca e greu, dar vorba Ioanei, acum cand o vad ce linistita doarme si nu se aude nimic, ma felicit si mi-e ciuda ca nu am facut-o mai repede. Cat dureaza interventia am stat cu C pe hol si am incercat sa bem o cafea, evident ca nu am reusit decat sa numaram minuteleNu poti sa mergi tu cu Dragos? Ma gandesc ca s-ar simti mai in siguranta cu tine
Paula, ce seamana baietii tai! E dulce tare Mihaita si se vede cat e de cumintel.Felicitari pt crestinare!
Diana, sunteti minunati, Tudor e delicat si dulce, Ana o domnisoara, tati mandru nevoie mare, iar tu arati senzational! Bravo si felicitari!
Ioana, am amanat alergologia ca tare mila mi-e sa o chinui iar cu intepaturi. NU ma certi, da?Voi sunteti bine? Cum e la gradi?
Pup! Ma gandesc maine la Dragos, Doamne ajuta sa treaca cu bine ziua de maine!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
elenuta23 spune:
multumesc mult ca sunteti alaturi de noi
ioana ms de mesaj
gaby as putea sa merg dar sincer mi-e teama sa nu contactez ceva virusi , as fi mult mai linistita sa stau eu cu D, dar trebuie sa ne gandim si la bebe
m-am mai linistit , acum voi vedea maine ce si cum, sper sa treaca si sa uitam repede.
azi D a dormit 4 ore, saracutul tot a fost leoarca, cred ca are emotii sau teama de ce se va intampla, iar dupa ce s-a trezit tare mamos a fost.
Doamne ajuta sa trecem cu bien.
o noapte linistita sa aveti
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
Gabriela77 spune:
Va fi bine, Elena! Somn usor! Si Sara a simtit agitatia mea si a fost mai emotionata in seara cu pricina! Ca la inceperea gradinitei. De-asta trebuie sa fim puternici, ei se bazeaza pe noi si siguranta noastra le da lor liniste. Imi amintesc cand eram mica,simplul fapt ca mama isi punea palma pe fruntea mea, ma facea sa ma simt mai bine, mai in siguranta. Fie ca aveam febra sau vomam sau pur si simplu ma simteam rau. Imi amintesc si acum textura pielii ei si mirosul cremei de maini
Gabriela77 spune:
Fetele mele:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
magdutza24 spune:
NEATZA poftiti la
Felicitari Cami ptr micuta de 4~10,sa fie cuminte si papacioasa
Felicitari micutilor crestini
Elena iti tin pumnii sa treci cu bine peste stresul operatiei si lui Dragos multa sanatate va pupam.
VA pupacesc pe toate.
Noi suntem bine ,Victor s a reintors ieri la gradi dupa o absenta de 1 sapt ptr ca a fost bolnav.
Va doresc o zi frumoasa