Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 22
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
Camy draga, felicitari pt micuta ta! Vezi? Ti-am zis eu ca o sa se hotarasca sa vina singurica? Sunt destepti astia mici inca din burticaSa iti traisca si sa va bucurati de ea!
Anca, La Multi Ani! Sa fii fericita si mereu iubita!~
Elena, imi pare rau sa aud de boli!Nu te speria cu interventia, eu ma felicit ca am facut-o, asa bine doarme Sara, abia ii mai aud respiratia, in plus medicul e chiar profesionist, mergi cu toata increderea! Am fost la control, toate bune, evolutie favorabila, mi-a spus ca daca pot si am posibilitatea nu i-ar mai strica o saptamana acasa, dat fiind ca la gradi cam colcaie virusii, ceea ce vom si face desigurZau ca nu a fost asa greu cum parea, ziua cu operatia e dificila, dar pe urma e foarte ok. Tinem pumnii!
Meli, ce face pisoiasul David?
Ioana, felicitari Sarei pt performantele de la gradi. Ce mai afce Alees?
Ioana, cred ca si-a revenit Sara cu vocea sau m=am obisnuit eu cu ea
Alex, felicitari pt energie si proiecte. Chapeau
Sara e la Puck cu tati, pisicuta Sofi doarme, eu fac un gulas si strang de aici, aseara am avut musafiri pana tarziu, azi mergem la alta aniversare.
Sofi creste spectaculos, mananca f bine, se joaca, e vesela, ne zambeste si ne pupa mereu, vreau doar in picioare, spune mama, papa, tata, si un fel de..Sara. Fetele se joaca impreuna, fac baita amandoua, sunt asa adorabile. Sara o mai strange cateodata, din prea multa dragoste ori sa-i testeze limitele, nu m-am prins inca. Dar sunt minunate si ma bucur asa mult ca asa a fost sa fie. Planuim revelionul sau o iesire la ceva spa cu Sara, pe afara. Sau poate doar mami si tati, mai vedemSara zice zambind ca nu mai vrea la gradi, nici la scoala si nici la facultate
Aseara l-am ascultat pe Baniciu in Polus, mi-a placut, la Noaptea reducerilor nu am fost ca m-au cam dezamagit editiile trecute. Multumite?
V-am pupat, o dminica frumoasa!
Inteleg ca micutii vor fi crestinati! Sa le fie viata numai soare si bucurie!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
anca.b spune:
Ciao fetele!
Multumesc pentru urarari! La Roma a fost foarte bine, am umblat mult de tot pe jos, am si acum circei in talpi, dar a meritat!
E incredibil cum trec oamenii aia in fiecare zi pe linga minunile alea facut acum 2000 de ani cu scutere si masinute...e atit de firesc pt ei si atit de ciudat pentru noi...
Altfel, cazarea a fost ok, mincarea de la restaurant super buna (si chelnerii incredibil de sociabili).
Un gust amar mi-a lasat numai zborul la intors, angajatii aeroportului din roma sunt destul de aroganti, prost organizati, toti sunt un fel de "lasa-ma sa te las"...am avut o gramada de timp intirziere la intoarcere din cauza asta...
Stefan a fost bine, s-a bucurat tare cind ne-a revazut. De miine reincepem serviciul, cresa...Sa aveti o saptamina frumoasa! pupicei tutror!
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Victo spune:
hello hello
am terminat si noi in parte cu botezul. mi-a stat inima in loc, la propriu la momentul scufundarii copilului..bine, nu ma puneti sa va povestesc ca nu tin minte, atat am observat ca mi l-a bagat cu capul in jos, fara sa ii acopere gura sau nasul..iar eu am crezut ca si mor..,n-am fost in stare nici sa apas butonul la aparat sa ii fac poza, abia cd l-a socs de tot, i-am prins picioarele si putza :):) pe langa semnificatia religioasa, mie mi se pare traumatizant..en fin, a trecut...
stefan a fost mare figura " Mai, bau-baule, ce-ai facut cu el? Esti un rau!"-asta la adresa preotului :):)
ieri a fost cumintel micutul, azi insa e marait de dimineata intr-una.
copiii-invitati au fost ok, stefan a adormit in masina, ceilalti ba pe la ei pe acasa, ba in camera de hotel, asa ca dupa ora 3 erau si ei fresh :)
una peste alta, exceptand vremea, a fost totul bine, acum trebuie sa ma apuc de cealalata petrecere a lunii, aniversarea lui Stefan.:)
idei de caoduri?:)
anca, La multi ani!(cu intarziere) Sa va prinda bine concediul!
aaa..si am o problema..ma doare un san de numa..initial am crezut eu ca e plin de lapte, dar nu, el tot ma doare. masaj,asta-i remediul, asa-i?
Camy. felicitari! sa va bucurati de micuta!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
si cateva poze noi
http://family.webshots.com/photo/2503285690102838148YCUMRl
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
FELICITARI CAMI!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESA! FRUMOASA ZI SI-A ALES! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA IMPREUNA!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anamica spune:
Salutare si de la noi,
Paula felicitari pt puiutul proaspat botezat si pt cavalerul cel mare, sunt niste scumpi si frumosi!!! Abia acum am citit ca si voi ati facut la vila tusa...si noi la fel!!! eram alaturi la restaurantul de la parterul hotelului si chiar am vazut ca in restaurantul rustic era ceva chef Sa va fie de bine botezul si petrecerea!
Camy sa-ti traiasca printesele, felicitari pt micuta 4x10, sa fie sanatoasa si plina de noroc!
Ne-am botezat si noi, am avut mari emotii dar a fost totul frumos ! Ritualul de la biserica m-a impresionat extraordinar, noi am facut la catedrala, la parintele pe care eu il simt foarte aproape de noi, de Tudor. Cufundarea a fost pana la brau si celalalt preot i-a turnat doar apa pe capusor. Tudor nici macar nu a scancit! apa era calda insa in catedrala era rece, aproape ca afara.Din pacate de prea multe emotii nu avem nicio poza cu momentul cufundarii. Puiul a papat, a dormit si a fost cuminte tot botezul, de fapt a ratat cam toate momentele !
Poze cu noi vedeti aici http://picasaweb.google.ro/106348953482196046255/BotezTudor#
Pupici,
puisorul spune:
Cami,felicitari pt printesa Carina-Maria si pt nasterea usoara
Meli, distractie frumoasa
Gabi, ce bine ca ati trecut asa usor peste interventie. Si noi vrem la un spa, dar de Craciun.
Andreea, mie mi-a placut si la Merryland unde i-am tinut ziua la Stefi anul trecut.
Elena, e mai bine Dragos? Ii place la gradinita?
Diana, sunteti o familie superba. Tu parca nici nu ai nascut asa arati de bine . Iar Ana e o domnisoara deja, e asa de mare...
Paula,sa va traiasca proaspatul crestin. Doamne cat sunt de miculuti...
Noi am lipsit de la gradi saptamana trecuta pe motiv de raceala si usoara otita. Azi merg cu ea la Campean la control,sper sa fie bine. Ne pregatim de serbarea de Halloween, sper sa ii ajunga rochita pana atunci.
Nu stiu daca ati fost in parcul Rozelor,nou renovat, e foarte frumos. In zilele in care mai prindem vreme buna vrem sa mergem acolo cu bicicleta,este pista speciala.
Sa aveti o zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
diana, felicitari pt botez...sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiutii vostri dragi...sunteti tare dragalasi...iar tu arati senzational...o mamica frumoasa si sexy...
ani, din cautarile mele, pe net, si mie mi-a palcut mult ce am citit despre meryland...stiu doar ca tortul il aduci tu, in rest ofera ei? citeam ca e bine ca nr adultilor sa fie egal cu cel al copiilor, dar la noi e putin imposibil sa zic asa...ca suntem si multi adulti, ma refer la parintii copilasilor...oare cum sa facem?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Paula, felicitari pentru cheful lui Mihaita!sti o mama de 2 baieti, tare mindra! Te cred te-a luat cu lesin, imbaierea lui! Eu, dupa ce am vazut ce se poate intimpla, nu as fi de acord cu asa botez. Bravo lui Stefan pentru ce a zis!!
La noi nici nu s-a pus problema de imbaiere, desi era vara, l-a udat putin preotul si gata.
Diana, felicitari pentru minunata familia!! Tudor e un frumos! De Ana nu mai vorbesc!
Cum poti arata atit de bine??
Anca, niste poze ne arati? De ce te-ai indrgsotit la Roma? Eu de Fontana di Trevi! Mi-a ramas inima suspendata cin am dat cu ochii de ea!
Gabi, ati fost la dr cu alergiile?
Nu v-am spus, am un nepotel, de la sora-mea! Are 11 zile acum, am fost simbata la el, e micut su frumooos! Si doarme toata ziua! Patrick e tare tandru cu el, se vede ca ii e verisor, fata de alti bb-i nu manifesta sentimente.
Va puuup
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)